Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Přidat recenzi

• Ocenění produktuVynikající hodnoceni 10/10

Android telefon - Smartphone - Huawei - dotykové - Bluetooth - WiFi - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Špičkový smartphone s vynikajícím operačním systémem Android 2.3 ve Slovenském jazyce, dotykový displej 3.5 "(320x480) procesor 600 MHz Qualcomm MSM7227, Pásma GSM:... více »

Kde koupit

40 zákazníků doporučuje tento produkt
3 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Produkt získal ocenění

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(23 z 28 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nejpřínosnější kritická recenze

(22 z 42 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Za tú cenu vhodný pre mladšiu generáciu, ktorá ocení klady telefónu a privrie oko nad zápormi. Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Huawei U8650 Sonic

Přidáno: 19. května 2012

• velky displej,snadné zacházení

mobil má pěkně veliky displej a proto je perfekni třeba k internetu nebo focení..

Přidáno: 17. května 2012

• výborná cena, android 2.3, vzhled, kvalitní provedení

koupil jsem ho přítelkyni, za ty peníze je to velmi dobrý kompromis, telefon je elegantní

Ivon

Ivon

Přidáno: 16. května 2012

Doporučuje produkt

Za poměrně nízký peníz jsem nečekala tak skvělý telefon.
Jsem s jeho funkcemi i vzhledem velice spokojená.

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá

Přidáno: 4. května 2012

Doporučuje produkt
  • Skvělá cena (neplatíte značku, ale opravdu jen funkce)
  • Velmi pěkný design
  • Jednoduché ovládání
  • Velký výběr klávesnic při psaní (to má málo telefonů)
  • Občasné zaseknutí a zpomalení systému

Tento telefon jsem si vybrala po dlouhém hledání a jako student jsem koukala hlavně na poměr ceny a funkcí. Myslím si, že v tomhle jsou telefony Huawei jedničky. Nic předraženého a kolikrát si známý myslí, že mám Iphone. Vzhled je vážně pěkný a funkce jako ostatní (a mnohem dražší) chytré telefony. Hodně ho využívám na surfování po internetu. Oceňují funkci přenosného wifi hotspotu, protože si svůj notebook připojim na internet kdekoliv, a stačí mít u sebe telefon :)
Já tento telefon mohu jen doporuči!

Viditelnost displeje na slunci: špatná
Netovinky

Netovinky

Přidáno: 2. května 2012

Huawei U8650 Sonic

Recenze tohoto modelu. Více najdete na http://netovinky.com/

Xavier

Xavier

Přidáno: 26. dubna 2012

• Android - možnost rozšírení, hodně aplikaci včetně profesionálních programů
  • Wifi (+hotspot)
  • GPS - možnost použití místo klasické navigace i bez internetového připojení
  • Provedení krytu - velice příjemný na dotek a nevypadá levně
  • Váha - lehký
  • Cena - za 3tis. velice povedený hardware & software
  • Display - Velice dobrá viditelnost na slunci (s porovnaním ostatních smartphonu s touchscreen), rozlišení
  • Rozšíření MicroSD do 32Gb (mám 32Gb kartu class 4 a jede plynule)
  • Chybí tlačítko hardwarové na fotoaparát (softwarové mi nevyhovuje - ale dá se upravit - store/aplikace)
  • Baterie - vydrž do 3dnů na běžné používaní (volání, email, fotky)

