Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

HTC Touch HD

Přidat recenzi

Smartphone - HTC - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

HTC Touch HD (Blackstone) CZ lokalizace HTC Touch HD je nový unikátní komunikátor, se kterým si užijete videa a filmy jako nikdy předtím. Díky vysokorychlostním datovým... více »

Do obchodu na K24.cz

Doporučení od zákazníků

4 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(40 z 42 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze HTC Touch HD

Přidáno: 27. března 2012

Doporučuje produkt
  • kvalita která nenÍ pro dětska

telefon pro náročné (manažery)

Ovládání mobilního telefonu: složité
Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: více než dva dny
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel
Kvalita displeje: perfektní
Viditelnost displeje na slunci: průměrná
Arni

Arni

Přidáno: 13. února 2012

Doporučuje produkt
  • Na svou dobu jeden z nejlepších smartphonů!
  • Po 2 letech se plasty začaly rozkližovat a asi již dlouho nevydrží v celku..

Sloužil mi dlouhé 3 roky a byl jsem v rámci možností spokojený - telefon by potřeboval víc výkonu, ale to v té době ještě nebylo možné :)

SebX4

• - chybí multitouch display
  • - v základu pouze windows 6.1
  • - fotoaparát je sice 5MPx, ale vyfotit i hlemýždě může být
  • obtížné

Celkem vzato se jedná o povedený telefon, který běžnému člověku vystačí.
Každopádně nepřítomnost Androidu je velkým mínusem, ačkoliv se dá určitá verze stáhnout z xdadevelopers.com, ale nemám s ní dobré zkušenosti.

Rony

Rony

Přidáno: 6. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Mám ho dva a půl roku..perfektní ve všech směrech..bez poruchový.
  • Snad slabší přehravaní videa,ale je to přece jen telefon

SUPER STROJ..

Lukáš Fritscher

Lukáš Fritscher

Přidáno: 18. září 2011

• 3,8" Displej
  • vysoké rozlišení (800x480)
  • Dobrá podpora na XDA-developers
  • Výkon
  • TouchFlo3D
  • 5MP foťák
  • Slabá kamera - CIF 352x288
  • Horší reproduktor (může být ovlivněno stářím přístroje)

Před tímhle HTC Touch HD jsem měl Samsung Galaxy S. Byla to střela, kupoval jsem ho jako úplnou novinku, jenže mi ho někdy v červnu utopil.
Neměl jsem mobil, tak jsem musel něco koupit za dobré peníze. Podíval jsem se na Aukro. Rozklikl jsem HTC. Hledám, hledám a našel jsem tento.
Teď si na něho nemůžu stěžovat. Sice když jsem ho kupoval, nebyl nový. Byl používaný přes 2 roky a já už ho mám čtvrt roku a za tu dobu se nic nepokazilo. Displej má stejné rozlišení jako Samsung Galaxy S (Nejlepší mobil roku 2010, držel se do doby než přišla nová řada telefonů). Výkonnostně je na tom taky dobře. Někomu by mohl vadit WM. Teď tu mám WM6.5 a používal jsem i Android. Na Androidích romkách nefunguje úplně všechno, takže jsem zůstal u WM a zvykl jsem si. Určitě ho doporučuji. I po SGS to je opravdu výborný telefon. V té ceně co jsem ho koupil bych mohl koupit nějaký lepší low-end od Samsungu - Koupil jsem ho za 3600.

• Ano (6)

Dan Vasile

Přidáno: 12. srpna 2011

(Upraveno 12. srpna 2011)

• ok

ok!

jim

jim

Přidáno: 18. července 2011

• S IGO8 se mnou projel Floridu,Stredozapad USA a celou Louisianu-v Bathon Rouge me spadnul z kola-ztratil se mi...nasel jsem ho v trave u cyklostezky vedle Missiippi.
  • GPS a cely cellphone funguje jiz 3 roky bez zavad.Jeste musi vydrzet-zaplatit se!
  • Jen jedinna vec mi trochu vadi -mensi vydrz na akumulator.

Koupil jsem ho jako jeden z prvnich-je vynikajici!Novy cellphone jiz musi navic ted umet jen FullHD video a & jinak me Windouws vyhovuje a tesim se W7 take od HTC.

