Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

HTC Radar

Přidat recenzi

Smartphone - HTC - dotykové - Bluetooth - WiFi - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

HTC Radar je přístroj s jednoduchým intuitivním ovládáním, který umožní téměř vše, co potřebujete v daný moment. Má prémiový design, je vyroben z jednoho kusu leštěného kovového... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

15 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(13 z 14 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Celá naše firma najíždí na tel s WP7, rychlost, jednoduchost, žádné umělkování .... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(28 z 44 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Hlavním důvodem pro koupi byla integrace MS Office a potřeba mobilní kanceláře. To telefon splňuje, nicméně OS Mango je v mnoha ohledech nedotažený a obecné nadšení z jeho uvedení nijak nesdílím.

Všechny recenze HTC Radar

Adéla

nováček

Adéla

Přidáno: 12. května 2012

• baterka!

ze začátku trochu problém zvyknout si na tento operační systém, ale teď si ho nemůžu vynachválit!

Výdrž baterie při aktivním používání: více než dva dny
Hodnotím se jako: běžný uživatel
Viditelnost displeje na slunci: průměrná
Já

Přidáno: 16. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • naprosto luxusní výdrž baterie celý dny stále online a 2 dny bez problému. Další plus je vyhledání mobilu přes pc (internet) málem jsem se vracel do práce a přitom jsem měl telefon doma.
  • spárování kontaktů z facebooku a stažení veškerých dat. ted mě nic nenapadá ale je to super rychlá mašina... mam ho 3 měsíce a nestalo se mi že by se zasekl což o nokie se mi stalo vždycky hned první den.
  • nelze odesílat soubory přes bluetooth,
  • zatím placená navigace a i ta je oproti nokii dost mizerná.
  • nelze spouštět flash takže online hry si nezahrajete.

jděte do taho....

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: dostačující
Výdrž baterie při aktivním používání: více než dva dny
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel
Viditelnost displeje na slunci: dobrá
  • Ano (4)

www.techzin.cz

Přidáno: 29. března 2012

HTC Radar | Váš magazín o nejžádanější elektronice

Ačkoli působí tchajwanská firma HTC na trhu poměrně krátce, dokázala se vyšvihnout mezi špičku výrobců smartphonů. Poslední dobou produkuje jeden telefon za druhým. Jeden z nedávno vypuštěných modelů je HTC Radar. Pojďme... číst více

Celá recenze na www.techzin.cz
Jirka

Jirka

Přidáno: 16. března 2012

Doporučuje produkt
  • dobře vypadající+padnoucí do ruky
  • kvalitní OS - bez pochyb
  • dílenské zpracování - ok
  • splňuje vše co se očekávalo
  • stabilita+ svižnost systému
  • ani nic,někomu snad nerozšiřitelná paměť ( ikdyž je tu vlastně 25giga v cloudu)

S používáním naprostá spokojenost a doporučuji

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: jeden den
Viditelnost displeje na slunci: dobrá
  • Ano (1)

www.mobilmania.cz

Přidáno: 15. března 2012

HTC Radar: v dosahu mobilních oken [recenze] - MobilMania.cz

Pokud se vám líbilo HTC Desire S, ale nechcete smartphone s Androidem, můžete zkusit jeho stájového sourozence Radar s Windows Phone.

Celá recenze na www.mobilmania.cz

www.mobinfo.cz

Přidáno: 4. února 2012

HTC Radar: velmi dobře těsnící okna (recenze) | Mobinfo.cz | mobily • aplikace • operátoři

Pokud hledáte telefon s Windows Phone a netoužíte po Nokii, zkuste tohle HTC. Odmění se vám tenkou konstrukcí, kvalitním displejem a výkonným hardwarem. Smířit se musíte s nudnějším designem, negativa hravě převáží nabitý systém Windows Phone 7.5 Mango.

