Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

HTC Incredible S

Přidat recenzi

Android telefon - Smartphone - HTC - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Ohromí vaše smysly Na HTC Incredible S se stačí podívat a víte, že se liší. Elegantní, tvarovaný design je natolik jedinečný, že se vymyká po všech stránkách. Vzhled, zvuk,... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

13 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(66 z 67 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Možná, že někdo řešíte podobné dilema jako jsem měl já. Snad Vám pomůže moje minirecenze.

Rozhodoval jsem se od prosince o novém telefonu, vše se protahovalo kvůli novinkám z Barcelony a už mám doma HTC incredible S

Nejpřínosnější kritická recenze

(6 z 11 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Zatohle dát 8000.,mi příde moc. Příšte si koupím lépe. Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze HTC Incredible S

Mirek

Mirek

Přidáno: 20. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • Super, spolehlivy foon.
  • Chtelo by to 1GB RAM

Na 98% spokojen, prechazel jsem z HTC Diamound 2

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: dva dny
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel
Kvalita displeje: perfektní
Viditelnost displeje na slunci: průměrná
Tomáš

Tomáš

Přidáno: 16. dubna 2012

• Všechno zada jsou pěkná
  • Nevím jestli to má avi

Prostě htc =)

Ovládání mobilního telefonu: jednoduché
Kvalita fotografií pořízených telefonem: perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: jeden den
Hodnotím se jako: běžný uživatel
Kvalita displeje: perfektní
Viditelnost displeje na slunci: dobrá

Přidáno: 3. března 2012

(Upraveno 3. března 2012)

Doporučuje produkt
  • není co dodat má vše co potrebuji je fakt super
  • nic

pokud má někdo problém s vydrží baterie tak ať si stáhne program : JuiceDefender - battery saver a je po problémech.

všem doporučuji je jednička na trhu

Přidáno: 8. února 2012

Doporučuje produkt
  • snad nikdy se mi nezasekl
  • dobrý zvuk, display
  • rozpoznávání hlasu např pro psaní zpráv
  • kovové pouzdro
  • je-li zapnutá predikce textu, doplňuje automaticky diakritiku, což zkracuje SMS na 60 znaků
  • za cca 8 měsíců 2x v servisu
  • nedopracovaná fotogalerie
  • nedopracovaný přehrávač hudby
  • výdrž baterie
  • velmi jednoduše se vyskočí ven z fotoaparátu - to je nepříjemné
  • občas zlobí aktualizace
  • hmotnost - trochu těžší než konkurence
  • cena

Když zrovna funguje, je skvělý!

Filip Chocholatý

Filip Chocholatý

Přidáno: 28. ledna 2012

Nedoporučuje produkt
  • Velký displej 4 palce.Dobrá kvalita natáčení videa.
  • Při pouštění hudby do sluchátek stačí trošku cuknou s telefonem a sluchátka se vypojí kůli zaoblenému tvaru telefonu.Také fotoaparát fotí dobře předměti na místě ,ale jak je předmět v pohybu je fotka naprosto strašná.např vyfotit vlak za rychlosti 10 km/h (příjezd do stanice)je z vlaku velký kulový.

Zatohle dát 8000.,mi příde moc. Příšte si koupím lépe.

• Ne (5)
Pavla Uhlířová

Pavla Uhlířová

Přidáno: 2. ledna 2012

• Velký displej.
  • Množství funkcí.
  • Slabší výdrž baterie.

Nejsem náročný uživatel, mě tedy vyhovuje.