Tento mobil jsem ze začátku koupil, protože byl levný a měl pěkný hardware a Androis 2.3 (ostatní v cenové kategorii- samsung galaxy mini 1/2,vodafone/huawei ideos měli slabší parametry, hrozný design, nebo malý display). Z prvu jsem si řekl, že za 3 tisíce to bude dočasný telefon a časem si koupím jiný, ale když mi dorazil domů, byl jsem velice překvapen, jak kvalitní provedení a i pokročilé funkce má. Mobil využivám místo navigace, mp3, notepadu a jiné. Tím, že mobil disponuje androidem je k rozšíření velká spousta aplikací (od profesionalních uprav fotek, po skype). Doporučuji všem kategoriim, ale musim uznat že pro 100% využití telefonu je zapotřebí nějaké IT gramotnosti popř. zkušeností s dotykovým telefonem. Jinak mobil jsem porovnával i se starým Iphonem 3G a dal si ho s přehledem do kapsy, a to nepočítam možnost sdilení, která jablíčku chybí. Po pár týdnech užívání se můj názor nezměnil a koupil bych si ho znovu. A tím že značka není Apple/HTC atd tak za málo peněz je hodně moc muziky.

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
pauletak

pauletak

Přidáno: 22. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • Poměr cena výkon mu nahání hrozně moc procent, sám o sobě průměrný telefon

Poměr cena výkon mu nahání hrozně moc procent, sám o sobě průměrný telefon. Na běžné používání, například prohlížení internetu, Facebook či hudbu je naprosto vpořádku, nadruhou stranu si na něm nezahrajete moc her, i takový Fruit Ninja se seká. JInak ale telefon hodnotím kladně.

Výdrž baterie při aktivním používání: dva dny
Hodnotím se jako: technický guru
Kvalita displeje: dostačující
an...

an...

Přidáno: 21. dubna 2012

(Upraveno 25. dubna 2012)

• super mobil

mobil je perfekní .

Ověřený zákazník CentrumObchodu.cz

Přidáno: 14. dubna 2012

Zakoupeno v CentrumObchodu.cz

• cena - výkon
  • nic

Tento telefon je pro manželku a velice si ho chválí. Má ho na volání a sms tak baterka jí vydržela týden. Měla nokii a tu musela dobíjet každé 2 dny.

Pavel

Přidáno: 14. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • zatím jsem spokojen,plně uspokojuje moje požadavky které jsem chtěl aby telefon měl.
  • uvítal bych lepší zpracování návodu - lepší popis jak telefon užívat-moc stručné
  • mohl by mít světlo jak blesk k foto tak svítilnu

vyhovoval mím požadavkům,zatím se učím,ale základní věci se dají zvládnout dost rychle-je to můj první telefon s dot.displ.
s užíváním zatím není problém
kdo není až moc náročný bude spokojen
je to levnější telefon

• 3,5 mm jack na horní straně telefonu
  • android 2.3.5
  • jednoduché ovládání
  • stavová dioda
  • u černého modelu pogumovaný zadní kryt
  • výměna sd karty bez nutnosti vyndat baterii
  • pevná konstrukce
  • bezkonkurenční cena
  • display
  • slabší fotoaparát ale za ty prachy je to detail

Co více říct vše už tu padlo v předešlých recenzích...

jmarcos

jmarcos

Přidáno: 11. dubna 2012

• Cena
  • Malá výdrž baterie

Rozhodně je to jeden z nejlevnějších smartphonů na trhu.
To ale neznamená, že není dobrý.
Naopak, má skoro vše, co v telefonu potřebujete.
Je dostatečně rychlý, má velký 3,5 palcový display, Bluetooth i Wifi.
Přístroj používá skvělý operační systém Android 2,3, na který existuje nepřeberné množství různých aplikací.

Jen fotoaparát by mohl být lepší, v dnešních měřítkách je spíše podprůměrný. Má sice 3,2 Mpx, ale chybí mu blesk a bez toho moc pěkné fotografie neuděláte a taky to kazí některým aplikacím, které fotoaparát používají.
Takových aplikací je ale málo a jde v nich spíše o zábavu.

Telefon můžete použít i jako náhradu navigace, pokud si pořídíte napájecí kabel do auta.
To z toho důvodu, že výdrž baterije není zrovna valná.

Telefon mám od prosince minulého roku, tudíž jsem ho používal zatím jen v zimě při zatažené obloze, proto jsem si nastavil jas displaye na nejnižší úroveň a při běžném užívání (volání 1 hodinu, 30 sms, 30 minut na internetu denně) ho musím nabíjet každý den aby se mi baterie nedostala pod 40%.

