Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

HTC Touch HD2

Přidat recenzi

HTC - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

HTC HD2 posouvá technické možnosti mobilních telefonů o další kus dopředu. Na první pohled zaujme tenký profil přístroje a velký 4,3’’ displej. Výjimečnost určitě zdůrazní i 1... více »

» Kde koupit

od 11 640 Kč

Hlídat cenu

Recenze HTC Touch HD2

Nejpřínosnější pozitivní recenze

109 z 114 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

Rozhodoval jsem se - iPhone 3GS nebo HTC HD2? Vyzkousel jsme oboje - po vyzkouseni iPhone, jsem byl rozhodnut. Ale pak mi prislo pod ruku HD2 a je to neco uzasneho. Pouzivam ho jako WI-FI router, herni konzoli (pomoci FpseCE 0.10 se z toho stane playstation1), ovladac PC (program GRemote dela sve), ... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

7 z 10 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou:

HTC HD2 zakoupen dupen 2010 (tehdy top),naprosto nevyladěný mobil u kterého jsem třikrát denně natvrdo vyndával baterku (tomu říkám já hard restart),nešlo to jinak. Nebyl jsem asi sám neboť jsem ho koupil za 14000,- v dubnu a v září ho stěží prodal za 6500,-. To asi mluví za vše. Zobrazit celou recenzi

Přidáno: 3. února 2012

Viki

začátečník

Viki

Zákazník nedoporučuje produkt svým známým.
Telefon jsem měl pouze dva týdny, prostě mi nesednul, ať už rozměry, tak ovladatelností díky Windows Mobile 6.5. Telefon je určen dle mého pouze pro uživatele, kteří v mobilu neustále využívají internet, což ale na druhou stranu rychle vybíjí baterku. Doporučuji tak maximálně fandům HTC a to i přes to, že má telefon perfektní display a je velice rychlý.

Pro:

• Velký display
  • 1GHz procesor a 448MB RAM => rychlý

• Windows Mobile 6.5
  • Poměrně velká váha
  • Rozměrytelefonu

Přidáno: 22. prosince 2011

mattyy1hp

mattyy1hp

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Měl jsem ho, dokonce jsem ho koupil několikrát. Zkrátka jsem se němu vždy rád vracel.

Má velký displej, kvůli WM pouze 65536 barev.
Fotoaparát je na průměrné úrovni, nic převratného.
Pro flashery a znalce, má obrovskou podporu komunity a není problém nativně nahrát Android, Ubuntu a WP7.
Používal jsem v něm Android 2.3 Gingerbread.

Displej je GorillaGlass, velice odolný, avšak ne nárazuvzdorný. Pokud Vám spadne horní stranou na tvrdý povrch, je konec. Mám to vyzkoušené hodněkrát, i ze zkušeností kamaráda :)

Výkon je dostatečný, WM i Android lítají pěkně. Dostatečný i na emulaci PS1.

V sočasné době doporučuji koupit jen, pokud jste příznivci Windows Mobile, nebo pokud znáte někoho, kdo Vám tam hodí Android.

Pokud se rozhodnete ho zakoupit, vyhněte se obchodu 1-2umobil, tam prodávají velmi nekvalitní telefony, které se chovají podivně.

Pro:

• Displej
  • Podpora komunity
  • Zpracování a konstrukce
  • Multiplatformnost (vyžaduje odbornost)
  • Přesnost a citlivost displeje
  • Tvar (no, aspoň teda pro mě je to + :)
  • Výkon

• Čočka fotoaparátu je vystouplá
  • Prodává se s Windowsem, škoda
  • Pokud spadne horní stranou, praskne sklo
  • WM je již zastaralý systém

Přidáno: 12. prosince 2011

celkem dobré ..

Pro:

• velký a přehledný display

• malá výdrž baterie

Přidáno: 6. listopadu 2011

Petra

Petra

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
Telefon jsem si nekupovala pres obchod, jelikoz vetsina cen je prehnana, ale pres bazar (uplne novy). Ovladani je vcelku dobre, az na psani sms. Fotky jsou prumerne, video kvalitni. Rozhodne je lepsi nez iPhone, ktery jsem uz take mela.