Ověřený zákazník Max-shop.cz

Ostriz

Přidáno: 23. prosince 2011

Zakoupeno v Max-shop.cz

• Jsem spokojený s telefonem
  • Jako u všech dotýkáčů malá výdrž baterie (2dny)

HTC Incredible S je údajně dovoz z Francie, což nebylo nikde uvedeno. Čeština je v telefonu přes program národní prostředí (market android)

Přidáno: 22. prosince 2011

• rychlost,kvalita,vzhled,ovládání
  • HTC-mám již třetí telefon a vždy spokojen
  • nic jsem nenašel

Jsem s HTC velmi spokojený a nemám k tomuto telefonu žádné negativní poznatky a určitě bych ho doporučil všem

Ověřený zákazník Alza.cz

• Ne (6)
necross

necross

Přidáno: 30. listopadu 2011

(Upraveno 30. listopadu 2011)

• Vše
  • Nic

Konečně pořádnej telefon!!!!
Už žádnej iPhon pro babky
a Nokie pro dědky.

• Ano (9)
  • Ne (5)
Hedvika Poršová

Hedvika Poršová

Přidáno: 22. listopadu 2011

(Upraveno 14. prosince 2011)

• kompaktní
  • nyní čerstvá aktualizace
  • dobré rozlišení
  • rychlé reakce
  • bytelný hw
  • sluchátka - funkci splní, ale jsou na mě příliš velká a mám problémy je dostat do uší....

rychlý, akorát do ruky, android. Bezproblémový telefon

dajik

dajik

Přidáno: 22. listopadu 2011

Opravdu nemá rádio, nebo toněkdo špatně napsal?

• Ne (7)

Přidáno: 29. října 2011

Doporučuje produkt
  • Android,velký display,rychlost,celkový vzhled.
  • opravdu nic

sem velice spokojen :-)

• Ne (3)
Review ever

Review ever

Přidáno: 25. října 2011

(Upraveno 25. října 2011)

Doporučuje produkt
  • Vyrovná se Iphonu jakékoli generace.
  • Protiskluzová plocha na zádech mobilu.
  • Krásný design.
  • Dobrá cena.
  • Rozšiřitelná paměť o mini SD kartu.
  • Android market, který není tak omezený jako např. appstore - více aplikací za které neplatíte a větší výběr.
  • Celková chytrost telefonu.
  • Už to není nejnovější typ od htc, ale přesto je skoro stejný jako ten nový.

Kam se hrabe jakýkoli Iphone...tento mobil Vás zaručeně nesklame. Výborný prohlížeč, výborný poslech hudby a elegantní bezkonkurenční design s velkou odolností. Výborně se drží v ruce (to je samozřejmě hodně individuální) - neklouže. Podpora flashe, dobrý přehled a celková ovladatelnost. Samožřejmě dobrá cena, která se pohybuje již od 8.185 KČ !!!

smartmania.mobilm...

Přidáno: 22. října 2011

Velká recenze smartphonu HTC Incredible S

Do redakce nám před několika týdny dorazila novinka od HTC s označením Incredible S. Telefon byl spolu s dalšími představen na barcelonském MWC, takže uvedení na trh netrvalo příliš dlouho a u nás se tento přístroj dostal do prodeje v polovině března. Cena se pohybuje okolo 12 000 Kč a my se v recenzi podíváme na to, co Incredible S umí a co vám může nabídnout.

Celá recenze na smartmania.mobilm...
pajajaja

pajajaja

Přidáno: 14. října 2011

Doporučuje produkt
  • Rychlost, velký pěkný a přehledný display, slušná RAM, Bomba foťák, HTC Sense, pěkně padne do ruky, podlora FLASH, bez problému přehraje videa z netu(Stream, YouTube...) Hlasové vyhledávání a psaní sms, 8GB karta v original balení.
  • Výdrž při aktivním využívání (Wifi, 3G, MP3, Video, volání, sms/mms) maximálně 1 den
  • ale to je asi u všech noouvý mobilů
  • Bez datového balíčku(internetu v mobilů) se to asi taky neobejde...(což mě ale nevadí :-)) )
  • Přijdemi slabší zadní repráček... než jsem zvyklý

CELKOVĚ BOMBA ZA TY MONEY (9000,-)

Viktorinek

Viktorinek

Přidáno: 4. října 2011

• Spousta aplikací
  • fotak
  • velke LCD
  • spousta moznosti nastaveni a moznost jakychkoliv uprav v softu
  • dobre se drzi
  • vyborny signal
  • Vydrz baterie (max 1 den pri aktivnim vyuziti) - zpusobeno velkym LCD jako u vsech podobnych mobilu
  • obcas se bezduvodne restartuje, nejsou mozne logy a zjistit co to zpusobi. V zahranici to nedela. tzn. neco s datovyma prenosema.