Mirec3210

začátečník

Mirec3210

Přidáno: 21. června 2011

• Displej
  • GPS
  • Možnost upgradovat na vyšší OS
  • Obrovský množství aplikaci a her
  • Pohybový a světelný senzor
  • Výstup už na 3,5jack
  • Radio s RDS
  • Wi-Fi lz epoužít i jako klienta
  • Slabší výdrž batérie
  • Neosvětlená HW tlačítka
  • Cena-ale určite se najde někde omnoho omnoho menší!
  • Malá vstavěna paměť-velke mínus
  • Trochu chaoticky telefonní seznam,v kterem nelze upravit položky,nebo zadat víc mobilních čísel
  • Foťák by nebyl možna spatný,ael dlouho "premýšli",krom toho mu chybí blesk-alespoň LED-kový

Je pravdou,že tohle PDA je předsi jen staršího data,dnes je na trhu snad desítky lepších "stroju",stejně ale nedám na nej dopustit.
Skvěly velký displej,přehrávani videi na něm je bezvadný,i aplikace a hry na něm se koukaji a hraji bezvadně.
GPS je skvěly a přený,má dokonce rychly nástup,díky stavěnemu radiu s RDS se dá dokonce využít i RDS-TMC.
Obrovské množství aplikaci,her je ke staženi na internetu,dokonce je ich obrovský množství zdarma.Šikovnější uživatele mohou upravit,nebo dokonce nahrat si novši OS.Velmi dobrá spoluprace a synchronizace s PC,včetne Outloocku.
Slabší baterka,při prehrávani her,nebo videa,dokonce při delši jizde a použiti GPS moc nevydrží,ale to si myslím,že je spůsobeno displejem-to se platí snad u všech podobných přistrojích.Trocha mi vadí tel.seznam,který nelze upravit podle svého a moc mi vadí,že nelze přidat víc mobilních čísel na jednu osobu-na psani SMS je možnost použití jen 1mob.číslo,resp.: jen 1číslo.Taky mi vadí absence blesku u foťaku,kterému dlouho trvá zaostření!!Nakonec,je to PDA,ne fotoaparát.
Jinak maximálni spokojenost a pro běžnýho užívatele snad není ani na půl možný využít.Cena je už dávno ale minimálně o polku menší,něž se tady uvádi.

Přidáno: 12. března 2011

Přidáno: 29. prosince 2010

• Velký display
  • Akcelerace videa
  • Synchronizace pošty s Outookem
  • Akcelerace vida funguje jen u vestavěného Windows Media přehrávače.
  • Pomalý systém Windows Mobile

V době kdy jsem kupoval tento telefon mě lákala zejména možnost akcelerace videa a v té době relativně rychlý procesor. Bohužel systém Windows Mobile je i pro takto výkonný telefon velice těžkopádný a má velmi daleko k tomu, být uživatelsky přívětivý. Akcelerace videa navíc funguje pouze u vestavěného Windows Media Player, což prakticky vylučuje použití jiného softwarového přehrávače, protože ten nedokáže využít možností grafického procesoru.
Telefon je vhodný spíše pro ty, kteří jsou závislí na software od Microsoft (např. Outlook apod.).
Telefon je v dnešní době již opravdu velmi drahý a rozhodně bych jeho nákup nedoporučil. Systém Windows Mobile v této verzi je několik let pozadu oproti Androidu nebo systému v iPhonu.

• Ano (4)

• - jednoduché ovládanie
  • - s modifikovanou a vyladenou ROM na nezaplatenie
  • - s oficiálnou ROM dosť pomalý
  • - hodil by sa 1GHz procesor

Používam ho skoro rok ale nemenil by som ho. Mal som monosť vyskúšať aj vyššie modelové rady HTC, ale zatiaľ som nenašiel za Blackstone vhodnú náhradu. Ako tu bolo písané, výrobca asi vie prečo drží cenu na takej úrovni, na akej ju drží, a myslím, že mi to potvrdí mnoho ďalších spokojných majiteľov tohto modelu.

Mr.zoom

Mr.zoom

Přidáno: 6. srpna 2010

• hezký stylinh a disajn
  • dotykový
  • Bluetooth
  • Wifi
  • Java
  • přehrávání Mp3
  • dobrý a kvalitní fotoaparád
  • hezké fotkya obrázky
  • lokalizace
  • velký displej
  • dobrý na večerní kooukání filmů v postely
  • docela dobrá cena

Tento mobil jsme si vybrala a koupia za brigádu co jsme s i vydála.Má vysoce kvalitní reproduktor. Skoro každý večer koukám na něm na filmi a nebo si prohlížim něco na internetu.Díku tomuhle mobilu můžu chatova s kamarády kdekoliv.