Za ty peníze je to ale velmi tobrý telefon a nenáročnému člověku bych ho s čistým svědomím doporučil.

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: špatná
ToLa

ToLa

Přidáno: 11. dubna 2012

Huawei Sonic ve S&V 02/12

V testu časopisu Stereo & Video 02/12 byl tento produkt ohodnocen vynikajícím výsledkem.

I.T.-Technik SAWIPA

pokročilý

I.T.-Technik SAWIPA

Přidáno: 7. dubna 2012

• Svělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávek

Svělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávekSvělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávekSvělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávek

Ověřený zákazník mobilprovás

Přidáno: 31. března 2012

Zakoupeno v mobilprovás

Doporučuje produkt

Dobrý mobil pro nenáročné uživatele :-) Jako náhradní mobil ideální :)

Kvalita displeje: dostačující

abigajil

Přidáno: 22. března 2012

Nedoporučuje produkt
  • velký display
  • otočná klávesnice, dobře se na ní píšou sms
  • chybí klasická tlačítka na přijímání a pokládání hovoru
  • při hovoru se klávesnice nezamyká
  • je to přece jen čínský výrobek (měla jsem porouchaný mikrofon, tak jsem to hned po pár týdnech užívání reklamovala)

U mně nejvíc rozhodovala cena a to že je to chytrý telefon. Teď už bych si ho ale nekupovala, z výše uvedených proti důvodů. Nejčastěji volám tolikrát jsem to během krátké doby používání omylem položila, že musím konstatovat, zlaté telefony s tlačítky. Na stranu druhou se mi líbí, jak fungují sms (ukládají se tam ke každé osobě ve formě chatu), otočná klávesnice je taky příjemná a dobře se na ní píše.

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dostačující
Výdrž baterie při aktivním používání: necelý den

Přidáno: 18. března 2012

• nej

nej

Přidáno: 15. března 2012

• nej , nej , nej, nejlepší mobil všech dob

božský mobil

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: perfektní

www.mobinfo.cz

Přidáno: 5. března 2012

Huawei Sonic U8650 | Mobinfo.cz

Huawei Sonic mohu doporučit. Oproti jiným telefonům v této cenové kategorii nabízí podstatně větší displej, i přes slabší hardware má rychlé reakce a nezdržuje vás. Vlastně ani fotoaparát není tak špatný, srovnáme-li ho s přímými konkurenty.

Celá recenze na www.mobinfo.cz
Ověřený zákazník ePROTON.cz

Přidáno: 27. února 2012

Zakoupeno v ePROTON.cz

Doporučuje produkt
  • Vysoký poměr cena/výkon, Android 2.3(.5), neskutečně svižný pokud je otevřena jedna aplikace, nebo více aplikací nenáročných na paměť a procesor.
  • Menší RAM (0,25GB) a rozhodně se neobejdete bez paměťové karty (pro aplikace a jejich data cca 1GB, pokud chcete poslouchat hudbu 2-32GB).
  • Zadýchává se při náročných aplikacích, obzvláště je jich puštěno více najednou.

Pokud chcete brouzdat po internetu, upadtovat svůj status na FB nebo řešit svoje emaily a agendu, nebo používat navigaci, je tento telefon výborná volba a vše zmíněné je velice pohodlné díky velkému displeji a rychlé odezvě.

Pokud chcete být neustále online na Skypu, ICQ, GTalku, IRC a MSN a zároveň dělat něco jiného, počítejte s delší odezvou a možností že vám telefon nějakou z aplikací zavře z důvodu nedostatku paměti....

Prostě jakožto nejlevnější dotykový smartphone s Androidem 2.3 je to výborná koupě. Pokud chcete ale výkonný stroj který zvládne milióny aplikací najednou, ohlédněte se raději po jiném stroji (a v jiné cenové hladině).

