Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

HTC 7 Trophy

Přidat recenzi

Smartphone - HTC - dotykové - Bluetooth - WiFi - Java - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

HTC 7 Trophy je telefon klasické konstrukce s celodotykovým displejem. Přístroj je dvanáct milimetrů tenký. Displej telefonu má rozlišení 480 x 800 bodů. Základní... více »

Kde koupit

6% (6)

Doporučení od zákazníků

4 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(26 z 27 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nejpřínosnější kritická recenze

(31 z 33 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Telefon:

Všechny recenze HTC 7 Trophy

Josi4

Josi4

Přidáno: 3. března 2012

(Upraveno 3. března 2012)

• rychlý
  • kvalitný
  • výborný fotoaparát
  • výborný na internet
  • nic jsem nenašel

Tenhle mobil bych doporučoval tomu kdo si s mobila vyhraje a zkouší pořád něco nového a objevuje nové věci, tak tenhle mobil je pro něho jako stvořený ;)

Tomáš Chlasták

Tomáš Chlasták

Přidáno: 7. října 2011

(Upraveno 4. února 2012)

Doporučuje produkt
  • Ve všech ohledech jsem s telefonem spokojený
  • Nevidím žádnou vadu

Zkrátka, mohu doporučit všem, kteří si chtějí pořídit výkonný telefon. Vhodný i na hraní náročnějších her.

Preclik

Přidáno: 29. září 2011

• Přehlednost, rychlost, kvalita
  • Nedostatky systému

Přidáno: 27. září 2011

• Cena X výbava a výkonnost. WP7
  • Do aktualizace Manga nepříliš rozšiřitelný a omezený operační systém.

Komu nevadí, že telefon není lokalizován (oficiálně) do češtiny mohu jen doporučit. Za cenu 4500Kč jsem plně spokojen. Po aktualizaci na Mango to bude telefon s plnohodnotným systémem.

• Ano (4)

Tomáš Hubálek

Přidáno: 24. září 2011

• - Telefon byl na Aukro za super cenu 4500 Kc novy, oficiální česká distribuce
  • - Za tu cenu dostane kvalitní displej, 1 GHz procesor
  • - Windows Phone ani ve variantě 7.5 Mango nejsou rozumným konkurentem Androidu a iOS (detaily viz shrnutí)

Telefon jsem vybral, protože chci zkusit programování pro WP7. V tomto ohledu svůj účel splnil.

S WP7 ale moc spokojený nejsem, málo aplikací (desetina toho, co jinde), jsou drahé (např. Angry Birds stojí přes 60 Kč, oproti 17 Kč na iPhone a 0 Kč na Androidu), UI Metro začně být brzy otravné a nejde téměř vůbec přizpůsobit

Email řadí konverzace podle subjektu a ne podle subjektu A odesílatele, baterka nic nevydží (nabíjím každý den), není Google+ klient, ...

Tento telefon nikdy nedostane oficální češtinu, čili klávesnice nenabízí ani český slovník.

• Ano (6)
Bohuslav Dvorský

Bohuslav Dvorský

Přidáno: 12. září 2011

• Výbava
  • Prostředí
  • Použitelnost
  • Cena
  • Výdrž baterie není zrovna nejvyšší. Můj iPhone 3G vydržel o 1/3 déle. Déle trvá něž se s ním člověk naučí.

Oproti ostatním komentářům považuji W7 za velice povedený. Skvělá použitelnost i vybavenost....rychlost ohromující. Povedený internetový prohlížeč, s trochou hledání a kreativity zvládne to samé co iPhone nebo zařízení s Androidem.W7 je ve skutečnosti mnohem modernější platforma než iOS nebo Android...s updatem na Mango opravdu skvělý stroj. Hlavně cena 4600 je bezkonkurenční...za tuto cenu lepší stroj neseženete.

Milan Marťan

Milan Marťan

Přidáno: 6. září 2011

• stabilita
  • OS
  • grafické prostředí
  • omezená paměť
  • chybí MASS storage
  • není možnost instalování aplikací mimo marketplace

Telefon je překvapivě rychlý a stabilní, až na uvedení mínusy celkem bez výhrad. Nebudu hodnotit fotoaparát, protože na focení mám klasický digitální fotoaparát. Jo a u přehrávače mi malinko chybí funkce shuffle (náhodné přehrávání), když poslouchám konkrétního interpreta, ale to není nic, kvůli čemu bych jej měl odsuzovat. Grafické prostředí telefonu je jednoduché, ale pro mě velice působivé, v jednoduchosti je krása.

