Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

HTC Explorer

Přidat recenzi

Android telefon - Smartphone - HTC - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

HTC Explorer je chytrý smartphone postavený na systému Android ve verzi 2.3 Gingerbread s rozhraním HTC Sense. 600MHz procesor a grafický čip Adreno 200 zajistí svižný chod... více »

Kde koupit

4% (4)

Doporučení od zákazníků

24 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(37 z 41 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze HTC Explorer

Ověřený zákazník mojemobilka.cz

Přidáno: před 3 hodinami

Zakoupeno v mojemobilka.cz

• VÝHODA WIFI,ANDROID,ANDROID MARKET,FACEBOOK
  • NEZNÁM

S MOBILEM JSEM ZATÍM SPOKOJENÁ.

Výdrž baterie při aktivním používání: jeden den
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel
Kvalita displeje: dostačující
Viditelnost displeje na slunci: špatná
  • Ano
  • Ne
Michal Janek

Michal Janek

Přidáno: 8. května 2012

• Navigace
  • pocasi
  • internet
  • fotak pri fotografovani tmavne display
  • zvuky sms zpravy neni mozno nastavit vlastni jako treba s diktafonu, vlastni nahravky

Je to velice kvalitni maly smart phone ma perfektni aplikace akorat na pocasi a na navigaci je potreba pripojeni k internetu doporucuji koupit vzhledem k cene a dobrymi aplikacemi telefonu.

Ověřený zákazník mojemobilka.cz

Josef

Přidáno: 3. května 2012

Zakoupeno v mojemobilka.cz

Doporučuje produkt
  • Poměr ceny a výkon perfektní
  • Nic

Vemi slušný za tu cenu

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: více než dva dny
  • Ne

• - skype
  • - facebook
  • - příjemný do ruky
  • - jednoduché ovládání
  • - velké množství doplňků ke stažení
  • - počasí
  • - rychlý internet
  • --

Mám tento telefon teprve týden, ale jsem s ním velmi spokojena.
Byla jsem donucena si vyměnit starý telefon Samsung S5260 - měl výrobní vadu, ale s tak dobře vybaveným a cenově přístupným telefonem jsem se snad ještě nesetkala.

Jsem čerstvá důchodkyně, ale i pro nás starší je tenhle typ telefonu velmi vhodný.

Viditelnost displeje na slunci: průměrná

• bezproblémoví operační systém
  • vypadá výborně
  • horší reproduktor
  • výdrž baterie

cena výbava a kvalita stojí za to

Viditelnost displeje na slunci: průměrná
  • Ano (3)
Smigi

Smigi

Přidáno: 7. dubna 2012

(Upraveno 7. dubna 2012)

• Nízká cena
  • HTC
  • Gumový obal (elegantní a užitečný)
  • Slušný reproduktor
  • odemykání displeje pohotovostním tlačítkem
  • Android
  • Procesor (na 600MHz výborné odezvy nesekají se ani 3d hry)
  • velikost (tak akorát :D)
  • popsaná folie (nutno strhnout)
  • foťák (věčně rozmazané)
  • zadní kryt trošku vrže (všiml jsem si toho až jsem to tu četl v recenzi tudiš nic hrozného)

I přes ten špatný foťák a zadní kryt jsem s telefonem maximálně spokojen. Jednoduše jsem si ho zamiloval. Jediné co by ještě možná stálo za zmínku je baterie, ta u mě má životnost cca den a půl ale to je způsobeno tím že během dne pořád brouzdám na internetu, pouštím si muziku a hraju hry. Při běžném používání vydrží i 3 dny.

Produkt vřele doporučuji..