Farnon

Farnon

Přidáno: 25. února 2012

• Android 2.3 Gingerbread
  • Dobře vybavený mobil v poměru k ceně
  • wifi, GPS, 3G
  • slušný zvuk repoduktoru
  • jednoduchý na ovládání
  • Horší fotoapartá
  • Podle mě málo funkčních tlačítek - třeba na foťák a ovládání hovoru

Za cenu do 3500 opravdu skvěle vybavený mobil.Dojem kazí jen horší fotoaparát, ale lepší by zase zvednul cenu.Při koupi je sice softwarově nedovybavený,ale to jde rychle napravit přes Market.Doporučuji pro delší výdrž baterie stáhnout zdarma advacet ask manager. Mile mě přakvapil plynulý chod telefonu a rychlá odpověď displaye.Pro lidi co do smartphonu nechtějí vrazit moc, ale zároveň očekávájí slušnou výbavu, bych řekl ideální mobil.

Radek Šubrt

Radek Šubrt

Přidáno: 24. února 2012

• 3G a HSDPA datové přenosy
  • Android 2.3 Gingerbread
  • Matný zadní kryt
  • Dobré přizpůsobení prostředí
  • Množství her a aplikací na android marketu
  • 3,5" displej
  • Pohodlné psaní sms a zpráv třeba na facebooku
  • Vymakaný přehrávač muziky
  • 3,5 mm jack na sluchátka
  • Možnost widgetů a jejich množství a přizpůsobení obrazovek
  • Malá výdrž baterie, ( u smatphonů normální) vydrží cca 1,5 dne
  • Chybí LED dioda
  • Mohl by být kvalitnější fotoaparát
  • Mohla by být větší pamět RAM
  • Občas se sekne,asi jako každý telefon
  • Kryt nedoléhá úplně na doraz

Telefon je dcl dobrý pro méně náročné uživatele. Mohu ho srovnat se samsungem wave 525, rozhodně je lepší tím, že má androida. Samsung je přehlednější , ale u huaweie se na to časem dá zvyknout. Ohledně softwaru si myslím, že je docela dobře povedený a má vymakaný přehrávač hudby, u sms zpráv mě štve, že se nedají přepínat ještě na nějakou jinou verzi kromě konverzací, což mi přijde jako dcl velká škoda, klávesnice mi přijde pohodlná a také prostorná a dělá se na ní málo překlepů. Ohledně hardwaru je to už trochu horší, protože má dcl malou paměť RAM a procesor je taktovaný pouze na 600MHz, což neni tak mnoho, ale na běžně používání to stačí, ale kvůli takto "slabému" procesoru občas nestíhá přehrávač hudby a při hraní her, když se zamkne, tak to trvá delší dobu než se odemkne a občas se i sekne ta hra. Telefon doporučuji méně až středně náročným uživatelům a začáteníkům s androidem.

Speedy01

Speedy01

Přidáno: 22. února 2012

• wi-fi
  • konstrukce (nikde nevrže apod.)
  • poměrně velký displej
  • usíná wi-fi
  • výdrž baterie
  • foťák
  • občas se úplně sekne (slabý procesor)

Celkově jsem s telefonem spokojený. Zhruba splňuje to co jsem od něj očekával. Když jsem si o něm zjišťoval bližší informace, tak jsem četl že má slabý foťák... Ale když jsem fotil na max. možnosti a dal jsem fotku do PC tak mě i přes to zklamala.. ty fotky jsou opravdu špatné. Co se týče náročnějších aplikací - ze začátku fungují jak mají, když je používáte na telefonu delší dobu, jako by je přestal zvládat a seká se. Můj hlavní problém s telefonem ale je, že když ho zamknu a nechám v režimu spánku cca 5 min. automaticky se vypíná wifi - potom když tel. odemknu tak trvá zase nějakých 5 min. než najede. Nevím zda se toto dá nastavit, já jsem nastavení nikde nenašel. Telefon jako celek ale není špatný, spíš bych ho doporučil svým známým než ne.

