Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Apple iPhone 4S 16GB

Přidat recenzi

Smartphone - Apple - dotykové - Bluetooth - WiFi - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Nová verze nejpopulárnějšího telefonu světa - iPhone 4S - je tady a přináší sebou celou řadu novinek, vylepšení a revolučních prvků. více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

90 zákazníků doporučuje tento produkt
32 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(75 z 113 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Nákup: "Takže telefon mi přišel v pořádku domů, nakupoval jsem z apple storu, zkušenost mám s ním vynikající. Na účtě, při objednávce se mi zablokovala příslušná suma, která se odečetla až po převzetí, takže obchod chválim, také za rychlou dopravu"

iPhone 4S: "Už samotné rozbalování jse... Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(76 z 113 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Telefon vypadá na pohled pěkně a nadčasově.Je i z poměrně kvalitní materiálů.K obrazovce žádné výtky nemám.Kvalita zvuku je slušná(i když vyšší hlasitost by mu jen prospěla).Rychlost telefonu je velmi dobrá,odezvy i rychlost reakcí také.Tady však výčet kvalit a předností telefonu končí!Nebudu ani ml... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Apple iPhone 4S 16GB

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá

Přidáno: 11. května 2012

• Barvy!
  • Foták!
  • Bílé provedení se tolik nešpiní!
  • Vše je perfektní!
  • Když píšete, tak vám to pořád opravuje slova, takže třeba chcete napsat ,,taky,, a opraví vám to na ,,totéž,, a pod.

Dnes jsem konečně iPhone dostala ke svým 15tinám. A musím říst že je naprosto super! Pro mou věkovou kategorii je to bůh! Pochopitelně existují profesionálové, kteří nějaké ty mušky najdou a hned říkájí, že iPhone a vlastně i celý Apple je na nic. Vlastním ještě iPod a s obojím jsem 100% spokojená! DOPORUČUJI!!!(pokud nepatříte mezi ty, co na všem hledají 1000000 chyb ☺ )

Hodnotím se jako: běžný uživatel

Přidáno: 4. května 2012

Nedoporučuje produkt
  • velmi pěkný design, rychlý, super aplikace, vychytávky
  • kvalitni foto pres aplikace!
  • neni možnost posílání souboru přes bluetooth..dále v základu nelze možno použít mp3 jako vyzvánění, přes usb nejde ihned kopírovat musí se vše řešit přes itunes.snadno se vybije baterie
  • dost
  • slozite psani neni kompatibilní s nehty a tuzkou!
  • velmi drahá záležitost v porovnání s konkurencí.

značkový mobil pro fanoušky (S.J) Apple
only 4 smart people..neni to s tim itunes jednoduchy jen pro silné nervy!

Výdrž baterie při aktivním používání: necelý den
Ověřený zákazník Mobilfone.cz

Antonín

Přidáno: 2. května 2012

Zakoupeno v Mobilfone.cz

Doporučuje produkt
  • přehledný výkoný pevná konstrukce
  • cena a placené aplikace

jsem spokojen

Ověřený zákazník Mobilcentrum

MobilCentrum

Přidáno: 2. května 2012

Zakoupeno v Mobilcentrum

maximální spokojenost.
jednoduché a intuitivní ovládání.
na vše co potřebuji je k dispozici aplikace.
škoda vysoké ceny.
Doporučuji ostatním
žádné sekání telefonu, vše běží bez komplikací svižně.
perfektní přístup k emailům a kancelářským aplikacím.
Foťák umí pěkné fotky ale taky super video v HD rozlišení 1080p.

mám židli

mám židli

Přidáno: 1. května 2012

no... jako dobrý ale leší je telefon, na který je tu odkaz...prosím podívejte se i na recenzi uživatele jménem ... mám auto je to můj přítel na život a na smrt!!!

Jan Prokop

Jan Prokop

Přidáno: 30. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • - výborný OS Přehledný a rychlý ( ne jak Android - osobní zkušenost)
  • - krásný fotky i video
  • - nespočet aplikací ( většina kolem 20 kč)
  • - baterie vydrží 2 dny při běžném provozu
  • - dostačujících 16 Gb paměti
  • - spousta aplikací
  • - složitost itunes
  • - bluetooth pouze na handsfree ( na přenos souborů slouží
  • Wi-fi)
  • - umaštěný vzhled :)
  • - nemá slot na micro SD karty