Celá recenze na www.mobinfo.cz

nováček

MucQísek

Přidáno: 23. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • -HTC se mi celkově líbí
  • -je krásný
  • -veliký
  • -krásně se na něm píškou smsky ;)
  • -fotoaparát zádné výhrady naprostá bomba :)
  • -tenhle telefon má Windows....chápu že teď mě budete všichni říkat že jsem si ho neměla kupovat když jsem nespokojená ale i tak když má windows tak mi s ním nikdo z kamarádů nekožáže poradit protože mají android
  • -byla to chvíle než sem si na něj zvykla
  • -docela mi vadí že jsem na HTC Radar měla nainstalované špatně bluetooth a musela ho dát do opravny na přeinstalování
  • -taky mě vadí že na nainstalování her mi musí být 18
  • -když jsem dala telefon do PC tak se mi nezobrazila tabulka pro instalaci ani když jsem tam dal CD

celkově se mi líbí :)) a s koupí jsem spokojena

• Ano (6)

• krásný design
  • provázanost sociálních sítí
  • fotoaparát
  • Malá vnitřní paměť

Rozhodoval jsem se pro nový mobil celkem dlouho a nakonec můžu říct, že jsem udělal velice dobře. Jsem naprosto spokojen

• Ano (14)
Josef

odborník

Josef

Přidáno: 4. ledna 2012

(Upraveno 15. března 2012)

Doporučuje produkt
  • rychlé a přehledné ovládní
  • rychlý a moderní prohlížeč s HTML5 a HW akcelerací
  • Plnohodnotné prohlížení a editace MS Office dokumentů (Word, Excel, OneNote, PowerPoint)
  • Velmi dobré napojení na cloudové uložiště (25GB prostoru zdarma)
  • Intergovaný mail klinet a sociální funkce (facebook)
  • množství aplikací na marketplace (kde na rozdíl od android marketu není jen plné smetí)
  • Bezpečný OS
  • Pokud je pro firemní účely tak velké plus je integrace s Exchange, SharePoint a Lync serverem
  • Velmi dobrá cena
  • nemá NFC
  • 8GB interní paměti
  • nic zásadního

Telefon je docela kvalitní, a operační systím WP má rozhodně budoucnost (zvláště po příchu Windows8).
Co se týče rychlosti, stability a bezpečnosti je to momentálně nejlepší OS na trhu. Na trhu jsou pochopitelně mnohem lépe vybavené telefony, ale pro spousty lidí je tahle výbava dostačující.
Jako pracovní telefon je to výborná volba.

WP7.5 = nejrychlejší OS i na 1core procesoru.
1core procesor = nižší spotřeba = delší výdrž

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: dva dny
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel

(Upraveno 1. ledna 2012)

• rychlost
  • výborná konstrukce
  • krásný displej
  • váha (není sice lehký, ale aspoň mám pocit, že nedržím nějakou lacinou hračku z umělé hmoty)
  • přehledný, rychlý a krásný operační systém windows mango
  • baterka vydrží celé 2 dny neustálého používání (internet, hry, hudba) což u předchozích telefonu vydržely max. něco málo přes den
  • v bílém provedení je úžasný
  • pro mě dostačující ale pro někoho jen 8 GB paměti, která nejde rozšířít

dlouhou dobu jsem vybíral telefon a žádný mě tak neoslovil jako HTC radar. Mám ho už nějakou chvilku a ještě mě nic od něj neodradilo.

• Ano (9)
Karel

Karel

Přidáno: 31. prosince 2011

• windows 7.5 mango,rozmery,vaha,sirka perfektni-dobre se drzi v ruce,materialy
  • mohla by byt lepsi navigace(stahnul jsem mapy.cz-ty prozatim na tento telefon asi nejlepsi a zdarma)

po androidu (sony ericsson neo) jsem s timto telefonem zcela spokojen.vice jak s nejnovejsim androidem.vse prehledne,krasne barvy,spousta aplikaci v marketu ke stazeni(skoda jen ze spousta z nich placena-u androidu mnohem vice aplikaci zdarma).minusem je i navigace,ktera neni turn-by-turn.pouze placeny navigon.nyni vyuzivam aplikaci mapy.cz,ktera je dobra,pouze chybi planovani trasy-snad bude v aktualizaci aplikace casem...