• Ano (3)
kubik.knapek

kubik.knapek

Přidáno: 13. března 2012

Doporučuje produkt
  • ja vzhledově hezký libí se mi gumový obal
  • nic

mobil je docela rychlý a vzhelově překrásný

Výdrž baterie při aktivním používání: jeden den
Hodnotím se jako: pokročilý uživatel
Kvalita displeje: dobrá

Přidáno: 12. března 2012

• baterie,display,atd
  • docela mě štve odemykání displeje s pohotovostním tlačítkem

já nemám žádnej problem s timhle telefonem.baterka mi vydrží i 5 dní při normál používání takže když někomu vydrží den či dva tak s nim prostě neumí zacházet a pořád na tom cvaká :D ale to je kazžýho problem že jo

erecenzie.eu

Přidáno: 6. března 2012

HTC Explorer | Recenzie

V konečnom zhrnutí je HTC Explorer šikovný smartfón s množstvom plusov ako kvalitná konštrukcia (pogumovaný zadný kryt), HTC Sence 3.5, či výborná výdrž batérie. Slabý fotoaparát bez blesku či autofocusu patrí medzi malú skupinu nedostatkov, ktoré sú podľa spôsobené najmä prijateľnou cenou zariadenia. Pre skupinu ľudí obľubujúcich praktické malé smartfóny však rozhodne platí veta “dobrá kúpa za rozumnú cenu”.

Celá recenze na erecenzie.eu
Ověřený zákazník mobilprovás

Přidáno: 2. března 2012

Zakoupeno v mobilprovás

• cena vs. kvalita
  • menší rozměry
  • příjemný do ruky(pogumovaný zadní kryt)
  • není blesk

HTC Explorer-kvalita za rozumnou cenu.

Angel Boy

začátečník

Angel Boy

Přidáno: 20. února 2012

Doporučuje produkt
  • Gumové POUZDRO (možnost vybrat barevné provedení)
  • Příjemná VÁHA a VELIKOST
  • Dobře čitelný displej i v záři slunce
  • Nízká pořizovací CENA
  • Velmi dobrá výdrž BATERIE (2-3 dny)
  • Malá interní PAMĚŤ, nutnost dokoupit SD kartu
  • Sundání gumového krytu je poněkud NESNADNÉ
  • Poněkud obtížné psaní na QWERTY (občas se zasekne písmeno a zdvojí se)

Tento telefon je v současné době uveden za velmi přijatelnou cenu na trhu.

Telefon jsem měl možnost otestovat a mohu jej zhodnotit, i přesto že jej již nevlastním. HTC Explorer jsem vybral jako vhodný telefon pro postarší ženu proto, že jsem se domníval, že to nebude tak velká změna pro ní z přechodu z klasických telefonů. Jeho velikost a váha ji víc než zaujala. Intuitivní menu jí nijak nebrání v běžném používání a dokonce již začala používat některé z dostupných aplikací na Androidu. Myslím, že tento telefon je pro přechod zkrátka velmi vhodný.

Běžně mi telefon vydržel okolo 2-3 dnů, to jsem ovšem využíval email a byl připojen přes Wifi. Pro někoho kdo telefon bude využívat primárně pro hovory a sms zprávy čeká velmi příjemné překvapení, v podobě až 4-5 dnů výdrže na jedno nabítí.

Přiznám se, že přes vcelku šikovné prsty jsem měl pokaždé problémy se sundáním krytu, nejspíše protože až tak dobře přiléhal.

Interní paměť je žalostná, ale nechybí SD port na kartu, tak v tom rovněž nevidím zase tak velký problém.

Telefon je vhodný pro mladé uživatele, kterým z rukou telefony často padají a pak pro méně náročné uživatele, kteří chtějí zabřednout do tajů Androidu.

Uvedení telefonu do továrního nastavení se provádí manuálně =) s čím, jsem se hodně dlouho nesetkal.

Obnovení továrního nastavení:
1. Vyjměte baterii, vyčkejte několik sekund a vložte zpět.
2. Stiskněte a přidržet tlačítko SNÍŽIT HLASITOST a potom krátce stiskněte tlačítko NAPÁJENÍ.
3. Vyčkejte na zobrazení obrazovky se 3 snímky Android, pak uvolněte tlačítko SNÍŽIT HLASITOST.
4. Vyberte variantu a potvrtě jí přes tlačítko napájení. (Pohyb pomocí tlačítek SNÍŽIT a ZVYŠIT HLASITOST.

• Ano (19)

• Svižný procesor a OS
  • Slušné přehrávání hudby
  • BT, GPS, Wifi, atd, zkrátka slušná výbava za rozumnou cenu
  • Foťák

Telefon jsem kupoval pro dítě, které je s ním naprosto spokojené. Slušný telefon za pár korun a běžnému uživateli udělá hodně radosti.