Tento telefon jsem koupil u Vodafonu za 9.000,- kč a vřele tento mobil doporučuji jsem s nim nad míru spokojen. Všem pochybovačům nejdřív si ho zkuste ( také jsem k nim patřil ale až ho vyzkoušíte tak telefony s Androidem hodíte z okna - osobní zkušenost na co výbornej hardware když je špatný software). Každému sedí něco jiného, a proto doporučuji vyzkoušet si každý mobil před koupí a nespoléhat se jen na čísla a technické parametry. Už bych neměnil a pomocí free programu lze ho použít i jako flash disk ačkoliv 16 Gb bohatě stačí. Baterka mi vydří dva dny při běžném používání.

www.emag.cz

Přidáno: 19. dubna 2012

iPhone: Dřevěný kryt pro maximální odolnost - eMag.cz

Mobilní telefony iPhone od Applu jsou v poslední době jednimi z hlavních předmětů kolem dění v elektronice. Nabízejí multidotykový displej, originální funkce a rozměry tak akorát do ruky. Nesmí se ale zapomenout na vnější ochranu, která bývá často opomíjena.

Celá recenze na www.emag.cz

Přidáno: 18. dubna 2012

(Upraveno 18. dubna 2012)

s

• vše
  • aplikace
  • Siri
  • rozbitnost

Nemám rád zatvrzelé lidi proti Applu. Nejprve vyzkoušejte co všechno Apple umí a potom hodnoťte.Je to prostě nádherná věc a tak jednoduchá, že by to zvládla i moje prababička. Apple je dražší věc, ale za luxus a kvalitu se musí připlatit. Lidi, kteří na Apple nemají, tak ho kritizují. Tak se vy zatvrzelci vzpamatujte. Jenom pro zajímavost. Obsahuje například výbornou aplikaci Siri, která umožňuje luxusní věci přes hlasové ovládání.

I.T.-Technik SAWIPA

pokročilý

I.T.-Technik SAWIPA

Přidáno: 7. dubna 2012

• kvělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávek

kvělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávekkvělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávekkvělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávekkvělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávekkvělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávekkvělý telefon! Velmi dobře se s ním pracuje, nabízí perfektní možnosti nastavení prakticky všeho, je přehledný a i bez manuálu není problém vše v telefonu dohledat. K dispozici je spousta stahovatelných aplikací, her a jiných vychytávek

Fíla

• Rozměry
  • Display
  • Váha
  • Poměr cena:výkon

Super věc. Je dobré si připlatit a mít Apple :) . Jinak doporučuju spíš verzi 64gb protože tohle se dá zaplnit docela rychle.

Přidáno: 4. dubna 2012

Přidáno: 2. dubna 2012

• Má hodně kvalitní Retina displej
  • Může být verze i s 64GB
  • Pěkný design
  • Perfektně rychlý ( Dvoujádrový procesor )
  • Asistenka Siri ( V České republice "zatím" k ničemu )
  • 8 Mpx fotoaparát ,možno natáčet videa ve full HD
  • Baterie vydrží při celodenním využívání telefonu cca. 1 den
  • Skoro jako u každého smartphonu trochu vysoká cena ale to je jenom maličkost :)

iPhone 4S jsem chtěl hlavně proto že se mě líbil jeho design a rychlost .Určitě jsem věděl že to není levná záležitost měl jsem také výčitky že se s tím něco stane ale to mě neodradilo to koupit .Ovšem jsem věděl že má už velkou konkurenci a že jsem si mohl vybrat za stejnou cenu ještě lepší ale neudělal jsem to protože jsem si byl jist že tenhleten smartphone bude jistota .Určitě bych ho doporučil těm kteří mají rádi rychlost ,kvalitní design ,kvalitní fotoaparát a jednoduchost .

Tomi

Tomi

Přidáno: 31. března 2012

• Retina display
  • Synchronizace s MacBook Pro
  • Jednoduché ovládání
  • Rychlost
  • Vysoká cena

Do telefonu jsem šel, abych mohl synchronizovat telefon s počítačem od applu, šlo mi to bez jakých koliv komplikovací, prostě to fungovalo. Někomu by mohl vadit Itunes, ale pokuď si na něj člověk zvykne, taky neni žádný problém. Jak někteří tvrdí, že jsou všechny aplikace placené, není tomu tak. Měl jsem přes rok HTC s androidem a nutno říct, že Iphone má ovládání o dost víc intuitivní. Původně jsem Iphone ani nechtěl z důvodu vysoké ceny a spokojenosti s androidem, ale měl jsem příležitost ho získat za 1kč k paušalů a nyní mohu říct, že bych si ho po zkušenosti šel klidně koupit. O proti konkurenci i ideální velikost, padne tak akorát do jedné ruky.