Pro:

• rychlý systém
  • velký displej
  • dobrá výdrž baterie

Proti:

• neustálé samovolné připojování na internet
  • zdlouhavé psaní sms

Přidáno: 23. října 2011

Kamil

Kamil

Zákazník doporučuje produkt svým známým.
tomu kdo se nebojí nabízí HD2 možnost jakékoli úpravy. I po 3 letech jde o přístroj, který nemám čím "lepším" nahradit.

Pro:

• podpora
  • použití pro 5 mobilních systémů
  • krásný jednoduchý vzhled

• win 6.5
  • foťák

Přidáno: 27. září 2011

Eva

Eva

HD2 mám doma už skoro dva roky. Obrovský displej je skvělý při používání navigace, přehrávání filmů, prohlížení netu atd. Foťák si myslím, že na mobil je slušný. Mobil využívám především, kromě volání a SMS, na přístup k internetu, (často přes wifi router sdílím s notebookem), mp3 přehrávač, foťák, GPS navigace, je toho hodně. Po roce a půl jsem si přehrála OS na Android (nic těžkého, návody jsou na netu dost podrobné) a musím říct, že teď je téměř bez chyby. Pod windows se čas od času sekl, ale teď běží bez chybičky. Jediné, co bych vytkla, je krátká výdrž baterie - pokud nic neděláte, vydrží dlouho, ale pokud ho dost využíváte, chce to dobíjet tak ob den.

Pro:

• veliký displej
  • GPS, wifi
  • možno použít jako wifi router
  • možno přehrát OS Android

Proti:

• neuškodila by větší výdrž baterie

Přidáno: 16. září 2011

Ověřený zákazník mobilomanie.cz

mobilomanie.cz

OK

Pro:

• OK
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (3)

Přidáno: 11. září 2011

solurus

solurus

Pro:

• -super displej

• -přehřívá se
  • -složitou cestou si ho vypipláte k obrazu svému
  • -Window Mobile 6.5 -totální tragédie
  • -hodiny strávené na forech
  • -klesá na ceně rychlostí světla

Přidáno: 28. srpna 2011

Ověřený zákazník Max-shop.cz

Radek Lafek

Max-shop.cz

Fantastický telefon za skvělou cenu

Pro:

• Perfektní výbava přístroje,system, rychlost,obrovský HD displej

• Naprosto nic
  • Ano

Přidáno: 3. července 2011

‪HTC HD2: Prostředí Sense‬‏

velmi dobrý mobil

Přidáno: 3. července 2011

Hopik

Hopik

Pěkný mobil s velkým displejem ale mobil disponuje malou výdrží.Výdrž mobilu můžete prodloužit zakopením 3000Mah baterie http://www.sunnysoft.cz... za slušnou cenu 379 Kč .Tot´ k mobilu vše :))))))

Pro:

• velký displej
  • velmi widgetů
  • 4.3 dotyková kapacitní displej
  • 5 hardwarových tlačítek

Proti:

• výdrž mobilu při normálním používání je pouze 1-2 dny při častějším používání je to 12h-1den
  • Ano (5)

Přidáno: 9. června 2011

Michal Janda

Michal Janda

První telefon, s jehož výběrem jsem rozhodně nešlápl vedle. Po Nokiích jsem konečně nakoukl na něco "pořádného". Od teď jedu HTC a telefony s Androidem. Do tohoto telefonu můžete také nahrát jiné OS, než WM 6.5. Má obrovskou základnu na XDA. Díky němu a také právě pro něj jsem si udělal své webové stránky www.mobilecentrum.cz. :)

Pro:

• Obrovská uživatelská komunita na XDA
  • Možnost více OS
  • Velký kvalitní display

• Fotoaparát
  • Baterie

Přidáno: 31. května 2011

Nanoon

Nanoon

S telefonem jako takovým jsem spokojen. Nejdříve jsem chtěl Desire HD, pak se mi ale dostala možnost získat tento a tak jsem si nechal tento. Windows mobile u mě nevydržel příliš dlouho, tentýž den šel z telefonu, místo něj mám nejnovější Android 2.3.4 (používám Cyanogen Mod 7). Vše šlape tak jak má, Market bez chybičky, GPS a Wifi taktéž, nemůžu si stěžovat, jen bych přeci jen uvítal více RAMky, ale dá se to :)

Pro:

• Velký displej
  • Mechanická tlačítka (dle mého názoru jsou lepší než ta na dotyk)
  • 3.5 mm jack
  • Micro USB
  • Konstrukce nevrže
  • Celkem dobrý fotoaparát
  • Blesk

• Windows mobile
  • Občas zmrzne
  • Vystouplý fotoaparát
  • Výdrž baterie
  • Baterie se pomalu nabíjí, oproti ostatním smartfounům
  • Displej někdy až moc velký :)
  • Chybí mi mechanické tlačítko pro uspávání na horní hraně telefonu, zde je ve spodní části displeje, je to ale jen o zvyku
  • Taktéž postrádám mechanické tlačítko na fotografování, opět je to ale jen o zvyku

Přidáno: 7. dubna 2011

Ověřený zákazník Sunnysoft.cz

Sunnysoft.cz

Zatím nejsem majitelem tohoto přístroje a zřejmě se jím již nestanu. Od Sunnysoftu jsem si pořídil dva předchůdce HTC s platformou WM a byl jsem vždy velmi spokojen, nicméně jsem jako pracovní přístroj dostal z dílen HTC přístroj s platformou Android a po zkušenostech jsem se chtěl vrátit k platformě WM. V základním vybavení postrádán na Androidu mnoho velmi užitečných funkcí!

Přidáno: 21. března 2011

Radek Havel

Radek Havel

Ze začátku je docela honička najít některé funkce, ale po osvojení si ovládání bych už neměnil. Ze začátku také nepohodlná velikost, ale za ten komfort to stojí

Pro:

• Velký display
  • HTC Sense
  • velká variabilita díky množství programů
  • Wi-Fi
  • GPS chip

Proti:

• neodpojí se od vytáčeného netu (HTC s Androidem se odpojuje automaticky)
  • slabší fotoaparát
  • Ne (1)

Přidáno: 9. března 2011 (naposledy upraveno 14. března 2011)

Žerjav

Dobirkamobil

Když jsem ho rozbalil tak jsem nevěřil, zprovoznil a uvěřil!! Největší devizou tohoto telefonu je ohromný displej s velkým rozlišením,s HTC Sense se práce s HD2 velice zpříjemňuje. Tento telefon má 5 MPx fotoaparát s bleskem a
kvalita fotek je výborná.
Velký, rychlý, chytrý, snadno ovladatelný, všestraný.
Dlouho sice nevydrží baterie, ale budiš.
JINAK OK!!!!!!!!!!

Pro:

• Velký dotykový display
  • Přehledný
  • GPS
  • Windows

• Baterie

• Ne (6)

Přidáno: 15. února 2011

Jirka Molo

Jirka Molo

Když jsem ho kupoval, vyšel teprve první telefon s Androidem. Proto ho nechci moc porovnávat. Je pravda, že WM 6.5. je historií, ale nabízí spoustu aplikací na internetu zdarma. Dotykové ovládání je velice dobré, hardwarová výbava super až na malou paměť na WM6.5 a další aplikace. Vzhledem k pevné paměti se občas operační systém loudá.

Pro:

• Velký display
  • Slušný foťák
  • Rychlý procesor
  • Kvalitní zpracování
  • Příslušenství.
  • Snadné aktualizace z HTC.cz
  • Kvalitní GPS modul
  • Pro cestovní přehrávání filmů perfektní, ale pouze WMV formáty.

• Zamrzá operační systém
  • Někdy pomalá odezva
  • Malá interní paměť (úložiště dat)

Přidáno: 31. ledna 2011

Tomáš Svoboda

Tomáš Svoboda

Největší devizou tohoto telefonu je ohromný displej s velkým rozlišením. Používám telefon hodně jako čtečku elektronických knih a na sledování filmů při cestách autobusem, takže velikost displeje byla pro mě jednou z největších priorit.
Telefon má navíc velice příjemné rozměry – kolem displeje je jen tenký rámeček, který je pouze dole trochu rozšířen tak, aby se na něj vešlo pět kláves. Poteší, že oproti modulu HD jsou tyto klávesy hardwarové, ne senzorové, a při stisku tiše lupnou. Díky velkému displeji se na telefonu výborně píše, ať už SMS nebo emaily, při natočení displeje není problém psát oběma rukama,
Díky široké uživatelské komunitě je tento telefon snad nejuniverzálnější zařízení, které je v současné době na trhu – po odblokování lze v tomto telefonu provozovat nejrůznější operační sytémy: Windows Mobile 6.5, Windows Phone 7, Android 2.2, Linux Ubuntu a MeeGo. Vyzkoušel jsem všechny a zůstávám u Androidu jako u nejlepšího.
Tento telefon má 5 MPx fotoaparát s bleskem a kvalita fotek je výborná, blesk je určitě velké pus, navíc lze pomocí speciální aplikace a bleku použít telefon jako kapesní svítilnu.
I v přehledu novějších telefonů s operyčními systémy bych se opět rozhodl pro HD2, neboť má úplně vše, co může moderní telefon mít a navíc díky opravdu široké základně uživatelů po celém světě jej lze softwarově upravovat dle potřeb každého.

