Vřele doporučuji všem co hledají pohodlí malého a designově velice dobře provedeného telefonu za super cenu. Zobrazit celou recenzi
průměr z 56 hodnocení
42% | (24) | |
24% | (13) | |
16% | (9) | |
7% | (4) | |
11% | (6) |
Tento telefon jsme koupili babičce jako seniorský telefon a opravdu se to vyplatilo. Rychle se s ním naučila, vyhovuje jí velikost displeje i kláves a druh do véčka je velmi dobrý, protože usnadňuje zvednání hovoru či pokládání a i při ostatním používání ho stačí jen zaklapnout a on všechny aplikace zavře, což si myslím, že je pro babičku opravdu usnadnění. Akorát u psaní sms je pod OK rovnou odesílání a ne jen potvrzení, takže se docela často stává, že babička posílá prázdné sms.
TELEFON HEZKÝ ALE PORUCHOVÝ
Telefon mám zatím krátkou dobu, ale moc se mi líbí.Pro ženskou řekla bych ideální.
POTŘEBOVALA JSEM TELEFON CO UMÍ VOLAT, PSÁT SMS A HLAVNĚ FOTIT. (když jsem s dcerou venku, nebaví mě pořád tahat foťák).
Karel
Přidáno: 5. září 2011
KOUPIT, jestli máte rádi véčko. Já ano.
Jana H.
Přidáno: 21. června 2011
Soňa
Přidáno: 4. března 2011
Telefon jsem dostala bez možnosti výběru, zkušenosti nejsou dobré, oproti předchozímu telefonu(sony ericsson) je uroveň 0
Edie
Přidáno: 19. února 2011
Skvělý mobil pro všechny,kdo chtějí mít skutečně skvělý telefon bez zbytečných modních výstřelku.Mobil má umět volat a psát sms.Tento Vám navíc dovolí používat SD karty,rádio,mp3 vyzvánění,natáčení videosekvencía spoustu jiných vlastností.Nepotřebujete mít v telefonu 10megový foťák a displej o rozměru 3palce.
Je to skvělý mobil
Zobrazuji 1 - 18 ze 18 recenzí