• Ano (9)
šimi

šimi

Přidáno: 21. února 2012

• - super cena
  • - kvalitní zpracování
  • - velký display
  • - pro mě jako nováčka s androidem srozumitelný po jednom dni
  • - informační dioda o zmeškaném hovoru
  • - foťák bez diody, ale ta cena to bohatě vykompenzuje
  • - malá softwarová klávesnice na psaní SMS

telefon se dobře drží v ruce - neklouže,každý si ho upraví dle své libosti (android) a je trošku širší než jsem byl zvyklý.

Spokojenost za ty prachy je to pro mě bomba.

Dražší bych si nekupoval nemám ho na hraní, ale na volání :-)

DOPORUČUJI

• kvalitní výrobek
  • rychlost, spolehlivost
  • wifi, prohlížeč
  • zatím nic

Tento mobil, jsem si objednal na základě přečtení různých recenzí a musím uznat, že jde o pravdu kvalitní SP. Za málo peněz dostanete opravdu hodně muziky. Je vidět, že ne vždy na značce záleží ;-)

Ověřený zákazník Sunnysoft.cz

Alooush

Přidáno: 5. února 2012

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

• - hezký vzhled
  • - android
  • - malá cena

Potřebovala jsem narychlo nový mobil. Huawei je sice cizí značka, ale po zhlédnutí několika recenzí se mi zalíbil. Mobil je super, všem doporučuju.

SSS

SSS

Přidáno: 4. února 2012

• relativně velký display 3.5 palce
  • luxusní vzhled
  • zadní pogumovaný kryt (neklouže po stole)
  • žádna hardwarová tlačítka (nedostane se dovnitř prach)
  • android 2.3.5 -> nejnovejsi
  • je celkem svižný
  • hezké uživatelské prostředí
  • pěkná sluchátka v balení
  • velká uživatelská paměť (512 Mb)
  • procesor Armv7 , ale jenom 600MHz
  • Wifi
  • GPS
  • fotoaparat 3.2 mp
  • chybí led dioda
  • v balení chybí SD karta
  • nic moc reproduktor

Chcete-li levný , hezký a relativně výkonný telefon , běžte do něj .Telefon zkousne všechny aplikace , které běžný i náročnější uživatel potřebuje.A nebojte i nejake ty hry jako je Angry birds nebo Ninja fruit celkem dobře zvládá.
Myslím že telefon je výhodnýv v poměru (cena/výkon).

luks

luks

• Android,Wifi,Vzhled,Dobré přehrávání hudby
  • Občasné sekání a někdy až příliš složité ovládání

Mobil mám asi 2 měsíce.Je to můj 1.dotykový mobil a nemám si na co stěžovat.Všechno šlape jak má.Mobil je dobře ovladatelný a na to že je dotykový tak má celkem slušnou výdrž(při běžném používání 4dny) a (při poslouchání písniček a brouzdání po netu tak 1-2 dny) Doporučil bych všem co chtějí kvalitní mobil za nízkou cenu.

Laranataliawoods

Laranataliawoods

• + vypadá fakt luxusně
  • + nizoučká cena , výkonnost, vybavení
  • + skvělý na muziku
  • + foťák o mnoho lepší než jsem vůbec čekala
  • + perfektní psaní sms, fotky
  • + wifi, google, Fb a spol...
  • + ovládání zvládne i začátečník během pár minut...
  • + android ...smart phone, nesrovnatelný s "obyč" phony stejné i vyšší ceny
  • + GPS ač nepoužívám...může se často hodit
  • + s SD kartou... spousta místa
  • + 3,5 display ...nádhera!
  • + přehrávač hudby (uspořádání, funkce atd)
  • a mnohé další
  • - dala bych do balení výměnné zadní kryty v různých barvách
  • (červená, tyrkysová, oranžová ...)
  • ale to je jen u málokterého telefonu....ale bylo by to dokonalé!
  • - první zapnutí telefonu.... když nejste v místě kde se můžete napíchnout na wifi tak se vám toho spousta neaktualizuje...
  • ...není to žádný problém, není to třeba a nebo se to dá udělat později.....jen by bylo lepší kdyby to bylo už předpřipraveno
  • ( mám bloklý net do telefonu takže jedu pouze přes wifi )
  • už od předešlých telefonů....kvůli bezpečnosti...nechci platit obrovské účty což se často stává)
  • ...Stačí zavolat operátorovi ;-)
  • Vlastně nic co by vadilo !!!!