Spokojenost po dlouhe dobe s telefonem, az na to obcasne restartovani ... jinym lidem to pry ale nedela.
Urcite bych doporucil.

Muti

Muti

Přidáno: 18. července 2011

• V černé barvě naprosto elegantní mobil, prolis v zádech tomu přispívá a dělá mobil opticky velice štíhlý.
  • Nikde nic nevrže.
  • Reakce bleskové.
  • I nejnáročnější hry a aplikace jedou bez sekání.
  • Na "proti" příjdu snad při delším užívání.

Týden majitelem, v černé barvě naprosto geniálně elegantní mobil, prolis v zádech tomu řádně přispívá a dělá mobil opticky velice štíhlý. Proti Samsungu či LG daleko elegantnější, stylový. Pevná konstrukce. Nikde nic nevrže, reakce bleskové. I nejnáročnější hry a aplikace jedou bez sekání. Naprostá spokojenost, doporučuji koupi.

phone1234

phone1234

Přidáno: 9. července 2011

• odladěnost
  • kvalitní displej
  • nadprůměrný fotoaparát
  • výborná klávesnice od HTC
  • baterie vydrží i při vysoké zátěži minimálně jeden den
  • Sense
  • precizní zpracování
  • zatím nic

Chtěl jsem telefon s úhlopříčkou 4 palce, tak jsem se rozhodoval mezi HTC incredible S a Samsung Nexus S.
Nakonec zvítězilo HTC. Hlavně kvůli prostředí Sense, pro mě lepší klávesnici a kvalitnímu fotoaparátu. Trochu jsem se bál konstrukce telefonu, ale velmi mile mě překvapila kvalita zpracování. Nikde nic nevže a telefon působí velmi bytelně.
Incredible mám 14 dní a ještě jsem se nesetkal s jediným zpomalením nebo dokonce zásekem. Baterka vydrží i pri velmi vysoké zátěži jeden pracovní den což je pro mě velmi důležité. Tento smartphone můžu jedině doporučit

• Ano (9)

švandys

Přidáno: 2. července 2011

• rychlý
  • stabilní
  • snadno přizpůsobitelný
  • žádné závažné proti jsem ještě neobjevil

Na HTC jsem přešel z "hloupé" nokie a přechodu jsem se celkem bál, ale android i HTC Incredible S jsou naprosto parádní. Jsem maximálně spokojený.

Ověřený zákazník tadykoupimmobil.cz

Přidáno: 28. června 2011

(Upraveno 28. června 2011)

Zakoupeno v tadykoupimmobil.cz

skvělý obchod,rychlost vyřízení,prostě vše o.k.

• Ne (8)
nezvi

nezvi

Přidáno: 6. června 2011

• design a kvalitní materiály
  • zvuk
  • 4-palcový S-LCD display
  • kvalita fotek
  • Flash
  • kamera pro videohovory
  • výdrž baterie
  • rychlost procesoru a velikost RAM
  • 8 GB pam. karta v balení
  • absence hardwarového tlačítka pro focení
  • chybí HDMI konektor (někomu by mohlo vadit)

