celkově OK Zobrazit celou recenzi
26% | (23) | |
14% | (12) | |
5% | (5) | |
8% | (7) |
Telefon není vhodný pro seniory, a myslím si, že ani pro běžné uživatele.
Po dvou měsících jej s chutí vyhodím z okna a pokusím se své matce najít telefon, který nebude mít skrytá tlačítka.
Telefon stojí za starou bačkoru. Zobrazit celou recenzi
Tomas
Přidáno: 27. ledna 2012
Vynikající mobil pro seniory. Nabitý vydrží klidně 10 dní, indikační LED bliká modře a např. při zmeškaném hovoru začne blikat červeně, indikační LED lze i vypnout. U SOS tlačítka lze nastavit časová prodleva (např. 3s atd, tzn že tlačítko začne reagovat až když ho budete držet po dobu nejméně 3s) i SOS sms, toto tlačítko lze taktéž deaktivovat. Vyzváněcích melodií je 20, u SMS 12. Chtěl bych upozornit uživatele ať si PŘEČTOU NÁVOD a nepíšou taky do záporů procesy, které telefon umožňuje, ale oni neví jak to nastavit (více melodií, deaktivace SOS..) a neodrazují tak případné zájemce o koupi.
Václav Trnka
Přidáno: 22. srpna 2011
Telefon není vhodný pro seniory, a myslím si, že ani pro běžné uživatele.
Telefon stojí za starou bačkoru.
vybrala jsem ho pro svoji matku, která má již 10 let starý telefon a tak jsem jí chtěla udělat radost tímto nákupem
jelikož jsem zakoupila výrobek v bazaru, myslela jsem si že výrobek je plně funkční, bohužel hned po převzetí nákupu jsem musela výrobek zaslat do servisního střediska jako reklamaci a nyní čekám na vyjádření servisu zdali tento výrobek půjde opravit.
myslím si že jsem šetřila na nesprávném místě a zakoupila telefon v bazaru, protože při dnešních cenách poštovného si nedovedi představit, že bych tento telefon musela opět zasílat nazpět k opravě
pro nenáročné uživatele jednoduchý telefon na obsluhu
s čitelným ale nebarevným displejem
Jedna z nejlepších variant mobilu pro seniory s vyhovující cenou i vcelku pro běžný provoz. Jen dost malá 2 hlavní tlačítka pro přijetí a odmítnutí hovoru, senioři, kteří už nejsou moc chápaví a techniky se bojí jako čert kříže mají vždy snahu mačkat právě to, co nemají... tak ta tlačítka by měla zabírat tak 30% klávesnice...
Zdeněk
Přidáno: 21. prosince 2010
Manuál : http://www.evolve.cz... száložka soubory ke stažení - česká uživatelská příručka
celkově OK
Zobrazuji 1 - 29 ze 29 recenzí