• Ano (10)
Ověřený zákazník Sunnysoft.cz

Přidáno: 29. prosince 2011

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

Doporučuje produkt
  • Snadné ovládání, pochopí i přítelkyně :)

Funguje tak jak má

• Ano (6)

mobilizujeme.cz

Přidáno: 15. prosince 2011

HTC Radar - recenze zdařilé kopie Desire S či Rhyme s Windows Phone Mango

HTC Radar je levnější z dvojice aktuálních modelů HTC s mobilními Windows Phone Mango. Jak prozradí recenze telefonu HTC Radar, má velmi blízko designem k modelům HTC Desire S či Rhyme. Kdo chce ovšem kvalitní konstrukci a adekvátní výbavu vzhledem k ceně, pak pro něj HTC Radar může být tím vhodným adeptem na nový telefon.

Celá recenze na mobilizujeme.cz
Rafael

Rafael

Nedoporučuje produkt
  • Solidní konstrukce, pevný kov, žádné vrzání, vynikaljící displej
  • absence české T9, je pouze jedna SW klávesnice na které se špatně píše, není hlasové vytáčení, nepovedená hlavní obrazovka, nepřehledný kalendář, nemožnost zvětšit font systémových textů
  • Nedotažený OS evidentně potřebuje na vývoj ještě nějaký čaS.

Hlavní obrazovka je naprosto nepřehledná, nepochopitelně jsou názvy sekcí psány obrovským fontem, zatímco skutečně potřebné položky jako jméno nebo telefonní číslo či položka kalendáře jsou miniaturní bez možnosti zvětšení. Chybí týdenní pohled na kalendář, měsíční je zcela nepoužitelný, záznamy v kalendáři jsou psány mikroskopickým fontem, odlišení dnů s se záznamem by bylo mnohem lepší jen barevným odlišením. Mimochodem, barevná schémata jsou k uzoufání nudná, každý low-end nabízí víc. Outlook funguje omezeně, do položek kalendáře nelze vkládat přílohy.
Omezený výběr tónů SMS a budíku, stejně jako barevná schémata mohou být pro leckoho zklamáním. V tomto ohledu je OS Mango daleko za WM 6.1. O absenci možnosti záznamu telefonních hovorů ani nemluvím, přitom tato možnost byla již u stařičkých Siemensů 45. Inzerovaná T9 v češtině nefunguje, úděsným handicapem je absence hlasového vytáčení kterou si výrobce možná vykupuje integrací do sociálních sítí. O inzerovaném čtení SMS zpráv si nechte zdát, funguje jen v angličtině.
U Bluetooth chybí možnost vypnutí viditelnosti zařízení. Je řešena tak, že zařízení se stane neviditelným a přestane vyhledávat po opuštění obrazovky nastavení BT.
Pro mě osobně bylo zklamáním omezení synchronizace pouze přes bezdrátové připojení, OneNote nelze synchronizovat s PC, ale jen přes SkyDrive.
K přenosu médií a k aktualizaci telefonu si do PC musíte nacpat software Zune. Synchronizace s MS media Center již byla MS zřejmě opuštěna.
K telefonování tento přístroj doporučit nelze. Ocení jej jen člověk, u nehož je mobilní kancelář na prvním místě (zde ovšem poněkud nepochopitelně chybí integrované připojení k vzdálené ploše - lze jej však dokoupit) a který nemá problém s datovým tarifem.

• Ano (28)
  • Ne (16)

Recenze HTC Radar: loňské Deja vu | mobilenet.cz

Po příchodu aktualizace Mango pro operační systém Windows Phone se začínají objevovat i první telefony. Pozadu nemohlo zůstat ani HTC a po vlajkovém modelu Titan uvádí levnější Radar. Ten však výbavou velmi kopíruje loňské modely a novinek je opravdu poskrovnu. Dokáže i přesto zaujmout?