Ahoj, tento telefon jsem si koupil asi před třemi měsíci a jsem za to rád. Už když jsem ho poprvé uviděl naživo, tak se mi hrozně líbil. Sice jsem viděl, že kritizují jeho záda, ale podle mě vypadají dobře a perfektně sedí do ruky. Navíc jsou z takového pogumovaného materiálu, který v ruce neklouže, ani na něm nezůstávají otisky. Kryt nikde nevrže a sedí perfektně. Co se týče aplikací tak rozchodí naprosto vše a bez sekání. Super LCD display o velikosti 4 palců je naprosto optimální ať pro hraní her, sledování filmů nebo posílání SMS. Oproti minulým telefonům od HTC má výrazně lepší zvuk. Foťák fotí tak jak by měl, akorát mě trochu mrzí, že nemá hardwarové tlačítko jako spoušť. Pak byla kritizována verze Androidu 2.2, ale HTC už vydalo update a tak mi tam jede nejnovější 2.3. Dále plně podporuje Flash a aplikace jako Facebook apod. jsou výborně optimalizované. Ještě bych dodal, že má celkem dobrou přední kamerku. To je asi vše důležité a pak bych jenom vypíchl některé kravinky jako otáčecí senzorová tlačítka pod displejem a upozorňovací LED dioda zabudovaná v reproduktoru, které tento mobil liší od ostatních. Pak ještě poslední zápor je ten, že by mohl mít HDMI konektor, ale to závisí na potřebě uživatele, mě osobně to nevadí. Jinak všechny funkce které jsou pro mobil nezbytné jako volání, psaní SMS, připojení k Wi-Fi, bluetooth, přehrávání filmů a hudby zvládá mobil na výbornou a baterie mi při normálním používání vydrží zhruba 2 dny. Takže pro všechny co uvažují nad koupí, mohu jen doporučit :-)

• Ano (22)

Petr

Přidáno: 4. června 2011

(Upraveno 4. června 2011)

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

• Opravdu kvalitní zpracování a skvěle padne do ruky,rychlost atd..
  • zatím sem nic nenašel snad jen baterie.

super přístroj pro náročné.

• Ne (4)
WNTD

WNTD

Přidáno: 4. června 2011

(Upraveno 31. srpna 2011)

• Rychlost
  • Propojení mezi Facebookem a mobilem
  • Aplikace z Android Marketu
  • 8MP Fotoaparát
  • I baterie se zlepšila oproti starším HTC
  • Objektiv fotoaparátu je mírně vystouplý takže se muže poškrábat
  • Ale jinak nic víc :D

Mohl bych jedině doporučit...

www.svetandroida.cz

Přidáno: 30. května 2011

Recenze: HTC Incredible S

HTC Incredible S. Jak cenou, tak technickými parametry se řadí mezi současnou vlajkovou loď HTC Desire HD a jejího menšího bratříčka Desire S. Avšak dost daleko za nastupující elitu, HTC Sensation. Je trochu matoucí, že HTC má tři velmi podobné přístroje v jedné “kolekci”. Jaký vlastně tenhle neuvěřitelný mobil je?

Celá recenze na www.svetandroida.cz
Ověřený zákazník ALFA.cz

Přidáno: 26. května 2011

Zakoupeno v ALFA.cz

• rychlost, stabilita, skvělý fotoaparát, HTC Sense
  • Sluchátko při vyšších hlasitostech chrastí, ale dá se s tím žít. Zvažuji reklamaci.

Opravdu vynikající a svižný telefon s množstvím funkcí, skvělým foťákem a příjemným prostředím HTC Sense. Kromě chrastění sluchátka nemám co vytknout, zdá se ale, že je to u tohoto modelu častá závada. Jinak ale mohu telefon vřele doporučit, prakticky nic mu nechybí. Zpracování je nadprůměrné, ale po 2 týdnech používání začal zadní kryt trochu vrzat. Předtím jsem měl HTC Desire a celkový pokrok je znát. Oproti Nokii N97 mini, kterou jsem měl před rokem, je to nebe a dudy. Na telefony si potrpím a tento mi udělal skutečnou radost!

Přidáno: 12. května 2011

• všchno ostatní
  • nemá HDMI
  • už by ho taky sakra mohli zlevnit !