• Ano (2)

JiPad

Přidáno: 15. srpna 2011

• rychlost
  • není česky,bluetooth se připojí pouze k HTC

Průměrný telefon

Přidáno: 5. srpna 2011

Zakoupeno v Max-shop.cz

• Nízká cena, protože se zřejmě očekávají nové modely Windows Phone na podzim 2011.

Co jsem očekával, to jsem obdržel. Předpokládám zvýšení užitné hodnoty s novou verzí Windows Phone.

Ověřený zákazník Mobilcentrum

skalapaja

Přidáno: 20. června 2011

Zakoupeno v Mobilcentrum

• dobré zpracování, dostatečná výdrž, dobrý foťák a kamera
  • zatím nefunguje český market takže je získávání aplikací pro WP7 dost složité, snad se to časem zlepší

Vybral jsem si ho mimo jiné kvůli vzhledu, je velice elegantní a vypadá fakt dobře. Horší je to s omezením co se týče windows phone 7

Renata

Přidáno: 19. června 2011

(Upraveno 19. června 2011)

Zakoupeno v Max-shop.cz

• přehlednost telefonu, snadné ovládání, spoustu užitečných aplikací
  • telefon je momentálně v angličtině

Doporučuji všem, kteří chtějí vyzkoušet HTC

Winkler

bob

Přidáno: 30. května 2011

• prehlednost systemu
  • vydrz
  • updaty primo od Microsoftu (neni treba cekat na vyrobce, jako u Androidu)
  • cena (v dobe porizeni 6500, coz je idealni z pohledu cena/vykon)
  • stale nektera zbytecna omezeni v systemu, ktere ale budou odstraneny v updatu "Mango" a podle vyjadreni Microsoftu by mel vyjit na podzim a bude k dispozici i pro stavajici telefony vcetne Trophy

Celkove s telefonem spokojenost

• Ano (8)
VerneX

VerneX

Přidáno: 18. května 2011

(Upraveno 18. května 2011)

• tak tenhle omyl snad už znova neudělám, telefon sice vypadá lákavě pokud jde o hardware (chybí mu snad jen amoled displej který mají Samsung Wave telefony) bohužel hardwarem chvalozpěv definitivně končí a začínají nářky
  • nářdky nad ubohým operačním systémem. který bych se zdráhal takto vůbec označit. Dovednosti a přizpůsobitelnost se ani zdánlivě neblíží konkurenčním iPhonům a Androidům, ten software je zkrátka přešlap. Podobně jako je přešlap BADA v jinak rovněž skěle vybavených Samsung Wave telefonech, výrobci zkrátka software experimentálně podceňují a pak zkouší kdo se na lep chytne....
  • prostředí se hodně sešněrované, nemůžete v něm skoro nic přizpůsobit svým potřebám
  • k čemu je vysoké rozlišení displeje když grafika vyloženě místem na displeji plýtvá a vlastně se vám na něj tak jako tak nic nevejde...

určitě nemohu doporučit pro ty kteří chtějí skutečně plnohodnotný a všehoschopný chytrý telefon typu Android ...

• Ano (9)
  • Ne (15)
dwbmb

začátečník

dwbmb

Přidáno: 22. ledna 2011

(Upraveno 22. ledna 2011)

• Interface
  • Ovladatelnost
  • Konstrukce
  • Tlačítka

Telefon:

Konstrukčně mě telefon spíše zklamal. V roce 2011 bych u telefonu za 10 000 nepředpokládal, že bude nutné zadní, primitivně nacvakávací, kryt baterky vystlávat přeloženým papírem, aby nevrzal. Absence slotu na MicroSD karty mě nijak výrazně netrápí, 8GB je pro mě potřeby naprosto vyhovující kapacita i dlouho do budoucna. Ale stejně tu absenci nechápu. Odvolávají se na dikci Microsoftu, že sloty na karty nejsou u WP přípustné, ale třeba Dell nám se svým modelem Venue Pro, který slot má, dokazuje, že to jde. Když navíc HTC 7 Trophy rozeberete, uvnitř slot najdete, i s vloženou obyčejnou 8GB MicroSD, která tedy tvoří onu paměť přístroje.
Další věcí, která mi vadí, jsou dotyková tlačítka u spodního okraje telefonu. Při normálnm používání nčemu nevadí, avšak u her, které běží na šířku a u kterých budete telefon držet oběma rukama, budete tato tlačíka omylem mačkat neustále, takže si moc nezahrajete (všechny tři tlačítka hru vypnou).
Oceňuji přítomnost malinké stavové LED, která kromě nabíjení indikuje i nepřijatý hovor, novou zprávu atp.

Windows Phone 7:

O samotném systému se toho už všude napsalo hodně, takže přikládám jen subjektivní dojmy.
Prostředí je úžasně rychlé, přehledné a praktické. Byl to hlavní důvod, proč jsem se rozhodl telefon vyzkoušet, a nezklamal. Je radost s ním pracovat.
V ČR si stále ještě nemůžete kupovat žádné aplikace (ale můžete stahovat ty zadarmo, pokud budete lhát, že jste například z Velké Británie) - tohle mě opravdu štve, protože pro tento systém vzniká kvantum opravdu zajímavých programů.
Nejdou vypnout vibrace. Můžete snižovat hlasitost vyzvánění, přepínat na vibrace, ale ty už jednoduše vypnout nejdou. Pokud tedy opravdu nechcete být žádným způsobem rušeni, musíte je vypnout až v menu v nastavení.
Search Button je nepoužitelný, jelikož nepodporuje (stejně jako hromada ostatních věcí v systému) Českou Republiku. Když totiž přepnete jazyk vyhledávání na Češtinu, celá funkcionalita tohoto tlačítka se omezí na prachobyčejné otevření Interpnet Eploreru se stránkou vyhledávače.
Naprosto nepovedená synchronizace se softwarem Zune. Například všechny fotky z telefonu vám bude házet do jediné složky v počítači. Tyto fotky ani nemají pojmenování podle data, jen číslování. Pokud jste zvyklí například na Windows Live Galerii, která fotky z telefonů nádherně třídí do složek podle data, tak budete přímo rozčileni. Windows Phone totiž funguje jen s programem Zune a s žádným jiným (ani od Microsoftu). Copy/Paste sem v telefonu použil snad jedinkrát v životě, takže tahle funkce mi opravdu nechybí.

Nevadí mi ani to, že telefon neumí česky. Anglicky nás učili už v mateřské školce a české překlady jsou mnohdy komické, takže jsem beztak zvyklý používat v telefonech angličtinu. K vzteku je ovšem to, že v ČR nefunguje nakupování v Marketplace, Bing Search atp. Na to si budeme muset počkat, ale jak dlouho je ve hvězdách. Microsoft je na jakékoli informace velice skoupý a dle některých informací se první vlna jazykového rozšíření Česka nedotkne.

• Ano (31)
martintrestik

martintrestik

Přidáno: 31. prosince 2010

(Upraveno 4. ledna 2011)

• Vzhled
  • Paměť RAM
  • Výdrž

Tento telefon zatím v téhle době není určen pro hračičky jako jíná zařízení třeba s Windows Mobile/Androidem. Je to opravdu telefon pro ty, kteří se v telefonu nechtějí šťourat a kde co nastavovat aby jim to fungovalo jak má, je to tak srovnatelné se staršíma telefonama, kde člověk jen čapne a jde, jen tohle je v lepší a příjemně zpracovaném kabátku i co se uživatelského prostředí týče. Člověk který si toto zařízení koupí musí předem vědět do čeho jde, to znamená, že nemůže výrobce kritizovat za to, že neumožnil výměnu paměťových karet, které v zařízení opravdu jsou ale nejsou vidět (schválně). Určitě na tomto zařízení je ještě co dohánět, ale to vše snad doženou aktualizace od Microsoftu v průběhu tohoto roku. Komu se tento telefon nelíbí a chybí mu určité věci jako je slot na karty, možnost instalace aplikací (u nás zatím oficiální cestou nemožné) tak se musí bohužel porozhlédnout po jiném zařízení.