Fang

Přidáno: 12. července 2010

• Win Mobile patforma = bezproblémová integrace s MS Exchange
  • Možnost si zvolit navigační SW
  • Velký display (3,7";800x480)
  • Odezva systému s stock ROM je velmi pomalá
  • Málo HW tlačítek

Jde o dobrý telefon, ovšem celkový dojem ze zařízení kazí jen pomalý systém. Doporučuji se podívat na XDA developers po nějaké custom ROM bývají většinou vybavenější a vylazené.

mark48949

mark48949

Přidáno: 8. července 2010

• nic, je to předražený krám, skutečně už nebrat, Dávno Překonaný a ZA ZENITEM !
  • už nemožně zastaralý, a přesto výrobce nešel s cenou dolů, to je výsměch všem zákazníkům kteří se nechají napálit ...
  • jsou tu uz mnohem vykonnejsi a lepe konstruovane telefony za lepsi cenu HTC Desire, HTC Evo, HTC Legend, Samsung i9000, Xperia x10, Motorola Milestone

nechapu proc si drzi cenu tak vysokou tak nemozne dlouho ...

• Ne (14)
peater

peater

Přidáno: 10. června 2010

• velký displej
  • 3,5mm jack
  • windows mobile - office
  • problematické psaní zpráv

sice tlačí v kapse, ale je to krásný a velký mobil :)

Violet

Violet

Přidáno: 5. června 2010

• Velké tělo komunikátoru a zejména také jeho jemný displej
  • Hodně vychytávek
  • Bohaté příslušenství
  • Velká paměť
  • Dotykové ovládání
  • Navigace
  • Vyšší cena

HTC Touch HD je stylový a moderní komunikátor s operačním systémem windows mobile. Nejvíce se mi líbí funkce že když vysunete stylus (ovládacací dotykové pero) z těla přístroje, tak automaticky se odemče a rozsvítí displej. Tento stylus je tam uchycen pomocí nějakého magnetického mechanismu. Ovládání komunikátoru je celkem snadné protože to funguje obdobně jako na počítači, ale chce to chvilku si zvyknout. Velmi dobře se mi na něm sledující třeba filmy. Povedená je také nabíječka, která zároveň slouží také jako datový kabel. Rozlišení displeje je velmi jemné a nejdou na něm vidět žádné kostičky. Tento mobil bych ale raději doporučila mladším ročníkům a teenagerům. Jedinou větší nevýhodu vidím v jeho vysoké ceně. Telefon mě svou funkční vybaveností a kvalitou velmi překvapil.

Jan Václavík

Jan Václavík

Přidáno: 18. května 2010

(Upraveno 18. května 2010)

HTC si nemůže koupit kde kdo,musi o tom trochu vice vedět,je to pocítač,né mobil.HTC mám 2roky je to pecka tel.můžu mít v něm vše na co si umanu a že mám.A hlavně má to DISPLEJ.

Srubik

Srubik

Přidáno: 6. května 2010

• Velký displej
  • Celkem rychlý
  • hezký
  • dobrý foťák
  • Nic, HTC šmejdy moc nedělá

Tento mobil si koupil můj bratr a je s ním nad míru spokojen, ale myslím že kdyby si ho vybíral dnes, tak jde spíše po HTC touch HD 2 které je celkem lepší kousek

Petnek

Petnek

Přidáno: 21. dubna 2010

(Upraveno 21. dubna 2010)

• Díky Windows Mobile dokonalá možnost přizpůsobení
  • Bezvadná podpora komunity Windows Mobile
  • Perfektní displej
  • 3,5mm jack pro handsfree/sluchátka
  • Při zátěži menší výdrž baterie
  • Občas velmi složité ladění systému
  • Systém náchylný k nestabilitě

Vynikající komunikátor pro všechny co mají rádi absolutní volnost. Dokonalou možností přizpůsobení mám na mysli neomezené možnosti nahrávání softwaru, nebo jeho vlastního programování. Existuje nespočet verzí ROM a softwaru. Díky tomu tento přístroj ale klasifikuji jako náročnější na obsluhu. Chce to zdatnějšího uživatele při ladění stability systému.
Displej je perfektní, jeho jemnost je bezvadná. Rastr je vidět až při velmi blízkém pohledu. Pro sledování filmů jako dělané, v kombinaci s 3,5mm jackem perfektní.