papi21

• Hlasové ovládání Siri
  • iOS 5 App store více jak 300 000 aplikací a her
  • Cena
  • Uzavřenost systému
  • Nemá slot na micro sd karty
  • Baterie kratší výdrž , napevno vestavěná baterie

Špičkový grafický akcelerátor PowerSGX543MP2 vhodné pro náročné hry. Výborná odladěnost systému.
Kvalitní telefon za vysokou cenu.

Výdrž baterie při aktivním používání: necelý den
Ipat

Ipat

Přidáno: 16. března 2012

Doporučuje produkt
  • Vykonny HW zlozeny z kvalitnych suciastok (mikrofon, repro, procesor, display...)
  • Vynikajuco vyladeny software
  • Display (tipu retina), jedna z najvacsich vyhod. Display je krasny a obraz uplne cisty bez viditelnych pixelov
  • Skleneny design je originalny a telefon po niekolkych mesiacoch stale vyzera ako novy.
  • Je prakticky, rozmery displaya su idealne i ked si display viem predstavit aj o nieco vacsi. Ale zas ked chce niekto nadrozmerny display nech si kupi Ipad
  • Fotoaparat, reproduktor neporovnatelne lepsi oproti LG alebo SAMSUNG telefonom
  • SIRI
  • Ako aj ine telefony, ani Iphone nieje uplne dokonaly a dost ludi (hlavne s cislom z telekomu) sa stazuje na problemy so sietou), ja som mal tento isty problem a stacilo zrusim PIN KOD. Ale od Iphonu by to clovek necakal
  • Pre tych chudobnejsich moze byt nevyhoda vacsia cena, nie kazdy je ochotny tolko zaplatit za 1 telefon a navyse telefon pyta peniaze aj po zakupeni, aplikacie na App store su niekedy spoplatnene a pritom z android marketu ich mozte mat zdarma. Takisto nema slot na pamatovu kartu a ak chcete telefon s vacsou pamatou tak si musite kupit novy a priplatit zan 250eur
  • Zlozity OS, subory sa prenasaju cez Itunes a nastavenie vlastneho zvonenia je takisto komplikovane.
  • Obal nieje odolny voci padom, takze telefon je vhodny iba pre tych ktori si ho vedia vazit a stale nosit v obale
  • SIRI iba v anglictine a podla mna ma dost slaby slovnik a vela jednoduchych viet nerozumie

Najvacsie pozitivum tohto telefonu je jednoznacne kvalita, software a praktickost.

• Ano (8)
michal

michal

Přidáno: 11. března 2012

• Je to prostě Apple
  • když přecházíte z klasického telefonu jako je nokia nebo HTC tak je tu hodně záporů

U iPhonů jsem začínal na iPhone3G a začátky nic moc ale myslím si že 4S už je super telefon nějáké mouchy určitě má ale kdyby byl dokonalý tak už se vývojáři nemusejí snažit.
Na závěr bych akorát dodal... kdo ho jednou zkusí už ho nedá z ruky.

• Ano (10)

Přidáno: 11. března 2012

• výdrž baterie
  • hodně aplikací z appstoru
  • dodání z apple storu do druhého dne a zdarma
  • lehké ovládání
  • micro SIM karta
  • není možnost paměťové karty
  • telefon se nedá otevřít

Není co dodat, prostě skvělý telefon :)

www.emag.cz

Přidáno: 10. března 2012

iPhoto: Aplikace pro iPad a iPhone - eMag.cz

Kromě oznámení nové verze iPadu, tentokrát již třetí, se mohli fanoušci taktéž dozvědět o vydání aplikace z názvem iPhoto, jenž je dostupná jak pro již zmíněný iPad, tak iPhone.