značka alá Asiat ... v dnešní době všechny phony asijské, vyrobeno v ČR znamená že to tu zabalili do české krabičky s čr návodem, Radila bych neodsuzovat kvůli značce.¨

čekala sem za tu cenu celkem dobře vybavený průměrný tel a byla bych spokojena...dorazil nádhernej telefon, ze kterého jsem den ode dne nadšenější, budí pozornost elegantním a luxusním vzhledem alá HTC.... za 3tis kč....neuvěřitelná koupě.

Perfektně, logicky a přehledně vše uspořádáno, snadno ovladatelné a příjemné na užívání. psaní sms je lahoda, super vychytávky.

Kupodivu se mi kryt sundává bezproblémově ale to asi o umu ;-)

• Ano (14)

• Android 2.3 Gingebread
  • Za příznivou cenu
  • Mám tento telefon a jsem s ním spokojen
  • Hůře snímatelný kryt

Dopuručuji

Ověřený zákazník Mobilmax

Lukas

Přidáno: 27. ledna 2012

Zakoupeno v Mobilmax

• cena, vzhled
  • na problem jsem nenarazil

Mobil me prijeme prekvapil

kodiak

kodiak

Přidáno: 27. ledna 2012

• kvalita zpracování
  • rozlišení displeje
  • android 2.3.5
  • pomalejší procesor

Máme ještě samsung s5360 a musím říct,že samsung je rychlejší,má lepší odezvu na prsty,ale to je asi tak vše...tento telefon je na první dotek velmi kvalitně vyroben,nikde nic nevrže,vše krásně lícuje,je opravdu krásný(bílý model).Za cenu 3250 kč si myslím,že nemá konkurenci,za srovnatelný model si připlatíte kolem 1000 kč.V balení není paměťová karta,což je škoda.Telefon mohl být trochu rychlejší,ale dá se to,když nejste nároční.Baterie vydrží asi jako většina mobilů této třídy,tzn při běžném použití max.3 dny a to je opravdu strop..Kdo nezná značku Huawei,tak pro info je to druhá největší firma na světě,která vyrábí telekomunikační věci.

• Ano (11)
Ověřený zákazník Sunnysoft.cz

Přidáno: 23. ledna 2012

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

• Poměr cena - výkon
  • Přehledné ovládání
  • WIFI
  • Vypadá pěkně
  • Zatím nic, snad jen pro nás dosud méně známá značka telefonu

Kupovala jsem pro syna a zatím samá spokojenost
Ihned se naučil telefon ovládat a vše bezproblémů

Димитър Димитров

Димитър Димитров

Přidáno: 21. ledna 2012

(Upraveno 28. února 2012)

• Cena a vzhled
  • velikost displeje
  • rychlé reakce na dotyk a vychytávky při psaní
  • Android 2.3.5
  • GPS
  • možnost nastavit si uživ. prostředí (3D krychle se mi velmi líbí)
  • u foťáku chybí blesk (ale ujde to)
  • huře se odnímá zadní kryt telefonu