Zápor vidím v menší výdrži baterie. Pokud je přístroj v zápřahu díky Wi-Fi, GPS a surfování na internetu (toto vše například při geocachingu) je výdrž baterie jen kolem 4 hodin, maximálně 5.

Celkově však mohu jen doporučit. Pokud se uživatel nezalekne jeho možností, je pro něj jako dělaný.

Přidáno: 15. března 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• htc a příslušenství dle popisu, žádný problém, funkční, nepoškozen

David

Přidáno: 11. března 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Naprosto vyjímečný telefon!!!Spousta aplikací a jiných věcí+obrovský display.

Jirka

začátečník

Jirka

Přidáno: 1. března 2010

(Upraveno 1. března 2010)

• pekne to vypada
  • zda se to takove univerzalni ale brzy zjistite ze to neznamena nutne i "prakticke"
  • pomaly, vazne po case pomaly
  • nekvalitni operacni system ... je to nesrovnatelne horsi nez Android od googlu ... market s aplikacemi ktery je v TOMHLE HD je ve srovnani s tim androidim hrozne chudy ...
  • nekvalitni displej, neni to AMOLED, takze cerna barva ve tme prosvita
  • chybi multitouch, vice dotyku soucasne
  • vubec dotykovy displej neni nic moc, je optimalizovany spis na stylus nez na ovladani prstem a to mi nevyhovuje

dnes uz bych si vybral spis HTC NEXUS ONE nebo ve stejne cenove HTC Hero ... pokud bych chtel usetrit a ziskat i jeste o fous lepsi hardware za cenu ne prilis dobre povesti znacky tak sahnu po ACER LIQUID, ... mam na nej elkem dobre referencce.

Pavel Jonák

Přidáno: 8. února 2010

Zakoupeno v Aukro.cz

• Po hardwarové stránce maximálně vybavený telefon. Velký displej, výborná GPS, dobrý přístup na internet.
  • Pomalý, neintuitivný a uživatelský velmi nepříjemný operační systém Windows Mobile, který příliš nezlepšuje ani rozhraní HTC Sense, ani programy třetích stran, které jsou plné chyb.

Dobré pro toho, kdo chce internet do kapsy a nevadí mu softwarová klávesnice a má dostatek peněz. Jinak je to drahá hračka.

ColouryBoy

ColouryBoy

Přidáno: 28. ledna 2010

• velký dotikový display
  • ¨výbroný fotoaparát se skvělým zoomem
  • velké rozlišení displaye
  • velká zákaldní výbava
  • rychlá odezva telefonu
  • horší výdrž baterie

velký dispaly je domnintou tohovo výborného kominkátoru od htc rychlá odezva skvělé ovládán dobRý fotoaparát s bleskem.Mylsím že mohu doporučit OPRAVDU VŠEM!

point

point

Přidáno: 27. ledna 2010

(Upraveno 30. května 2010)

• velmi kvalitní zpracování a spoustu vychytávek
  • kvalitní displej (ale hůře čitelný na denním světle)
  • celkem slušná citlivost dotykového displeje
  • na leském těle telefonu jsou viděl otisky a nečistoty
  • slabší fotoaparát

Pořidil jsem si samsung omnia hned jakmile se začal prodávat. Kdybych věděl že se za pár měsíců na trh dostane HTC HD tak bych si ještě chvilku počkal :-(. U HTC se mi líbí, že pokud vytáhnete stylus (dotykové pero) tak se automaticky odemče a rozsvítí displej. HTC pro své komunikátory vymyslelo nástvavbu pro operační systém windows mobile a celé menu je příjemně graficky zpracované a animované. Určitě nejpovedenější animovanou aplikací je počasí. HTC HD obsahuje také g-senzor pro automatickou rotaci displeje. Ve skutečnosti je tento komunikátor větší než vypadá na obrázcích ale to je jedině dobře. Displej je velký a velmi pohodlně se ovládá. U nabíječky jde odpojit kabel a používá pro propojení s počítačem. Určitě mohu doporučit.