• Ano (10)
Ověřený zákazník Sunnysoft.cz

Přidáno: 20. prosince 2010

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

• zpracování,
  • rychlost,
  • vzhled,
  • svázanost s live.com
  • omezenost systému v uživatelském nastavení

Telefon mohu doporučit pro zákazníky, kteří nepotřebují tunit své telefony. Chtějí telefon používat a nestarat se.

Ověřený zákazník Sunnysoft.cz

Lukáš N.

Přidáno: 20. prosince 2010

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

• Dílenské zpracování, použité technologie, Win. Phone 7
  • Nedostupnost Marketplace, nedostatek aplikací

Komunikátor je bezvadně rychlý, obsahuje všechny technologie co potřebuji: Wi-Fi, Bluetooth, GPS a telefon :-)
Bezvadně padne do ruky. Výdrž telefonu je spíše průměrná, při vypnutí datových přenosů vydrží tak okolo 2 dnů při občasném používání.
Zamrzí nedostupnost některých programů, což je ale problém software, který se jistě časem vyřeší.

mobilizujeme.cz

Přidáno: 18. prosince 2010

HTC 7 Trophy - recenze levnějšího z Windows Phone 7 telefonů

Recenze HTC 7 Trophy, na českém trhu nejlevnějšího prodávaného telefonu s Windows Phone 7, s výbavou zahrnující 3,8“ dotykový displej, 1 GHz procesor, rychlá data HSPA, Wi-Fi, GPS, 5 Mpx fotoaparát a propracované Office 2010. Je alternativou k dražším telefonům HTC HD7 či Samsung Omnia 7.

Celá recenze na mobilizujeme.cz
  • Ano (3)
  • Ne (5)
Miroslav Havlíček

Miroslav Havlíček

Přidáno: 3. prosince 2010

(Upraveno 3. prosince 2010)

Po HW stránce bez výhrad
OS má co dohánet

• Ano (13)
  • Ne (6)
fn

fn

Přidáno: 25. listopadu 2010

• Rychlost
  • Přehlednost (oproti jiným moderním mobilním platformám)
  • Office
  • Xbox Live
  • Zune
  • V ČR oficiálně nefunguje WP7 MarketPlace, Zune MarketPlace ani XboxLive (dá se to obejít založením amerického Live účtu, ale je to otrava)
  • Systém zatím není přeložen do češtiny
  • Telefon standardně neumí pracovat s Úkoly
  • (Zatím) chybějící copy&paste
  • Aplikace zatím moc neumí využít push notifikace
  • Bing vyhledávač a Bing mapy si zatím se střední Evropou moc nerozumí
  • Nefunguje posílání souborů přes Bluetooth
  • atd.

Telefon je neuvěřitelně rychlý a pohodlně se s ním pracuje. Navíc se díky povrchové úpravě zadního krytu i příjemně drží. Systém Windows Phone 7 má zatím ale spoustu větších i menších nedostatků, které jsou převážně způsobené časovým presem při vývoji systém a dá se očekávat, že budou průběžně napraveny. První aktualizace, která má např. doplňovat funkci copy&paste, možnost použít vlastní melodii jako vyzvánění atd. je oznámena na Leden 2011.

• Ano (26)

Přidáno: 22. listopadu 2010

Pan Jirka podle profilu údajně vyzkoušel a zase vrátil všechna dostupná i nedostupná zařízení s Whindows Phone. Byl bych pro, aby takovej evidentně prolhanej recenzent dostal na Heurece zaracha. A souhlasím s kolegou, že je to duševní chudák.

• Ano (27)
  • Ne (9)

Přidáno: 21. listopadu 2010

(Upraveno 21. listopadu 2010)

ty čůráku zkurvenej, podle recenzí na všechny HTC z Windows Mobile jsou všechny keply, běž si vyhonit špendlíkem nad tim zasranym apple kepple a bež to píči, kryple!

• Ano (24)
  • Ne (53)
Kuba

Kuba

Přidáno: 6. října 2011

• je dobrý

tento mobil jsem so vibral proto že je dobrý na hry

• Ne (6)

Přidáno: 18. května 2011

(Upraveno 19. května 2011)

• má velký dysplej a je úžasný
  • nic

je prostě senza