Tento telefon jsem dostal na narozeniny a zatím jsem spokojený(3 měsíce ), akorát mi někdy ´vyklouzává´ z ruky, protože je zaoblený, ale stačí ho více chytnout a je to hned lepší.. Co se mi na tento telefon nejvíc libí : Operační systém Android 2.3.5 od výrobce(nemusíte čěkat na aktualizace jak u jiný i dráhy modelu HTC , SE X8 , X10 a t.d.) , wi-fi , cena , rychlost , velikost displeje 3,5 palcu a uživátelske prostředi . Jen chvíli mi trvalo, než jsem sundal kryt(musíte tam nějak strčit prst a zatlačit, trochu složité, ale pak si zvyknete . DOPORUČUJI v teto cenove kategorie

• Ano (9)

• kvalitní zpracování
  • rychlost zařízení
  • plná funkční výbava
  • příznivá cena
  • i když je od asiatů neodsuzujte ho, než tento telefon lépe poznáte...

Pořídila sem si tento telefon, a už předem sem věděla do čeho jdu takže jsem velice spokojená =)

Markéta Plšková

Přidáno: 6. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Levný mobil s androidem, rychlé reakce, prohlížení internetu jelikož je přitomna wifi což v této cenové kategorii málokdy najdete a spousta dalších možností využití...
  • zatím jsem nic moc nenašla jenom mě zklamal fotoaparát, jelikož zde není dioda na přisvícení a tímpádem v šeru jsou fotky naprosto zbytečné ( na něčem se zkrátka ta dobrá cena promítnout musela) a také baterie ale to je u všech těchto telefonů:)

Tento telefon bych doporušila lidem, kteří nechtějí do telefonu strkat velké peníze a nezáleží jim na značce, protože já jsem byla velice mile překvapená a spokojená. Tento telefon splnil mé očekávání.

Barča :-)

Barča :-)

Přidáno: 29. prosince 2011

• Wifi
  • CENA
  • rychlé reakce na dotyk
  • vychytávky při psaní
  • možnost nastavit si uživ. prostředí (3D krychle se mi velmi líbí)
  • slyšitelnost při hovoru
  • Android
  • foťák (chybí blesk atd.)
  • obtížné otevírání krytu při vkládání baterie atd.
  • prozatím trochu "pan neznámý"
  • při prvním zapnutí se spustí dost aplikací, stahující data (ZPOPLATNĚNÝ PŘENOS), bez hovoru s operátorem se myslím neobejdete (bud aktivovat internet v telefonu - nějaký výhodný balíček a nebo jej uplně vypnout, jinak se nedoplatíte)

Telefon jsem si zakoupila sama "pod stromeček", lákala mě nízká cena, ale vzhledem k současnému zakoupení i foťáku jsem byla ochotna oželet kvalitu foto v telefonu. Zatím jsem spokojena, telefon nezamrzá, baterie se drží docela slušně (využívala jsem přehrávač, Wifi, pár fotek). Je to můj první Android, kdo jej ještě neměl, nemusí se ničeho bát - telefon vás vede skoro za ruku. Uvidíme, jak se popere s náročným prostředím, ve kterém jej budu využívat (u koní - čili prach, sem tam pád do písku na jízdárně atd.).

• Ano (23)
  • Ne (5)
Ověřený zákazník Electro World

Přidáno: 28. prosince 2011

Zakoupeno v Electro World

Doporučuje produkt
  • větší displei,android,velmi dobry příjem signalu.
  • Huře se odnímá zadní kryt telefonu

Za málo peněz hodně muziky

Joes

Monika Botková

Přidáno: 22. prosince 2011

Zakoupeno v ePROTON.cz

Doporučuje produkt
  • Má velký displej a dizainově je krásný.
  • Nic

Není podstatné jestli je to světoznámá značka,podstata je co vše telefon má a umí.