• Ano (10)
Martin

Martin

Přidáno: 10. února 2012

Doporučuje produkt
  • - Cena - telefon za cenu, za kterou prodával Vodafone svůj VF 845, nešlo přehlédnout
  • - Výbava - slušný procesák, displej, hlavně Gingerbread
  • - BT 3.0
  • - Datový kabel a nabíječka zvlášť ( kdyby to tak pochopili i u Samsungu Galaxy Ace - ta nabíječka je tam vážně tragická)
  • - No zpracování - ten zadní kryt vrže už po 2 hodinách užívání
  • - Bez AF a blesku - i tohle tenhle smartfoun trochu degraduje, ale bylo potřeba někde ušetřit, komu chybí po tomhle telefonu nesáhne
  • - Rozhraní HTC Sense nemusí každému plně vyhovovat
  • - Při příchozí zprávě není patrné ani na displeji nebo jakékoliv diodě, že vůbec nějaká zpráva přišla!
  • - Připojování na WiFi není z nejpružnějších

HTC je značka, jistě prémiová, za své výrobky si nechají dobře zaplatit.Někdo může říct, no jo Čína, má pravdu tak 50%, je to Čína, ale ta kapitalistická, takže žádné Huawei nebo ZTE ( vlastnil jsem tlf od obou značek a je to tragedie...)
Telefon jsem koupil, protože starý SE Xperia X8 dosloužil a nechtěl jsem utratit víc než 3500 Kč a za tu cenu moc na výběr nebylo

• Ano (7)
  • Ne (7)
MiniAndre

MiniAndre

Přidáno: 10. února 2012

• cena
  • vzhled
  • jednoducha ovladatelnost
  • moznosti sestaveni si vseho mozneho presne podle svych potreb
  • dobre nahravani (kamera)
  • jedine ten fotak - nemam snad nikdy ostrou fotku. ale video je fajn :)

Moje prvni seznameni se smartphonem. Jsem spokojena, bavi mne, po tydnu a neco uz s nim umim co potrebuji a moc se mi libi :)

ssisley

pokročilý

ssisley

Přidáno: 1. února 2012

(Upraveno 1. února 2012)

• Krásně padne do ruky
  • Přijatelná cena
  • Pogumovaný kryt, který není náchylný k poškrábaní
  • Zadní kryty lze dokoupit v různých barvách (bílá, oranžová, světle modrá, fialová)
  • Čistě přehrává hudbu
  • Slušné fotografie pro nenáročného uživatele
  • Vše si nastavíte a urovnáte dle svých potřeb
  • Nabíječka s USB kabelem do pc v jednom
  • Výdrž baterie 3-4 dny, dle užívání
  • Rychlý, neseká se
  • Navigace
  • Wi-fi
  • Nedostanete návod - pouze odkaz na stránky HTC, kde jej najdete, ale stejně jako úplný začátečník budete tápat, jelikož je potřeba některé aplikace stáhnout, aby šlo nahrát a vytvořit v telefonu co potřebujete. Ale na netu jsou různé diskuze, fóra, kde poradí.
  • Nutno dokoupit Micro SD kartu
  • (Pravý roh mi nevrže, ale puká :-) ...očividně tam úplně dobře nesedí), ale není to nic strašného.

HTC jsem si pořídila po telefonu Samsung S5230 Star, který byl na ovládání jako standart.telefony - pouze byl rozdílný v tom, že měl dotykový displej. Takže teď mě telefon s OS Android trochu zaskočil a nevěděla jsem jak se co nastavuje apd. Jako úplný začátečník jsem potřebovala poradit, ale jen co jsem se do toho dostala a stáhla si správce souborů apd. tak už to bylo snadné. Teď si už naopak neumím představit zpátky starý telefon. Teď nosím u sebe malý pc nikoli telefon. Mám tam vše co potřebuji.
Na co si akorát ještě pořád zvykám tak je citlivost. Telefon reaguje pouze na prsty nikoli nehty, které jsem předtím používala :-)
Jinak telefon za sebe určitě doporučuji! Zvlášť pro ty co přecházejí na "chytrý telefon".