• Ne (8)

Přidáno: 23. ledna 2010

• pekna nizka cena za celkem dost muziky :-)
  • je v tom bohuzel stary software, stary system winmob, ktery se na mobilnich telefonech absolutne nechyta a jeho kvalita je hodne hluboko pod treba takovym Androidem od Googlu ...

asi bych si jeste jednou spocital co mi lezi v penezence a podival se spis po telefonech HTC HERO, HTC MAGIC nebo treba Samsung Galaxy ktery ma fantasticky AMOLED displej

sgk

• přehrávač hudby
  • navigace
  • OS Windows
  • fotoaparát
  • možnost použití paměťové karty
  • Office
  • internet
  • vadí mi fakt jen taková kosmetická vada...nemá možnost připojení přes poutko
  • absence TV

Jsem absolutně spokojený uživatel, tedy uživatelka...denně používám na psaní textů, vyhledávání v Excel tabulkách, focení, zálohování dat, internet, počasí, navigace...úkoly, kalednář a ještě umí telefonovat a psát SMSky ;o)
Chybí jen TV příjem a bylo by to naprosto dokonalé...

Ověřený zákazník Hshop.cz

i.p.

Přidáno: 25. prosince 2009

Zakoupeno v Hshop.cz

• suprový telefon, používám ho na cesty - navigace, přehrávač muziky, krásný fotky, efekty atd. Bez problémů běží několik aplikací najednou.

Telefon jsem si vybral proto že ho potřebuji hlavně v práci. Pracuji jako řidič kamionu. Využívám hlavně navigaci, přehrávač, internet a e-maily. V bodech s volným wifi připojením lze využívat aplikaci skype. To znamená že si můžete ze zahraničí zdarma zavolat domů nebo za menší poplatek než při romingu.

Petr KOLNÍK

Zakoupeno v Aukro.cz

• Perfektní telefon, asi v této době nejlepší poměr cena-kvalita. Obrovské rozlišení displeje spolu s výkonným procesorem z tohoto lelefonu dělá spíše multifunkční počítač. Když si vezmete cenu na aukru pohybující se kolem 10000,- korun a vezmete v úvahu že máte vysoce kvalitní fotoapat, počítač, telefon, MP3 a videopřehrávač, popřípadě navigaci a sečtete tyto věci dohromady, dostáváte se vycoce nad cenu tohoto telefonu. K tomu lze přičíst i drobnosti jako je 3,5konektor ke kterému připojíte výkonné reprosoustavy atd., přes internet posloucháte internetová rádia atd...... Prostě máte vše co potřebujete a v jednom malém telefonu. Nemusíte platit za každou věc zvláště a tahat sebou 20 krámů. Další faktor se týká mraky programů a příslušenství, takže si vybere opravdu každý. A pokud někdo naráží třeba na fotoaparát, tak si zkuste porovnat fotku 10x15 z fotoaparátu za 10000,- a z tohoto telefonu. Pokud někdo tvrdí že pozná rozdíl, tak je to buďto mistr kteý se focením živí a nebo lhář......... I fotky na monitoru notebooku se 17" monitorem vypadají jako živé a o nějakých "kostkách" nemůže být ani řeč. A to neberu další věc že se stabilizátorem obrazu můžete klidně fotit za auta a dělá stejně krásné ostré fotky (vše co zde píšu mám osobně odzkoušeno a telefon používám více jak
  • rok). No a poslední faktor je, že člověk byl dříve nucen kvůli technologickému pokroku telefon třeba 1x za rok či dva vyměnit, protože nestíhal. Nyní spíše nestíhají ty ostatní před tímto, bude trvat pěknou chvíli něž se mu
  • nějaký vyrovná a o předtčení ani nemluvím. Navíc mě nenapadá co bych do tohoto lelefonu ještě nacpal a co mi u něj chybí. No zkuste sami a posuďte a uvidité že budete mile překvapeni!!!
  • Snad jen cena a nutnost kvalitního zacházení. Není to telefon pro Pepu z depa nebo nějaký telefon typu cihla, kterému je jedno co s ním děláte a když se rozfláká, tak vyndáte simku a za 500 koupíte další....

Kvalitní výrobek od firmy HTC, která ví co dělá a dělá to kvalitně. Pokud si telefon koupíte věřte, že neprohloupíte. Při alespoň trochu slušném zacházení a pověnování se mu aby jste zjistili jaké telefon nabízí neskutečné možnosti veřte, že budete nadmíru spokojeni a že investice do tohoto přístroje se jednoduše vyplatí. Vyzkoušel jsme mraky značek od noname telefonů přes tolik vychvalovaný iPhone...... No porovnejte je v praxi a uvidíte. Jediný telefon kdo se přibližuje možnostem tohoto telefonu je zase jenom HTC nižší třídy. Nevychvaluji tady HTC protože ho mám, ale pro to co umí a jak to umí. No zkuste a usuďte sami!