CHCEME SLEVU !!!

Jiří Šál

Přidáno: 29. dubna 2011

• Rychlost přístroje, ovladatelnost
  • Plastový zadní kryt, ještě je v něm Android 2.2 nikoliv 2.3

Telefon ve směs splnil má očekávání

• Ne (6)
mobilenet.cz

expert

mobilenet.cz

Přidáno: 24. dubna 2011

Videorecenze HTC Incredible S

Tchajwanský výrobce mobilních telefonů chrlí jeden model s operačním systémem Android za druhým. Snadno se tak může stát, že se na trhu současně prodávají dva takřka totožné modely. Nový Incredible S výbavou kopíruje starší Desire HD. Jedná se tedy o špičkový telefon, který se však krotil v rozměrech. Jak se povedl?

• Ano (12)
vláďa bk

vláďa bk

Přidáno: 21. dubna 2011

(Upraveno 22. dubna 2011)

• Skvělý mobil.Rychlý.Slušný fotaparát.Android.
  • Nemá úchyt na "šňůrku"asi se nepočítá s tím,že by jej manažér nosil na krku. V balení chyběl podrobný návod.U fotoaparátu mi chybí Hw tlačítko. S HF Parott slabší zvuk,oproti Nokia a Samsung.

Po prožitých "hrůzách"se Symbianem a Badou,konečně spokojenost.Perfektní mobil,s "blbým" jménem :-)

• Ano (7)
  • Ne (9)

www.mobilzin.cz

Přidáno: 13. dubna 2011

HTC Incredible S - Podrobný přehled technických parametrů

Kromě technických specifikací u nás naleznete i obsáhlý slovníček s vysvětlením odborných pojmů, diskuzní fórum, fotky a videa...

Celá recenze na www.mobilzin.cz
cakatam

cakatam

Přidáno: 12. dubna 2011

(Upraveno 12. dubna 2011)

• +vylepšené sense
  • +rychlost procesoru
  • + 615Mb RAM volné pro uživatele
  • +dostatek místa pro uživatele
  • +kvalitní display s-lcd
  • -pouze android 2.2 (upgrade snad bude:-))
  • -někomu se nelíbí zadní atipický kryt baterie (mě se líbí moc a dobře se drží)
  • -reproduktor hovorů občas chrčí při plné hlasitosti

Po odfiltrování všech možných telefonů na trhu jsem váhal mezi dvoujádry: LG optimus 2X, Motorola Atrix a jednojádrem: HTC Incredible S a Nexus S. Hrozně jsem se těšil na LG, ale pak začali prodávat HTC Incredible S a začal jsem váhat.

Proč doporučit?:

- zpracování: Šel jsem do prodejny a trošku jsem se bál zvláštního designu zadního krytu telefonu, moc se mi to na fotkách nelíbilo. Hned jak jsem to uviděl v reálu, tak se mi to zalíbilo. Vypadá to moc dobře a sedí parádně v ruce, toť můj subjektivní názor. Celý zadek je z takového gumoplastu - neklouže a neopatlá se jako plasty. Nikde nic neskřípe, tlačítka pro hlasitost a vypínání mají mnohem příjemnější stisknutí než HTC desire. Informační dioda je zabudována v reproduktoru na horní listě. Telefon na mne působí elegantně. Ty kapacitní tlačítka se mi moc líbí a opravdu se otáčí, ale jen vlevo na šířku(čili 2 pozice).

-Sense-nejsem nějaký propagátor sense, sám používám launcher pro, ale sense je prorostlé hluboko ve funkcích telefonu a opravdu ho vylepšili, dva dny objevuji jedno vylepšení za druhým. Opravdu se nad dřívějšími nedostatky zamysleli a podnikli vylepšení - radost mi udělala možnost nechat protéct internetové připojení PC přes USB do telefonu a využít jej. Někdy se hodí.