• Ano (24)
Kristýna Havlíčková

začátečník

Kristýna Havlíčková

Přidáno: 25. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Pohodlný zadní kryt,neklouže je gumový
  • OS Android je velice rychlý neseká se
  • přehlednost
  • Docela jednoduchý chce si s ním ale na začátku trochu pohrát
  • Wifi a hotspot
  • Bluetooth
  • Dostačující foťák pro nenáročné uživatele
  • Velký displej
  • Tlačítka na boku na hlasitost
  • Trochu vrže pravý bok ale nevadí nijak

Je to suprový smartphone za dobrou cenu.Je velice chytrý a rychlý.Má OS Android s verzí 2.3.5,také má procesor s frekvencí 600 Mhz a je velice rychlý vůbec se neseká jako například samsung star a LG cookie.Operační paměť neboli paměř RAM je 512 MB ale interní paměť je pouze 90 MB ale myslím že v dnešní době není problém za 200 kč koupit 8GB Micro SD kartu kterou tenhle smartphone bere.Jinak je velice praktický a diky svému gumovému krytu neklouže s ruky,takže se s ním dobře pracuje a nevyletí vám i když máte např rukavice v zimě.Displej je akorát velký úplně stačí ,zvuk má dobrý,není nejlepší ale stačí pro poslech hudby.Hlasitost je skvělá.Jinak co se týče Androidu tak víme že má hodně aplikací a tenhle Smarťák má dost aplikací,mobil má wifi,nebo dokonce i Hotspot díky němu můžete použít internet do ntb.Má i Android browser který je velice přehledný a rychlý jako ve všech HTC.Smsky se píšou pohodlně a displej je citlivý na prsty takže se dobře ovládá prsty.Jinak foťák má 3,5 Mpx takže úplně stačí na normální focení pro normální uživatele nenáročné.Když chcete opravdu kvalitnější fotky tak vám nepomůže ani 5 mpx foťák zkrátka vezmete digitální foťák a fotíte a mobil na focení prostě moc není nikdy se nevyrovná digitálům a zrcadlovkám ale pro focení doma nebo něco malýho venku postačí.Sice nemá blesk a ani autofocus ale to zase až tak příliš nevadí.Co bych ještě řekla cena odpovídá funkcím a kvalitě mobilu takže myslím že není problém .HTC Explorer doporučuji je to hodně dobrý smartphone za dobrou cenu pro nenáročné uživatele kteří hledají praktičnost,funkce a brouzdání na netu.Pro vášnivé fotografy ale vhodný není :)

• Ano (37)
Expert

Expert

Přidáno: 24. ledna 2012

• Vše..
  • je smartphone
  • má wifi
  • počasí
  • a takhle bych mohl jmenovat do večera... =D
  • nic...možná slabší foťák.

Super dostupný smartphone s androidem gingerbread (perník =D)
tento mobil je super pro lidi co mají první zkušenost se smartphonem, nebo i pro pokročilé... vcelku je htc jedna z nejkvalitnějších značek telefonů...

Vřele doporučuji !!! =X

• Ano (14)
Petr

Petr

Přidáno: 14. ledna 2012

• Rozměry akorát do ruky
  • Krásný design
  • Podpora a propojení s fcb a youtube
  • Dobrá odezva displeje
  • Poměrně i velká výdrž (dá klidně i 2-3 dny)
  • Celkem i kvalitní foťák (pouze ve dne))
  • Nemá přisvětlovací diodu
  • Bez blesku

S tímto mobilem jsem nadmíru spokojen. Za celou dobu, co ho mám se ani jednou nesek, bez sebemenčí chybičky. Prostě úžasný telefon. Mládež využije hlavně propojení se sociálními sítěmi (facebook, twitter) a s youtube.

• Ano (16)
Marcela

Marcela

Přidáno: 13. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • kvalita za slušné peníze
  • vzhledově pěkný telefon
  • řada funkcí
  • rychlý
  • gps
  • wifi
  • malá pamět,musíte si pořídit paměťovku

Vzhledově velmi pěkný telefon, je nutno si zvyknout na dotykový displey. Ovládání přehledné, celá řada funkcí, pro běžné používání paráda.