Pro:

• Velký displej s vysokým rozlišením
  • HW (ne senzorová) tlačítka pod displejem
  • Výstup na 3,5 jacka
  • Blesk fotoaparátu
  • Podpora microSDHC až do 32 GB
  • Kapacitní displej

• Velká váha
  • Malá výdrž baterie
  • Křehký displej je náchylný na prasknutí
  • Ano (12)

Přidáno: 27. ledna 2011

Tomáš Jirásek

Aukro.cz

HTC HD2 je třetí nejlépe hodnocený telefon od HTC na mobil.mánii. Sice se již neprodává, ale podle mě je na velmi dobré úrovni. Patří mezi mobily s největším displejem. Po roce používání jej lze pořídit za něco málo přes 50% původní ceny, tedy ještě v záruce. Má českou lokalizaci. Až na mírně slabší příjem - záleží na vysílači - většinou je to v pohodě. Prostě je to nádherná "hračka".
Rozhodně doporučuji, jsem spokojen.

Pro:

• - dotyková odporová klávesnice,
  • - operační systém,
  • - GPS v mobilu,
  • - velké rozlišení displeje
  • - no prostě HD2

• - "starší model", v obchodech se již nenabízí
  • - operační systém WM
  • - mírně horší příjem signálu

Přidáno: 19. ledna 2011

Adam Dolejš

Adam Dolejš

Všechny tyto prvky jsou defakto plusové. Nízká baterka? Taky že to šlape jak švýcarský hodinky a je to rychlý jak Bolt. Koupil jsem,rozbalil jsem, užasl jsem takto bych popsal mé setkáni s baječným HTC HD2! Doporučuji dokoupit ochranou folii, 16 GB SDHC micro pametovou kartu a pouzdro!

Pro:

• 4,3 displej
  • 6,5 WM + 1GHZ procesor
  • kompabilita
  • lehkost
  • design
  • rychlost

Proti:

• obcas se zasekava, ale jen zridka
  • plati u me ze kadzy čtvrtý den musím vypnout a zapnout mobil
  • nizka baterka

Přidáno: 18. ledna 2011

Ivanka

Dobirkamobil

Myslím,že je jedinečný a mě moc vyhovuje.

Pro:

• Je nádherný,velký displej,krásně sedí v ruce,úžasný animace počasí.První telefon,který stojí za to.

• Asi jedině cena

Přidáno: 17. ledna 2011

Velmi dobrý produkt

Pro:

• Display, GPS, Rychlost, RAM

• Výdrž

Přidáno: 17. ledna 2011

Inphantille

Inphantille

Proč sem napsal tolik negativ a přesto hodnotím 100%? Koukněte na web XDA developers a pochopíte. Tento telefon v základu není moc dobrý kvůli operačnímu systému, jelikož Windows Mobile továrně nastaven je neplynulý, neohrabaný, špatně se ovládá prsty.....ALE hardwarově se jedná o téměř dokonalý stroj. Proto je to nejoblíbenější telefon na světě mezi GEEKY. Lze na něm provozovat jak Android tak WM6, WM7 tak dokonce Ubuntu linux!!! osobně používám Android, který je ultra rychlý a perfektně uzpůsobený dotykům, tím se smažou negativa a dostanete to nejlepší s největším displayem, nejrychlejší (i než HTC Desire, který ma stejnak menší display). Systém lze vžy vrátit zpět...

