100%Hodnocení produktu: 100%
- Velký dotykový diplay s nastavitelnou citlivostí
- Pohodlná qwertz klávesnice (tlačítka jsou uzpůsobená pro psaní oběma rukama)
- Skvělá přizpůsobitelnost
Co se týče vzhledu, nenašel jsem žádné chyby nebo nepřesnosti v konstrukci, vše do sebe zapadá tak jak má.
Funkčnost celého systému je plynulá, žádné čekání než se spustí ta nebo ona aplikace, telefon se nezasekává.
Tento telefon doporučím všem, kdo chtějí mít vše důležité ihned a pohodlně po ruce. Nastavení e-mailu je snadné, zprávy se řadí podle odesílatele do skupin, takže neztrácíte přehled. Je ale potřeba mít aktivovaný nějaký internetový tarif nebo balíček s dostatečným limitem dat, protože jste prakticky stále připojení.
Dále je tu velký výběr aplikací a doplňků přes BB App World, po jednoduché registraci můžete stahovat aplikace zdarma a nebo je koupit přes PayPal.
5Mpx fotoaparát dělá pěkné fotky i za zhoršených podmínek a blesk mi přijde poměrně inteligentní aspoň podle toho co jsem vyzkoušel. (Fotoaparát telefonu ale využívám minimálně)
GPS funguje taky velmi dobře a předinstalované BlackBerry Maps jsou dobře použitelné jak pro cestování pěšky tak autem.
Nedoporučuji pro uživatele kteří pošlou pár SMS a uskuteční několik málo telefonátů za měsíc a telefon používají více méně na hraní.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (24)
- Ne