• Ano (16)

• Celkem rychlý
  • Snadno Ovladatelný
  • Lehký
  • Baterie 2-4 dny
  • Zadní kryt (výborně sedí v ruce)
  • Android - spoustu aplikací
  • Super velikost (žádné pádlo)
  • GPS
  • Wi-Fi
  • Bluetooth ve verzi 3.0
  • Nemá blesk

Za ty peníze je to super, mám ho teprve od vánoc a spokojen jak želva.

• Ano (27)
Ověřený zákazník Český-mobil.cz

Přidáno: 28. prosince 2011

Zakoupeno v Český-mobil.cz

Doporučuje produkt

Byl to dárek pro mladého člověka, který je z něj nadšen.

• Ano (10)
  • Ne (19)

Přidáno: 26. prosince 2011

• Android 2.3
  • celkem svižný
  • výborný displej
  • fotky za horších podmínek nic moc
  • trochu vrzající boční tlačítka hlasitosti

Docela dobré funkce za tu cenu – pokud nečekáte divy od fotoaparátu, doporučuju.

• Ano (22)

expert

Přidáno: 30. listopadu 2011

HTC Explorer - videopohled mobilenet.cz

Do redakce nám dorazil nový Android pro masy - HTC Explorer. Tento smartphone s operačním systémem Android 2.3 Gingerbread je určen především uživatelům, kteří doposud neměli tu čest s chytrými telefony, ale zároveň chtějí hodně muziky za málo peněz. Toto přesně jim nový HTC Explorer nabízí, pojďme se na něj podívat.

• Ano (36)
jana

jana

Přidáno: 14. května 2012

• POtřebuji poradit, když mi někdo volá , mobil mi říká ať to kolečko(zamčení mobilu) táhnu doprostřed,ale tím pádem hned příjmu hovor -což nechci.
  • Návod nemám . díky za radu
  • janamala001@seznam.cz

děkuji

• Ano
  • Ne (5)
kohut

kohut

Přidáno: 21. února 2012

(Upraveno 21. února 2012)

Doporučuje produkt
  • je fakt dobrý má skype rychlou wifi
  • niiiic
  • niiiic
  • niiiiic

vybral sem to proto že su cigan a vypadal dobče§,.ma slype takze me toto sbaci.tonto preduct se mo vazne liboi pozuiva se kvele.,na ptisti nakup si bugu vypirat podle kartarky (je mi 56 a sem cigan)izghiushgtvepiuríghvn iůpeipurhgviperhgivfdúůpigfvbhdfijubhnjkdnvbm,cbpiofhunsůpiouhgbvnsiutrghfbgbvn piůesurthgbú§setrghujúijbáúréíijgthárítrjghuojkghúoiejrtgoijhrtgidfskljhoigdfjhrfdhjklfgiojtrsiojiúgsofjhojgfoihuzvortuztrihjoigfjhiojgsfojhfgfjhgklfbhnjgkfbmjkngfbfgh123gf1h1srftb165srh132g1f65g1b516s5gdfh165gf4b6r1s6165h16tzh46tz4 jhntz698uj469žt8zj4u9ž8rj4u1 i8ý7žr9ij847ž9ýiuj4+9žýju8 nžr9ij49ž8rijuž4ri98ži4ž9ýi4789žij47+ži49ýžái48ži+984ž9ýi48ž+9ýáij489žij4ýu9ž84iý94879i4879ýá8rř+948ý7iuž894ý7iu9čr8+žř9ýi4uj9ž48ý7i9ž8i4798ž4ý7i98ž4ý7i98ýž47i4ž
i48ý78ýž+ý9i487žýz/489u7+9žý/48užý89u47/8947/8ýž/ýjýz 0,ik7/týi0k,/8ý7áui0k,ý/97uáik0ý,i/k7m,žri/7á0k, j/hn7mi*km68*9k4m 0,i/8*970ý/48,0,ij/8kr7r/8ý763 ij/48k7m0t3,6ij/8k7 t3,6ij/8k70t,63/ýuái/4875itýuájk 0,i/t8ýu7á 0,541i/8ýu7á0,i/8ýu7á0,541i/8ýu7á, 4/8ý7ái,/kl gf8h74,t3z8k7i4urzjůkjtrsnghkjnfbnsfgjbknsgbjhngtbjgsnfkbngkfnbkjnfjgknjbknfgbfkjgbnkfgnbnfgkbnkfnbkgfnbkjgnfbkgfnbjfbnkfngbkfbnkfngbknfbnkfgnbjkfgbnkjfngbknfgkbnfgkjbjkfjgbnfgbfjnjgbknfjnjngfbjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnpiůesurthgbú§setrghujúijbáúréíijgthárítrjghuojkghúoiejrtgoijhrtgidfskljhoigdfjhrfdhjklfgiojtrsiojiúgsofjhojgfoihuzvortuztrihjoigfjhiojgsfojhfgfjhgklfbhnjgkfbmjkngfbfgh123gf1h1srftb165srh132g1f65g1b516s5gdfh165gf4b6r1s6165h16tzh46tz4 jhntz698uj469žt8zj4u9ž8rj4u1 i8ý7žr9ij847ž9ýiuj4+9žýju8 nžr9ij49ž8rijuž4ri98ži4ž9ýi4789žij47+ži49ýžái48ži+984ž9ýi48ž+9ýáij489žij4ýu9ž84iý94879i4879ýá8rř+948ý7iuž894ý7iu9čr8+žř9ýi4uj9ž48ý7i9ž8i4798ž4ý7i98ž4ý7i98ýž47i4ž