• Ano (13)

Přidáno: 12. prosince 2011

• Operační systém
  • wi-fi
  • rychlost
  • Napodobenina HTC od japonců za 1/3 ceny. NEKUPTO
  • chvíli mi trvalo, než jsem sundal kryt(musíte tam nějak strčit prst a zatlačit, trochu složité, ale pak si zvyknete
  • od japonců :D

Tento telefon jsem dostal na narozeniny a zatím jsem spokojený, akorát mi někdy ´vyklouzává´ z ruky, protože je zaoblený, ale stačí ho více chytnout a je to hned lepší.
Produkt bych nenabídl známým, protože je tak dobrý, že chci být originální a bylo mi líto, kdyby ho měl každý. Však rozumíte :D

• Ano (21)
  • Ne (6)

Přidáno: 9. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Hodně dobré parametre za nejnižší cenu ve své třídě
  • Elegantní vzhled

Produkt bych doporučovala lidem, kterí chtějí hezký telefon na telefonování, posílání sms, poslouchání hudby... Prostě na základní mobilní praktiky a k tomu skvělá cena za vysoký výkon. Nadstavbou je wifi připojení, foťák v dobré kvalitě a jiné příjemné aplikace, o kterých si pak člověk říka, jak bez toho mohl žít ;) A na dotykový displej a qwerty klávesnici se taky zvyká docela rychle. S telefonem jsem fakt moc spokojená

• Ano (19)

• Elegantní
  • Jednoduchý
  • Dorá cena
  • Nic

Za málo peněz celkem dost muziky.

• Ne (6)

www.androidroku.cz

Přidáno: 5. prosince 2011

Hlasujte v anketě Android roku 2011

Hlasujte pro nejlepší mobil v anketě Android roku 2011 a vyhrajte spoustu zajímavých cen.

Celá recenze na www.androidroku.cz
  • Ne (7)
Ověřený zákazník CentrumObchodu.cz

Přidáno: 29. listopadu 2011

Zakoupeno v CentrumObchodu.cz

Doporučuje produkt
  • Za ty peníze bezkonkurenční technické parametry
  • Android 2.3.5
  • Použitý luncher není úplně hvězda, ale není problém jej vyměnit za jiný z marketu.
  • V CZ omezený počet příslušenství, folie, pouzdra

Výborný levný Android telefon,

• Ano (13)

Přidáno: 28. listopadu 2011

Recenze Huawei U8650 Sonic: čínský nebojsa | mobilenet.cz

Redakčnímu testu byl podroben cenově dostupný smartphone Huawei U8650 Sonic. Za nízkou cenu se podařilo čínskému výrobci do přístroje vměstnat kapacitní 3,5 palcový dotykový displej, 3G, Wi-Fi, baterii o kapacitě 1 400 mAh a operační systém Android 2.3.4 Gingerbread. Postačí to ale k úspěchu a dobrým prodejům?

Celá recenze na mobilenet.cz

expert

Přidáno: 23. listopadu 2011

Huawei Sonic - videopohled mobilenet.cz

Společnost Huawei přinesla v poslední době řadu přístrojů, kterými se bude snažit přitáhnout potencionálního zákazníka. Redakčnímu testu podrobujeme model Huawei U8650 Sonic, který za rozumnou cenu nabízí slušný výkon a k tomu i po designové stránce má rozhodně co říci.

• Ano (30)

Přidáno: 23. listopadu 2011

Zakoupeno v Alza.cz

Super pomer cena a vykon. Netvari se jako cinska napodobenina a zatim to vypada, ze ji ani neni.

piotr

piotr

Přidáno: 24. října 2011

• pomerne rýchly
  • lacný
  • systém Android 2.3.3
  • Displej (zobrazenie farieb)
  • Integrovaná grafická nadstavba nie je pekná

• Ano (22)
  • Ne (20)

huawei.lxn.cz

Přidáno: 18. září 2011

Huawei U8650 Sonic

Huawei U8650 Sonic je přístroj s 3,5 palcovým dotykovým displejem a operačním systémem Android 2.3 Gingrebread. Uvnitř telefonu tepe 600 MHz procesor. Huawei Sonic nabízí všechny výhody operačního systému Android, samozřejmostí je přístup na internet přes wifi nebo 3G.

Celá recenze na huawei.lxn.cz
  • Ne (19)