Celá recenze na www.emag.cz

Přidáno: 8. března 2012

Doporučuje produkt

Celkové ovládaní je super hlavně kvůli displeji

PETR5

• Ne (8)
Jan

Jan

Přidáno: 3. března 2012

(Upraveno 3. března 2012)

• Mnoho funkcí
  • kvalitní obraz a zvuk
  • bluethoth je jen na přenos k hansfree
  • jste jak v kleci nemůžete volně nakládat s daty bez zbytečného iTunes
  • nesmyslná cena

Nic moc v dnešním světě

UisceBatha

UisceBatha

Přidáno: 3. března 2012

(Upraveno 3. března 2012)

• rychlost
  • jednoduchost
  • velmi zdarile graficke zpracovani
  • spolehlivost
  • mnozstvi luxusnich aplikaci (napr. ceske sms = pri pripojeni na internet sms do vsech ceskych siti zdarma, skype, velke mnozstvi her, gps navigace, geocaching)
  • siri - mluvici encyklopedie a pomocnik pro lidi s alespon mirne pokrocilou znalosti anglickeho jazyka
  • hotspot - pokud jste na 3g/edge internetu, umi pres bluetooth a wifi poskytnout az trem dalsim pristrojum pripojeni k internetu
  • imessage - pri pripojeni k internetu sms komunikace mezi apple pristroji zdarma
  • vysoke porizovaci naklady
  • baterie vydrzi okolo jednoho dne pri beznem pouziti
  • omezena vyuzitelnost bez pripojeni k internetu
  • omezena funkce bluetooth (nelze posilat soubory, aplikace, obrazky, hudbu...)

Iphone 4s je pristroj pro lidi, kteri nevahaji investovat do kvality a zaroven nepatri mezi IT odborniky, kteri radi upravuji software svych elektronickych hracek. Pristroje od applu obvykle neumoznuji svym majitelum provadet radikalni softwarove zmeny a to muze nektere potencialni kupce odradit. Dalsim faktorem je pomerne vysoka cena. Pokud se ovsem nejakemu operatoru upisete na 2 roky pri mesicni utrate 500 korun, cena spadne na cca 11 000 CZK (+ 1500 CZK zaloha, kterou vam vrati ve 3. vyuctovani). Vzhledem k sms zdarma diky aplikaci ceske sms (do vodafone, o2 a t-mobile) a komunikaci s ostatnimi apple pristroji zdarma pokud jste pripojeni k internetu, lze s iphonem vyrazne usetrit finance. Neskutecne napomocna je i sluzba hotspot, ktera umozni pripojeni ipadu ci laptopu k internetu na cestach, v tramvaji, ve vlaku atd.

• Ano (7)
Hana

Hana

Přidáno: 2. března 2012

(Upraveno 2. března 2012)

Nedoporučuje produkt
  • velmi rychle se vybíjí

Kdyz neco stoji tolik, proste je nemozne ze bateria vydrzi tak malo :-)

• Ne (8)

Přidáno: 29. února 2012

(Upraveno 29. února 2012)

• je strasne drahy
  • a je skoro k ničemu proste:drahej,
  • blbej.

rači nic

• Ne (25)
to se neřiká

to se neřiká

Přidáno: 28. února 2012

Doporučuje produkt
  • suppppppppppppppppppper cena design hezké jméno dostala jsem k tomu nakouslé jablko wifi gps
  • Rodiče mi ho daj až k narozkám to je prozatím vše

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuustý mobil

• Ne (23)

Přidáno: 27. února 2012

(Upraveno 27. února 2012)

Doporučuje produkt
  • Rychlost, display, appstore, vzhled, fotoaparát, video 1080p, facetime, iMessage a mnoho a mnoho.
  • Možná jen ta výdrž baterie, ale i ta není zas tak špatná!!

Jsem s ním naprosto spokojený, měl jsem před ním 3gčko a jiný "telefon" než od Applu bych nechtěl. Nabízí mi vše co od takového zařízení čekám, rychlí přístup ke všemu co potřebuji. Nechci nijak hanit Androida, ale měl jsem možnost se s ním setkat v několika zařízeních a připadal jsem si jak neandertálec, vše tak zbytečně složité. Proto mi Apple přirostl k srdci svojí intuitivností. A věřím, že kdo chce rychlí přístup k internetu (email,zprávy,atd.) občas se zabavit nějakou hrou, dostat se na místo které nezná díky GPS, poslouchat muziku a plno dalších věcí a to v jednoduchém prostředí je iPhone 4S přesně pro něj.

Ověřený zákazník SOFTCOM.cz

Přidáno: 26. února 2012

Zakoupeno v SOFTCOM.cz

• Kvalita spravování , aplikace, jednoduchost ovládání
  • Fotky jen přes email nebo mms. Mp3 nepošlete vubec.

Jinak úžasný a pohotový telefón.