• Ne (88)
Ověřený zákazník Max-shop.cz

rudolf

Přidáno: 8. ledna 2012

Zakoupeno v Max-shop.cz

nemuzu hodnotit,zbozi nemam neumoznili mi toto zbozi na uver

• Ano (1)
  • Ne (93)
asdf

asdf

Přidáno: 23. prosince 2011

• -sfsdfasdfsgeah
  • -slaby fotoaparat

sd asdf sadf sd sdf sadfasdf asdf afsdgsfg erasdfsdfbdspfuhspgurzhfpgrhgporhgpreojpdfokashflksdjfhskldjfhotikrtnfjgjnrugnerigrierjtrjt ijeritjer ietjriogjfoigr jáidrtmggidj gjirg rjgergj ogjer gioerg oiejg oerjig eiojerogi jergio erjgioerjogjepaotjg iojg aoigjwojfpoawjifopwijf iojapoweij fpoeifj pwoejifp asod jfpsdoifj sdpogjsdlpghfdúouheúigj diokm jsdlgknsdgjklmkdfngůflgjnjsdiog joisg hgůsldfdsůfhůsolkfjnspoůgljhspůghseoghseogh seůghiůseofgehjůsihslůghspůoigh sůoghiůgjispgiú§spweighawúipehgúawoe gúawihgú§wiphegú§wsedgha\widgh w\)úgh \úwsgh ú§wsipgh a§úspdigh awúigh úaweghi a)§pwrihgwúsfuh wsgh úwoihúwsahig wiogh )awihgúwaihúwsghiúwaeiphgweúiéh gúwéeázhéáw šzéáýěš=ářušěéářýěšíéřýv šř šíěéýv ýé véí ý=ř =řýřr =ěý ř=ěýř=ěřýuěšéřrýzéáztěáéšřýtěřřřřřřřřřřř řřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřř rrrrrer twetwerjptower wehp ouirzgpowerihghperuhg erúuh ršipgu erhptgo rúgéh rghté r úépwrjigir jhetipjherio t

• Ne (114)

www.androidroku.cz

Přidáno: 5. prosince 2011

Hlasujte v anketě Android roku 2011

Hlasujte pro nejlepší mobil v anketě Android roku 2011 a vyhrajte spoustu zajímavých cen.

Celá recenze na www.androidroku.cz
  • Ano (4)
  • Ne (31)

Přidáno: 30. listopadu 2011

HTC Explorer: recenze malého gumáka | mobilenet.cz

HTC před nějakým časem představilo nového zástupce nižší střední třídy s operačním systémem Android. Model HTC Explorer se vyznačuje především gumovým tělem a Androidem 2.3. Pojďme se na něj společně podívat.

Celá recenze na mobilenet.cz
  • Ne (15)

www.emag.cz

Přidáno: 5. listopadu 2011

HTC Explorer

Společnost HTC dnes rozšířila své portfolio produktů o nového zástupce v kategorii nejdostupnějších smartphonů - HTC Explorer.

Celá recenze na www.emag.cz
  • Ne (26)