Celá recenze na mobilenet.cz

expert

HTC Radar - videopohled mobilenet.cz

roldian

roldian

Přidáno: 23. listopadu 2011

Doporučuje produkt
  • Po dlouhém bádání jsem se rozhodl koupit tento tel a udělal jsem dobře. První překvapení mně čekalo po otevření krabice, tel vypadá a je daleko placatější než na fotkách (tam vypadá spíše na takového buřtíka) ale opak je pravdou. Je to skvělá placička s dost velkým displayem, tenká a dobře padne do ruky, myslím pánské.
  • Win 7.5 je konečně software dle mých představ, žádné zbytečnosti, podstatné věci pro práci, doinstalovat si můžete vše co Vás zajímá a hlavně odinstalovat můžete vše co Vám překáží. Při porovnání třeba s Androidem kde je dle mně desítky neodstranitelných zbytečných aplikací je Win 7.5 prostě nádhera.
  • Komplikovanější postup a zpracování MP3 pro vlastní vyzvánění, sms tony nelze upravit, pouze HTC a ty jsou tragické a hodně tiché.

• Ano (5)
  • Ne (2)
Ověřený zákazník Sunnysoft.cz

Marek Spišák

Přidáno: 20. listopadu 2011

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

• rychlý telefon, dobrý HW
  • méně aplikací, chybí aplikace, na které jsem byl zvyklý z WM 6.5 (vzdálené řízené z PC, menší výběr navigací, paswords maangers), nicméně si myslím, že tento handicap pomalu mizí

HTC produkt, pracoval jsem s ním jen chvíli, takže nemohu mít dlouhodobý názor, nicméně zatím vše funguje jak má

Rcermi

Rcermi

Přidáno: 5. listopadu 2011

• Cely OS Windows 7.5 Mango
  • Rychlost telefonu
  • Konstkukce telefonu
  • Cena
  • Fotoaparat by mohl byt lepši
  • skoda ze se neděla v černem provedeni
  • Už nic

Mam ho týden zatím naprostá spokojenost Win Mango je užasny operační system akorát teda nelze nastavit vlastní vyzvánění ale to časem vyřesi nakej update nebo aplikace.. Konstrukce je opravdu kvalitní někomu muže připadat těžký ale mě osobně to nevadí aspoň je v kapse cítit, rozměry sou pro mě akorát a displej 3.8" mi bohatě stačí... Za tu cenu se teto telefon opravdu vyplatí koupit

• Ano (8)

www.emag.cz

Přidáno: 10. října 2011

HTC: Radar vs. TITAN - eMag.cz

Společnost HTC dnešním dnem zahájila prodej telefonů HTC TITAN a HTC Radar v České republice. Model HTC TITAN bude k dispozici za doporučenou cenu 14 499 Kč. Prodejní cena HTC Radar je 9 299 Kč. Oba telefony jsou vybaveny novou generací operačního systému Windows Phone 7.5, který přináší více než 500 nových funkcí a vylepšení. Čeští uživatelé uvítají především kompletní lokalizaci systému a podporu nákupu aplikací z Marketplace.

Celá recenze na www.emag.cz
haha

haha

Přidáno: 2. března 2012

(Upraveno 2. března 2012)

• Je to šmejd

SAMSUNG GALAXY W JE NEJLEPSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ne (28)

mobil.idnes.cz

Přidáno: 12. prosince 2011

Nechcete čekat na Nokii s Windows Phone? Recenze HTC Radar - iDNES.cz

HTC Radar je jedním z prvních mobilních telefonů s Windows Phone 7.5 Mango na našem trhu. Výbavou a zaměřením je předurčen konkurovat chystaným nokiím se stejným systémem. Uživatele si chce získat konzervativním designem, kvalitní konstrukcí a také zajímavou cenou.

Celá recenze na mobil.idnes.cz
  • Ne (5)