Celá naše firma najíždí na tel s WP7, rychlost, jednoduchost, žádné umělkování .... Zobrazit celou recenzi
HTC Radar
Smartphone - HTC - dotykové - Bluetooth - WiFi - Přehrávání MP3 - Fotoaparát HTC Radar je přístroj s jednoduchým intuitivním ovládáním, který umožní téměř vše, co potřebujete v daný moment. Má prémiový design, je vyroben z jednoho kusu leštěného kovového... více »
od 5 004 Kč
průměr z 61 hodnocení
57% | (35) | |
17% | (10) | |
15% | (9) | |
5% | (3) | |
5% | (3) |
Hlavním důvodem pro koupi byla integrace MS Office a potřeba mobilní kanceláře. To telefon splňuje, nicméně OS Mango je v mnoha ohledech nedotažený a obecné nadšení z jeho uvedení nijak nesdílím.
ze začátku trochu problém zvyknout si na tento operační systém, ale teď si ho nemůžu vynachválit!
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
| Hodnotím se jako: | pokročilý uživatel |
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
Přidáno: 29. března 2012
Ačkoli působí tchajwanská firma HTC na trhu poměrně krátce, dokázala se vyšvihnout mezi špičku výrobců smartphonů. Poslední dobou produkuje jeden telefon za druhým. Jeden z nedávno vypuštěných modelů je HTC Radar. Pojďme... číst více
Celá recenze na www.techzin.cz
Jirka
Přidáno: 16. března 2012
S používáním naprostá spokojenost a doporučuji
| Výdrž baterie při aktivním používání: | jeden den |
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
Pokud se vám líbilo HTC Desire S, ale nechcete smartphone s Androidem, můžete zkusit jeho stájového sourozence Radar s Windows Phone.
Celá recenze na www.mobilmania.czPřidáno: 4. února 2012
Pokud hledáte telefon s Windows Phone a netoužíte po Nokii, zkuste tohle HTC. Odmění se vám tenkou konstrukcí, kvalitním displejem a výkonným hardwarem. Smířit se musíte s nudnějším designem, negativa hravě převáží nabitý systém Windows Phone 7.5 Mango.
Celá recenze na www.mobinfo.czcelkově se mi líbí :)) a s koupí jsem spokojena
Anonym
Přidáno: 5. ledna 2012
(Upraveno 5. ledna 2012)
Rozhodoval jsem se pro nový mobil celkem dlouho a nakonec můžu říct, že jsem udělal velice dobře. Jsem naprosto spokojen
Telefon je docela kvalitní, a operační systím WP má rozhodně budoucnost (zvláště po příchu Windows8).
Co se týče rychlosti, stability a bezpečnosti je to momentálně nejlepší OS na trhu. Na trhu jsou pochopitelně mnohem lépe vybavené telefony, ale pro spousty lidí je tahle výbava dostačující.
Jako pracovní telefon je to výborná volba.
WP7.5 = nejrychlejší OS i na 1core procesoru.
1core procesor = nižší spotřeba = delší výdrž
| Výdrž baterie při aktivním používání: | dva dny |
| Hodnotím se jako: | pokročilý uživatel |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
Anonym
Přidáno: 1. ledna 2012
(Upraveno 1. ledna 2012)
dlouhou dobu jsem vybíral telefon a žádný mě tak neoslovil jako HTC radar. Mám ho už nějakou chvilku a ještě mě nic od něj neodradilo.
Karel
Přidáno: 31. prosince 2011
po androidu (sony ericsson neo) jsem s timto telefonem zcela spokojen.vice jak s nejnovejsim androidem.vse prehledne,krasne barvy,spousta aplikaci v marketu ke stazeni(skoda jen ze spousta z nich placena-u androidu mnohem vice aplikaci zdarma).minusem je i navigace,ktera neni turn-by-turn.pouze placeny navigon.nyni vyuzivam aplikaci mapy.cz,ktera je dobra,pouze chybi planovani trasy-snad bude v aktualizaci aplikace casem...
HTC Radar je levnější z dvojice aktuálních modelů HTC s mobilními Windows Phone Mango. Jak prozradí recenze telefonu HTC Radar, má velmi blízko designem k modelům HTC Desire S či Rhyme. Kdo chce ovšem kvalitní konstrukci a adekvátní výbavu vzhledem k ceně, pak pro něj HTC Radar může být tím vhodným adeptem na nový telefon.