-Foťák-udělal jsem spoustu fotek a videií a kvalita je parádní, rozhodně se polepšily. I za zhoršených světelných podmínek jsou fotky i videa ke koukání. Žádné fialové pruhy. Přibyla jedna dioda na víc a je to znát.

-zvuk-dostal lepší reproduktor, než bylo u HTC zvykem. Zvuk sice nemá basy, přece jenom je to telefon, ale už to není chraplák jako u desire, zvuk je čistý a dostatečný, výrazné zlepšení vnímám i u výstupu na sluchátkách.

-výkon- samozřejmě to není dvoujádro, ale i tak je to dělo, na nic nečekáte. Já hry nepařím, tak 2 jádra nepotřebuji, tohle je pro normálního smrtelníka dostatečný výkon, naprostá většina aplikací bude šlapat o 106:-). Volné RAM mám po zapnutí 300Mb a instalováno okolo 70 aplikací. I tak zbývá 990Mb volného místa v systémové paměti pro další aplikace, pro ty co měli HTC desire úplný zázrak. Flash 10.1 na webu šlape bez problémů.

baterie- Po dvou měsících jsem spokojený. Baterie si sedla a vydrží mi bez problémů i 1,5 dne poměrně vysoké zátěže, ale je to individuální. Přesto podstatně lepší než u Desiru.

display - Barvy jsou výrazně pastelové a kontrast perfektní. Zase posun. Sice to není špička na trhu, ale pokud to srovnám s telefony přátel, směle konkuruje i těm nejlepším. Na přímém slunci jsem jsem v plném jasu neměl problém s viditelností displeje. Sklo je Gorilla Glass - dva měsíce v kapse a bez škrábance, objednal jsem invisible shield, ale zatím nelepím, spokojenost.

Závěr:

Myslím, že je to výborný telefon pro ty co chtějí něco dotaženého a netouží po šíleném výkonu.Klidně bych měnil značku, ale HTC mě zase přesvědčilo, že umí dobré telefony, neříkám, že je to nejlepší telefon či značka, ale dobrý telefon to je.

Inovace je věc, která mnoho lidí vzrušuje: 1.mobil s dvoujádrem!!! wow, pokud něco u LG 2X nebude doladěné, tak si myslím, že se na to vyprdnou a prostě udělají nový model. Těším se na první zkušenosti androiďáků. Snad se jim to povedlo. Přesto si myslím, že příští generace dvoujádrových telefonů bude úplně o něčem jiném. Jsou to prostě nové technologie. Rád si počkám:-) Měl jsem HTC desire a musím říct, že měl mnoho chyb a nedotažeností, jak v HW tak v SW. HTC Incredible S jich většinu maže a doufám, že s ním budu spokojený, zatím jsem nadšený. Pokud se objeví nějaká nepříjemnost, tak dám vědět.

Ať už si nakonec koupíte jakýkoliv smartphone, ať Vám zpříjemní život.

• Ano (66)

• Foťák
  • HD video
  • Velká paměť ROM/RAM
  • Výdrž baterie

Doporučuji! Je rychlý, výborně vybavený a kvalitně zpracovaný. To je ostatně u HTC již standartem, že plastů nikde nic nevrže, nepraská... Díky zajímavě tvarovaným "zádům" telefonu dobře padne do ruky.
Jedinou nevýhodou je výdrž baterie, která se při častém používání pohybuje okolo jednoho dne.

• Ano (12)

JokerSYKY

Přidáno: 26. března 2011

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

• Skvělý produkt, za krátkou dobu používání 100% spokojenost.
  • Zatím nic.

Doporučuji zakoupit, skvělá výbava, provedení, vybavenost.

• Ne (18)

• Ne (22)

Přidáno: 11. září 2011

(Upraveno 11. září 2011)

• nic
  • je to strašná sr***a naprosto nepoužitelný hnus!!!!!!!!!!!!!!
  • kecam je to nejj mobil co sem kdy mněl a už ho nechci měnit :)

je superr :D

• Ne (34)