100%Hodnocení produktu: 100%
- HTC Sense
- Rozměry akorát do ruky
- Krásný design
- Podpora a propojení s fcb a youtube
- Dobrá odezva displeje
- Poměrně i velká výdrž (dá klidně i 2 dny)
- Celkem i kvalitní foťák (pouze ve dne))
- HTC hodiny
- Bez blesku
- Tlačítka hned pod displejem
S tímto mobilem jsem nadmíru spokojen. Za celou dobu, co ho mám se ani jednou nesek, bez sebemenčí chybičky. Prostě úžasný telefon. Mládež využije hlavně propojení se sociálními sítěmi (facebook, twitter) a s youtube. Dospělí využijí office mobile (word, excel, powerpoint a onenote pro mobil). Grafika naprosto úžasná, plná barev. Také informace o počasí se mi líbí. /plně jsem se zamiloval do "htc hodin".
Jeho velikost je akorát (ani malá ani velká), prostě skvěle padne do ruky. Smsky se s ním píší skvěle. Odezva displeje je okamžitá a přesná, proto prohlížení internetu je na něm skvělý.
Měl sem možnost s tímto mobilem používat i mobil Nokii X6 - rozdíl mezi hudební bagetou a HD mini je ve všem: od vzhledu až k funkcím.
Přesto, že je HD mini už rok starý, běžte do něho, protože si myslim, že neprohloupíte. Ano, má WM (který je vylepšen nástvabou HTC sense), ale není to tak strašný. Seženete haldu aplikací a her. Já osobně, když se nudím, hraju na něm NFS shift a naprosto báječný požitek ze hry. Je to skvělý mobil!
Jediné chybičky, které jsem na něm zpozoroval jsou dotyk. tlačítka ihned pod displejem, o které občas zavadím, ale nyní už je to bez problému. CHce si to jen zvyknout. PAk mi také chybí blesk, při stmívání jsou fotky hodně se šumem, ale od focení jsou foťáky.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (4)
- Ne (1)