Celá recenze na mobilizujeme.cz
Rafael
Přidáno: 4. prosince 2011
Hlavní obrazovka je naprosto nepřehledná, nepochopitelně jsou názvy sekcí psány obrovským fontem, zatímco skutečně potřebné položky jako jméno nebo telefonní číslo či položka kalendáře jsou miniaturní bez možnosti zvětšení. Chybí týdenní pohled na kalendář, měsíční je zcela nepoužitelný, záznamy v kalendáři jsou psány mikroskopickým fontem, odlišení dnů s se záznamem by bylo mnohem lepší jen barevným odlišením. Mimochodem, barevná schémata jsou k uzoufání nudná, každý low-end nabízí víc. Outlook funguje omezeně, do položek kalendáře nelze vkládat přílohy.
Omezený výběr tónů SMS a budíku, stejně jako barevná schémata mohou být pro leckoho zklamáním. V tomto ohledu je OS Mango daleko za WM 6.1. O absenci možnosti záznamu telefonních hovorů ani nemluvím, přitom tato možnost byla již u stařičkých Siemensů 45. Inzerovaná T9 v češtině nefunguje, úděsným handicapem je absence hlasového vytáčení kterou si výrobce možná vykupuje integrací do sociálních sítí. O inzerovaném čtení SMS zpráv si nechte zdát, funguje jen v angličtině.
U Bluetooth chybí možnost vypnutí viditelnosti zařízení. Je řešena tak, že zařízení se stane neviditelným a přestane vyhledávat po opuštění obrazovky nastavení BT.
Pro mě osobně bylo zklamáním omezení synchronizace pouze přes bezdrátové připojení, OneNote nelze synchronizovat s PC, ale jen přes SkyDrive.
K přenosu médií a k aktualizaci telefonu si do PC musíte nacpat software Zune. Synchronizace s MS media Center již byla MS zřejmě opuštěna.
K telefonování tento přístroj doporučit nelze. Ocení jej jen člověk, u nehož je mobilní kancelář na prvním místě (zde ovšem poněkud nepochopitelně chybí integrované připojení k vzdálené ploše - lze jej však dokoupit) a který nemá problém s datovým tarifem.
Celá recenze na mobilenet.czPo příchodu aktualizace Mango pro operační systém Windows Phone se začínají objevovat i první telefony. Pozadu nemohlo zůstat ani HTC a po vlajkovém modelu Titan uvádí levnější Radar. Ten však výbavou velmi kopíruje loňské modely a novinek je opravdu poskrovnu. Dokáže i přesto zaujmout?
roldian
Přidáno: 23. listopadu 2011
Po dlouhém bádání jsem se rozhodl koupit tento tel a udělal jsem dobře. První překvapení mně čekalo po otevření krabice, tel vypadá a je daleko placatější než na fotkách (tam vypadá spíše na takového buřtíka) ale opak je pravdou. Je to skvělá placička s dost velkým displayem, tenká a dobře padne do ruky, myslím pánské.
Win 7.5 je konečně software dle mých představ, žádné zbytečnosti, podstatné věci pro práci, doinstalovat si můžete vše co Vás zajímá a hlavně odinstalovat můžete vše co Vám překáží. Při porovnání třeba s Androidem kde je dle mně desítky neodstranitelných zbytečných aplikací je Win 7.5 prostě nádhera.
HTC produkt, pracoval jsem s ním jen chvíli, takže nemohu mít dlouhodobý názor, nicméně zatím vše funguje jak má
Rcermi
Přidáno: 5. listopadu 2011
Mam ho týden zatím naprostá spokojenost Win Mango je užasny operační system akorát teda nelze nastavit vlastní vyzvánění ale to časem vyřesi nakej update nebo aplikace.. Konstrukce je opravdu kvalitní někomu muže připadat těžký ale mě osobně to nevadí aspoň je v kapse cítit, rozměry sou pro mě akorát a displej 3.8" mi bohatě stačí... Za tu cenu se teto telefon opravdu vyplatí koupit
Společnost HTC dnešním dnem zahájila prodej telefonů HTC TITAN a HTC Radar v České republice. Model HTC TITAN bude k dispozici za doporučenou cenu 14 499 Kč. Prodejní cena HTC Radar je 9 299 Kč. Oba telefony jsou vybaveny novou generací operačního systému Windows Phone 7.5, který přináší více než 500 nových funkcí a vylepšení. Čeští uživatelé uvítají především kompletní lokalizaci systému a podporu nákupu aplikací z Marketplace.
Celá recenze na www.emag.czHTC Radar je jedním z prvních mobilních telefonů s Windows Phone 7.5 Mango na našem trhu. Výbavou a zaměřením je předurčen konkurovat chystaným nokiím se stejným systémem. Uživatele si chce získat konzervativním designem, kvalitní konstrukcí a také zajímavou cenou.
Celá recenze na mobil.idnes.czZobrazuji 1 - 25 ze 25 recenzí