Pro:

• Velikost displaye 4,3" (větší než u iPhonu)
  • 1 GB procesor Snapdragon
  • možnost výmeny operačního systému díky komunitě
  • nepoškrábatelný display
  • hračka pro geeky ale zároveň dobrý a reprezentativní stroj pro manažery

Proti:

• WM Mobile platforma je zastaralá, zkomírající, těžkopádná, sekající se a zdechlá!!!
  • nelze použít stylus díky technologii displaye, ale alespoň se nezmáčkne nic v kapse
  • výdrž baterie max 2 dny, ale to je problém těchto monster

Přidáno: 15. ledna 2011

D

D

Tento mobil dostal bratříček a je s ním strašně spokojený. Mobil je sice trochu větší do ruky, ale to při velikosti jeho ruky nevadí. Byla jsem fascinována displejem, který je opravdu na dobré úrovni, co se týče svítivosti a kontrastu. Měla jsem trochu strach, jak dopadne fotoaparát, ale předčil má očekávání, co se na foťák v mobilu týče. Je blbost v tomto případě počítat kvalitu na pixely, jde o čočku. Ale i přesto, super je, že má blesk, spoustu různých nastavení k focení a nefotí "vyblité" fotky. Video trochu nestíhá, takže se trošku jakoby seká. Naprosto úžasné je číst přes wi-fi na Opeře novinky na Seznamu, či prohlížet s úžasnou lehkostí jakékoliv stránky. Sledování videa z Youtubu je velmi příjemná záležitost vzhledem k velikosti a kvalitě displeje. Reproduktory, vzhledem k své velikosti vydávají čistý zřetelný zvuk při hlasitém poslechu. Psaní sms je naprosto v pohodě, jediné na co se musí zvyknout jsou malinko jinak situované písmenka na klávesnici. Psát a trefovat se do správných tlačítek není takový poblém, ani když jste muž se silnějšími prsty, jde jen o zvyk. Výdrž baterie při normálním používáním cca 4 dny.Shrnuto, podtrženo, mohu jen doporučit.

Pro:

• velmi kvalitní displej
  • přehledné menu
  • rychlá odezva
  • citlivost na dotek
  • čistý zvuk z repráků
  • wi-fi
  • dost slušné fotky
  • výdrž baterie
  • Android

Přidáno: 15. ledna 2011

Ověřený zákazník Mobilsok

Mobilsok

ihned po zakoupení nefungoval, zaseknul se, čekám na opravu

Přidáno: 13. ledna 2011

Jaroslav

Jaroslav

HTC HD2 je první inteligentní zařízení které vlastním. Před tímto jsem měl smozřejmě i jiné s jinými OS a od jiných značek, ale toto je prostě špička.
Nejen že mi bezvadně funguje BT HandsFree v autě, Diag. SW na VW koncern, synchronizace se soukromou i služební poštou, ale HD2 se "neseká"!!! Nepřipojuje se mi svévolně na internet samovolnou aktivací dat. připojení a hlavně i perfektně fotí!!! Podle mého názoru, který nikomu nevnucuji, je to nejlepší řešení pro techniky, obchodní zástupce i manažery na cestách.
Tato mašinka mi prostě splnila sen o mobilní komunikaci!!!

Pro:

• Rychlost, přehlednost, kompabilita.
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (6)
  • Ne (2)

Přidáno: 5. ledna 2011

colol

colol

Mobil sem dostal k vanocum moc se mi libi je dobry rychla a ja nevim co jeste

Pro:

• vše

Proti:

• krome psani chce to zrucnost
  • a fotoaparat je citlivi
  • baterie pri vetsim vykonu se vybíjí rychle

Přidáno: 4. ledna 2011

Ověřený zákazník Český-mobil.cz

Český-mobil.cz

Velký, rychlý, chytrý, snadno ovladatelný, všestraný...

Přidáno: 4. ledna 2011

Belmondo

Belmondo

Kvalita rozhodně odpovídá jeho ceně. Telefon je vhodný pro běžnou komunikaci i pro podnikatelské záměry. Designově je velice dobře propacovaný, celodotykový dispej má výborné rozlišení a při pouštění videí je jejich kvalita velice vysoká.
Telefon sice patří do dražší třídy,ale rozhodně stojí jeho koupě za to.