• Ano (16)

crab3982

Zakoupeno v Aukro.cz

• Velky displej, rychli CPU, velka pamet. moznost rozsireni microSD.
  • obecne problemy windows mobile, sekani, zamrzavani, cisteni pameti a registru.
  • Do PDA jsem instaloval kde, zkousel jsem ruzne aplikace, hry, ap. Pravidelne jsem jej zalohoval a cistili, registry, ap. Casem se ale zameradi, a zpomali, nebo zpusobuje ruzne chyby.

Duvod proc jsem jej dal pryc - dle rady kolegu, poridil jsem si iPhone, a nyni jsem v pohode. Zasnul jsem jak je rychly perfektne se ovlada prsty, a nad mnostvim aplikaci.

Jiří Janeba

Zakoupeno v Aukro.cz

• Nový funkční telefon se vším příslušenstvím, zatím bez nejmenších problémů......

Určitě bych tento telefon doporučil všem ostatním

Ověřený zákazník mobil-point

Přidáno: 16. října 2009

Zakoupeno v mobil-point

• parametry, vzhled, výkon,
  • Pokud chcete telefon bez trvalého připojení na internet, které se měsíčně platí nekupujte si tento telefon, protože má hodně aplikací, které se stále chtějí připojovat na internet a neduplatíte se.

Je to skvělý telefon, ale pozor na ten internet.

• Ne (6)
dave.cech.12

dave.cech.12

Přidáno: 27. září 2009

• - stále velmi výkonný přístroj (288 MB RAM a 528 Mhz procesor)
  • - kvalitní a veký displej (3,8 palce, 800x480 rozlišení)
  • - 3.5 mm jack!!!
  • - Wi-fi a rychlost přenosu dat
  • - 5Mpx fotoaparát s autofocusem (automatické zaostřování)
  • - Windows Mobile
  • - možnost přidání veliké škály software
  • - GPS
  • - pohybový senzor
  • - kvalita přehrávaných médií (zvuk, video)
  • - radio s RDS
  • - výdrž baterie
  • - občas nutno požít stylus
  • - občas nutný restart
  • - chybí přisvětlovací dioda
  • - některé aplikace mají problém s velikostí displeje - rozlišení
  • - není to horká novinka
  • - občas se mobil zahřeje, citelně

Vážení budoucí kupující, majitelé tohoto zařízení. Rád se podělím s vlastními zkušenostmi k tomuto produktu. Mobily mě již delší dobu lákají, takže když můj starý Sony Ericsson K750i dosloužil, delší dobu jsem přemýšlel, který mobil si vybrat. "Kásedmisetpadesátku" jsem si kupoval s vědomím toho, že to byl mobil na vysoké úrovni a že ho nějaký ten pátek budu mít. Měl jsem ji 3 roky. Poté jsem se začal ohlížet po něčem novém. Lákalo mě zařízení s Windows Mobile. Po dlouhém rozmýšlení jsem objevil HTC TOUH HD. Zpočátku se mi cena zdála dost vysoká, ale po delším studiu vlastností jsem se jasně rozhodl. A proč?

Skvělý displej s rozlišením 800x480!!!
3,5mm jack (zapojíte jakákoliv sluchátka)!!!
Extrémně výkonný mobil - 288 MB RAM a 528 Mhz procesor!!!
5 Mpx fotoaparát s autofocusem!!!
A další věci, jako pohybový senzor, GPS navigace, možnost velikého množství software, výkonná baterie, Wi-fi...

Tyto všechny vlastnosti mě moc lákaly. Nakonec jsem si mobil nadělil k Vánocům. Mám jej tedy 9 měsíců, znám jej velmi dobře a je mým spolehlivým společníkem. Používám jej denně!!!
Zkušenosti z praktického života:

- příslušenství - pouzdro, velice užitečné, praktické, ochrání mobil
- původní obavy z mobilu s operačním systémem po dvou dnech používání překonány
- mobil mi párkrát zmokl, lehce, vše OK
- údajně pomalé TOUCH FLO 3D - není pravda, je super
- fotoaparát - chybí přisvětlení, snímky kvalitní
- displej - pracuje se s ním dobře, občas nutno použít stylus
- zapínání/vypínání - občas vás někdy může zapnutí zdržovat
- výdrž baterie - při denním využití nabíjím po pěti dnech
- zábava - dodané hry, možnost přidání, využití pohybového senzoru, zábavné :-)
- GPS navigace - osvědčila se IGo8
- ostatní software - základní software, jinak neuvěřitelná škála dalšího k přidání
- internet - možnost Wi-fi - rychlé a spolehlivé
- hudba - kvalitní zvuk, horší ovládání, není to hudební telefon
- videa - kvalitní obraz, super požitek!!!
- nutnost použití ochranné folie - displej se lehce škrábne
- velmi výhodné je propojení mobilu těmito způsoby - propjení do PC přes USB - možnosti zapojení jako disku, přes speciální program, kde instalujete aplikace přes PC nebo jako modem pro připojení k internetu přes GSM nebo Wi-fi, dále se mobil nabíjí z PC - USB kabel vyjmete z PC, zapojíte do nabíječky a nabíjíte ze sítě - velmi praktické
- skvělé a přehledné menu TOUCH FLO 3D, občas vás může zlobit, že se sekne - na stránkách výrobce jsou opravné software
- pěkný design mobilu, váha je snesitelná, napohled těžší,, než opravdu je

Po 9 měsících používání jsou již lepší nástupci, ale jsou v podstatě dražší a neumí toho převratně více. Mobil mohu vřele doporučit a nebojte se, né tolik známého výrobce HTC. Cena se pomalu snižuje a kdybych si kupoval momentálně nový mobilní telefon, určitě bych si vybral HTC TOUCH HD!

PS: HTC TOUCH HD není v české lokalizaci, pouze s určitým "překladem", který lehce mobil zpomaluje, na to pozor! Jinak já používám Aj verzi, maximální spokojenost!

Více se o mobilu dozvíte na:

www.htc.cz
www.smartmania.cz

• Ano (40)
Wavefuck

Wavefuck

Přidáno: 27. srpna 2009

(Upraveno 30. září 2009)

Velkou předností je obrovský displej, větší než má Iphone.A raké kvalitní fotoaparát což Iphone nemá.Velkou předností je obrovský displej, větší než má Iphone.A raké kvalitní fotoaparát což Iphone nemá.Velkou předností je obrovský displej, větší než má Iphone.A raké kvalitní fotoaparát což Iphone nemá.Velkou předností je obrovský displej, větší než má Iphone.A raké kvalitní fotoaparát což Iphone nemá.Velkou předností je obrovský displej, větší než má Iphone.A raké kvalitní fotoaparát což Iphone nemá.Velkou předností je obrovský displej, větší než má Iphone.A raké kvalitní fotoaparát což Iphone nemá.

• Ne (22)

Přidáno: 11. srpna 2009

Nokia N97: finská královna a Radek Hulán jdou do finále

RH je skalní fanda Windows Mobile a když se pustil do testu Nokie N97, předem bylo jasné, že to u něj nebude mít jednoduché. Jak to celé dopadlo?

Celá recenze na www.mobilmania.cz

• 3,5 audio jack!
  • Možnost doinstalovat (narozdíl od iPhone) jakýkolik software
  • Při brouzdání po internetu výdrž baterie cca 1den
  • Zamykání tlačítek na přístroji
  • Dodávaná sluchátka obsahují button na přijem + vytačení hovorů, nelze zaaretovat

Ačkoliv žijeme v době, kdy označení výrobku Hi-Tech po cca 3 měsících ztrácí věrohodnost a po půl roce je směšnou nálepkou na krabičce, najdou se i malé výjimky. A tou je rozhodně HTC Touch HD (zkráceně HDčko).
Přístroj jsem si pořídil cca před půl rokem a dodnes jsem nenašel jinou alternativu (krom novější řady HTC), který by parametrově dotáhnul či výrazně předčil tento výrobek. Jelikož přece jen už se jedná o „starší” přístroj nebudu se rozepisovat o detailech, recenzí na iNetu najdete nespočet. Za mě s HDčkem naprostá spokojenost. Uváděné „dětské” nemoci jsem odstranil doinstalováním pomocného software.

• Ne (13)

www.ce4you.cz

Přidáno: 5. března 2009

Velká recenze zařízení HTC Touch HD

Na nové zařízení HTC Touch HD z dílny velmi pilného výrobce, společnosti HTC, je možné nahlížet ze dvou úhlů pohledu. První, oblíbený především mezi kritiky, by se dal shrnout do jedné věty - HTC Touch HD je "jen" HTC Touch Diamond s větším displejem a bez ovládacího prvku. Druhý, oblíbený hlavně u příznivců HD-čka, je paradoxně dost podobný, ale vyskytuje se v něm mnohem více superlativů. Protože na jednu stranu jsou sice parametry obou zařízení dost podobné, ale právě krásný, velký a širokoúhlý displej novinku od HTC odlišuje nejen od ostatních zařízení stejného výrobce, ale všech ostatních zařízení s Windows Mobile vůbec.