Pro:

• Naprosto jedinečný telefon s výbornými funkcemi. Krom čidla, které snímá Vaše ucho, takže při přijatém nebo volaném hovoru po přiložení telefon shazne,abysme si nemuseli zbytečně mačkat klávesnici, má tato mašinka i jiné přednosti,jako například kompas, vysokokapacitní paměť,rychlost,stahování aktualizací o počasí,kurzovní lístek,wi-fi připojení a může sloužit i sám jako wi-fi router. Samozřejmostí je bluetooth, kalendář s organizerem a jinými managerskými funkcemi.

Proti:

• Nevýhodou je služitější rozebrání zadního krytu pro otevření k sim kartě a baterii.Rychlý fotoaparát který chce trochu zručnosti, neboť při focení je dotykový dispej velmi citlivý. Při psaní to chce také trochu zručnosti.

Přidáno: 31. prosince 2010

Ověřený zákazník Allmobil.cz

Anton

Allmobil.cz

Perfektni mobil pro ti kdo vi co od neho potrebuje

Pro:

• Velka obrazovka, perfektni ovladani, spickova kvalita

• zadne

• Ne (6)

Přidáno: 28. prosince 2010

point

point

HTC Touch HD2 je mobilní komunikátor s obrovským displejem který uspokojí celou škálu uživatelů. Díky nástavbě od HTC se ovládání stává velmi pohodlné a prostředí je doplněno o efektivní animace (zejména počasí, procházení zpráv a e-mailů). Reakce mobilu jsou rychlé a nijak nezdržují. Tou největší slabinou je baterie, protože i při běžném používání jej budete muset nabíjet téměř každý den - obří displej si za to bere svou daň. Všechny také určitě potěší zpětná kompatibilita aplikací z předchozí verze systému.

Pro:

• Největším plusem tohoto přístroje je bezesporu jeho displej
  • Snadné ovládání
  • Citlivost na dotek
  • Operační systém windows mobile 6,5 a zpětná kompatibilita programů z verze 6,1
  • Štíhlé tělo mobilu
  • Notifikační dioda
  • 3,5 milimetrový konektor pro připojení sluchátek
  • Rychlý procesor

• Horší fotoaparát
  • Nízká výdrž baterie
  • Nemožnost upgrade na windows phone 7
  • Telefon neumožňuje videohovory (nemá na přední straně další čočku kamery).

Přidáno: 28. prosince 2010

MishOolka

MishOolka

tento telefon si koupil můj tatka...občas si ho půjčuju na hry...fakt výborný telefon,je rychlý..takhle rychlý telefon sem ješte nikdy neměla...má i navigaci.proswtě je to výborný telefon..

Pro:

• asi vše

• Ne (8)

Přidáno: 21. prosince 2010 (naposledy upraveno 21. prosince 2010)

Spirit

Spirit

Vyborny mobil DOPORUCUJI!

Pro:

• Velky display
  • Rychlost
  • Multifunkcnost
  • Vydrz baterie
  • Zpracovani

Přidáno: 19. prosince 2010

mydoooom

mydoooom

Přestože na něm běží nepříliš chvályhodný systém Windows Mobile, s HTC Sense se práce s HD2 velice zpříjemňuje. Také to zachraňuje rychlý procesor Snapdragon běžící na 1 GHz a velké RAM s 448 MB. S těmito parametry HD2 šlape jako švýcarské hodinky, sem tam ale telefon zamrazí (kvůli WM). Je to mocný nástroj pro práci a organizaci času, s velikánským displejem je to hračka. Fotoaparát je pro mě jako náročného fotografa tragédie, nicméně, co bych čekal od PDA, je to jen okrajová záležitost. Zadní kryt na baterii časem při běžném nošení po kapsách podléhá škrábancům -- je to lakovaný hliník. Naštěstí se dá sehnat kryt nový nebo ti šikovnější si ho vyleští.
Je to velice kvalitní zařízení.

Pro:

• Obrovský displej s vysokým rozlišením
  • Rychlost přístroje
  • HTC Sense
  • Zpracování
  • Množství funkcí
  • Výdrž -- na baterie, zacházení
  • Univerzálnost

• Fotoaparát
  • Ne (2)

Přidáno: 5. prosince 2010 (naposledy upraveno 5. prosince 2010)

Aukro.cz

Osobně jsem spokojen,využívám ho naplno a moje očekávání nesklamal.Malé nedostatky se dají doinstalovat takže vše je OK

Pro:

• Dobrá grafika,rychlí procesor,ostré fotky a velké možnosti manažrského využití.Dobrá podpora výrobcem.