Celá recenze na www.ce4you.cz

www.mobilnaut.cz

Přidáno: 19. ledna 2009

Recenze komunikátorů HTC MAX 4G a HTC Toch HD (mobile-review.com)

Recenze komunikátorů HTC MAX 4G a HTC Toch HD (mobile-review.com)

Celá recenze na www.mobilnaut.cz

www.pcworld.cz

Přidáno: 2. ledna 2009

Recenze: HTC Touch HD

HTC Touch HD je přístrojem, který se ze všech smartphonů od HTC nejvíce přibližuje Apple iPhone 3G, a to hlavně díky svému velkému displeji (3,8 palce).

Celá recenze na www.pcworld.cz

mobil.idnes.cz

Přidáno: 8. prosince 2008

Souboj multimediálních gigantů – Apple iPhone 3G v. Nokia N96 v. HTC Touch HD

Letošní rok byl ve znamení nástupu opravdových multimediálních telefonů. My jsme vybrali tři telefony, které patří v současnosti k tomu nejvybavenějšímu, co si můžete na poli multimediálních strojů pořídit. Paradoxně se tak dočkáváme i souboje tří platforem, a tudíž velmi rozdílných přístrojů.Další články k tématu:HTC Touch Diamond p ...

Celá recenze na mobil.idnes.cz

www.itnews.sk

Přidáno: 7. prosince 2008

HTC Touch HD

Po nástupe novej dizajnovej triedy inteligentných telefónov HTC Diamond a Diamond Pro na platforme Windows Mobile prichádza ďalší telefón, ktorý prekonáva nielen tieto modely, ale aj modely iných značiek, a to s razantným náskokom. Ak ste doteraz o týchto dvoch modeloch uvažovali, teraz je jasne najlepším riešením absolútna novinka HTC Touch HD. Tento telefón sme dostali ešte horúci, priamo z výroby a v tomto článku prinášame naše prvé dojmy.

Celá recenze na www.itnews.sk

dodlane.cz

Přidáno: 1. prosince 2008

RECENZE: HTC Touch HD

Na Smartmanii se tento týdenobjevila recenzecelkem zajímavého zařízení společnosti HTC, a sice modelu HTCTouch HD.Technická specifikace tohoto zařízení (už je mi to mírně žinantní ..ano, další iPhone killer .. d8-D) je poměrně zajímavá. Procesor, paměťi schopnost 4G datových přenosů, to vše může HTC dělat čest.Technická specifikace HTC Touch HD T ...

Celá recenze na dodlane.cz

palmare.idnes.cz

Přidáno: 28. listopadu 2008

Ten displej musíte zažít - recenze multimediálního monstra HTC Touch HD

Jde o jeden z nejvybavenějších telefonů dneška. A také jeden z mála přístrojů, který má odvahu postavit se čelem iPhonu 3G. Jaký ale je Touch HD ve skutečnosti? Splňuje všechna očekávání, která do něj jsou vkládána?

Celá recenze na palmare.idnes.cz

Přidáno: 22. října 2008

HTC Touch HD: monstrum otřáslo redakcí (video)

Nejlepší mobil současnosti konečně dorazil na náš stůl. Exkluzivně jsme dostali možnost vyzkoušet nejnovější přírůstek do portfolia tchajwanského výrobce HTC Touch HD. Podle metodiky hodnocení v našem katalogu mobilů jde o nejvýkonnější a v současné době nejvybavenější telefon.

Celá recenze na www.mobilmania.cz

• Ne (6)
jvdhfvsdjhvjd

jvdhfvsdjhvjd

Přidáno: 11. března 2011

• je to stray model jako prase v dnesnich mobilech je to deda a ta cena????si delate prdle ne?

shit

Josef Ulrych

Přidáno: 15. října 2009

Zakoupeno v ExaSoft Czech

• Windows 6.1
  • Přehlednost a dokonalé využití všech nabizených funkcí.
  • ovladání hlasitosti vadí při ovladání fotoaparátu.

je to moje záliba poznat něco nového, doporučuji všem kteří mají rádi něco dokonalého.

• Ne (9)

Přidáno: 4. října 2009