Proti:

• Když chcete přehrávat video v "avi" formátu musíte nainstalovat jiný přehrávač,ten původní to nezvládá.Budík je omezený jen na polifoní melodie.Velké softwarové možnosti ale výrobce je nedokázal využít ale vše se dá stáhnout z internetu.Na úkor velkého displeje slabá výdrž baterie.

Přidáno: 27. listopadu 2010

Kubíkček

Kubíkček

blivajz

Pro:

• nic

• všechno
  • Ne (24)

Přidáno: 19. listopadu 2010

Ověřený zákazník Mobilmax

morhun

Mobilmax

Skvělý stroj :)

Pro:

• Perfektní displej, velmi rychlá reakce zařízení, možnost individualizace telefonu.

• Ne (2)

Přidáno: 18. listopadu 2010 (naposledy upraveno 18. listopadu 2010)

husty

husty

Njlepší mobil na svete

Pro:

• HTC HD2
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (10)
  • Ne (7)

Přidáno: 14. listopadu 2010

GPS

GPS

Je úžasný a jinak nemá žádnou chybu, až na ten budík a slabší signál hlavně v budovách.

Proti:

• když je vypnutý nefunguje budík!
  • Ano (12)
  • Ne (19)

Přidáno: 12. listopadu 2010 (naposledy upraveno 12. listopadu 2010)

Ověřený zákazník Mobil Best

MarcoPicco

Mobil Best

Výborně vybavený komunikátor za rozumnou cenu.

Pro:

• Velký a přehledný displej, rychlá reakce, snadná obsluha
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (9)
  • Ne (4)

Přidáno: 6. listopadu 2010

OK

Pro:

• super
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (9)
  • Ne (7)

Přidáno: 6. listopadu 2010

JUDr. Miloš Kučera

Alza.cz

zatím se s přístrojem seznamuji, praktické zkušenosti a případná doporučení zatím nemám

Pro:

• vyhovuje mým požadavkům

• v katalogu HTC uvedená baterie HD Media baterie v nabídce
  • Vaší firmy uvedena není, byl bych si ji rád koupil namísto baterie HTC BA-S400
  • Ne (4)

Přidáno: 2. listopadu 2010 (naposledy upraveno 2. listopadu 2010)

mark54

mark54

nespokojen jsem hd2 prodal a koupil daleko lepší HTC Desire

Pro:

• velky displej, na ktery se vejde mnoho informaci

Proti:

• mizerny, opravdu desivě mizerný software ... operační systém z pravěku kterému pouze přimalovali fasádu ale je z toho hodně cítit že to nejde dohromady
  • pro systém je v marketu málo aplikací ... naproti tomu v android marketu telefonu Desire jsou jich stovky tisíc, to je teda pořádný rozdíl
  • operacni system v tomto telefonu je mimoradne nestabilni, pada velmi casto na muj vkus a dokonce telefon umi zcela zatuhnout v momente kdy vam nekdo vola a zvoni zvoni a ani nemuzete hovor prijmout, jen s tím trisknout o zem ... pouzity system je tusim WM ,a uz bych nic s timto systemem nikdy nekoupil po techto zkusenostech
  • Ano (26)
  • Ne (24)

Přidáno: 18. října 2010

Alza.cz

Dobrý telefon s WM 6.5 pro náročnější uživatele.
  • Ne (2)

Přidáno: 16. října 2010 (naposledy upraveno 26. října 2010)

lopata

lopata

Výborný bezkonkurenční telefon

Pro:

• Velky 4,3 palcový displej
  • Rychlí procesor
  • Snadné ovládání

Proti:

• Skoda ze v mobilu neni Androit.
  • Vysoká cena
  • Ano (10)
  • Ne (9)

Přidáno: 28. září 2010

Anonym

Heureka se pěkně plete, protože tenhle komunikátor má FM rádio. A autor tehle stránky musí tuhle chybu odstranit, co by to bylo za mobil, který by neměl ani FM rádio, ještě by tomu měl korejský výrobce doplnit 16 000 000 barev!!

Pro:

• HTC HD2
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (11)
  • Ne (12)

Zobrazuji 1 - 50 ze 103 recenzí [ 1 ] 2 3