Katka

Katka

Přidáno: 20. února 2012

• vzhled
  • značka Apple
  • není z plastu
  • luxusní a ojedinělý vzhled
  • full HD video
  • safari
  • ovladatelnost
  • rychlost
  • navigace
  • snadné a dokonalé ovládání
  • cena - může být pro někoho problém a zřejmě, proto je na firmu Apple dost negativních komentářů jelikož většina lidí co vidí v Apple produktech negativa, neměli možnost je ani vyzkoušet :)

Nejlepší telefon, nechápu jak ho nějací barbaři mohou srovnávat se samsungem s2 - oproti Iphone (4 + 4s) obyčejná tuctová laciná a plastová hračka.

• Ano (15)
  • Ne (12)
Ověřený zákazník Sunnysoft.cz

Petr Novotný

Přidáno: 14. února 2012

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

• - jednoduchost
  • - velké množství aplikací
  • - podpora od různých všemožných zařízení a elektroniky domáci i do auta apod. (dokovací stanice) a příslušenství (velká výhoda oproti jiným telefonům)
  • - stabilita
  • - SIRI zatím jen v angličtině
  • - určitá omezení pro práci se soubory a další omezení z důvodu jednoduchosti nebo schválně zakázané
  • - chybí možnost externí SD karty
  • - postrádá některé funkce, které má zase android a windows phone
  • - malá výdrž na baterii jako každý smartphone
  • - custom datový a napájecí konektor (je ale zároven výhoda, protože svým umístěním se dá zasunout telefon vždy do dokovací stanice, což u většiny jiných telefonů nejde)

Je to dobrý telefon, ale pořád je co zlepšovat :)

Pavel

Pavel

Přidáno: 11. února 2012

• Velká Pamět v telefonu, Připojí se s itunes,Foták,
  • Cena,Baterie,Sluchátka,když spadne mobil tak se rozbije display,nebo kryt

špatná hlasitost,kdyby se cena snížila na 10 000kč

Vítězslav Pítr

Vítězslav Pítr

Přidáno: 9. února 2012

(Upraveno 7. března 2012)

Doporučuje produkt
  • iOS jako takový provázatelnost s iTunes
  • appstore
  • Retina display
  • rozlišení na 3,5' display
  • dvoujadro
  • foťak
  • možnost instalace xy aplikací
  • celková vybavenost
  • sluchátka
  • výdrž baterie
  • cena

Celkově se podle mě jedná o nejlepší telefon v současnosti na našem trhu. I když je cena celkově vysoká tak provázanost systému je ohromná, má odzkoušené snad všechny platformy od WP 7 přes Android kdysi Symbian. A řekl bych že se suveréně jedná o nejlepší telefon, který jsem kdy vlastnil. Myslím že netřeba popisovat více. Je to legenda a mám za to, že legendou i spoustu let ještě zůstalo a co na tom že stojí od 14tis výš. Žijeme jen jednou tak proč si neudělat radost ne?

začátečník

Přidáno: 9. února 2012

(Upraveno 9. února 2012)

Doporučuje produkt
  • To ceho si na svem iPhone budete vazit ze vseho nejvic, je to "ze proste funguje" a dela to co od nej pozadujete velmi primocarym zpusobem, bez zbytecnych prekazek a bez chyb.
  • Jeho ovladani je jednoduche, a neni zbytecne komplikovano predvolbami ktere vyuzije male procento uzivatelu.
  • Aplikace pro iPhone se vsechny ovladaji stejne, coz je velmi prijemne.
  • Telefon ma naprosto vytecne dilenske zpracovani. Designersky skvost.
  • Existuje pro nej obrovske mnozstvi aplikaci a her, ano dokonce vice nez kolik jich je pro android a jeste mnohem mnohem vice nez kolik jich najdete treba pro wp
  • cena, priznejme si ze 15 000 je ve srovnani treba se Samsung Galaxy S II nebo Google Galaxy Nexus opravdu hodne, o par tisic by mohli jit dolu, telefonu by slusela vice konkurencni cena kolem 12000,- ale bohuzel
  • Sklo pred displejem se pri prvnim padu rozbije, bohuzel neni tak odolne jako gorilla glass u tech lepsich android telefonu.
  • Siri nerozumi cesky mluvenemu slovu.

doporucuji, ne nadarmo je iPhone stale jeden z nejzmamejsich telefonu mezi temi chytrymi a dotykovymi. Je to legena a verze 4S rozhodne dela velkou cest cele serii.

Ověřený zákazník Max-shop.cz

barbora vlachova

Přidáno: 8. února 2012

Zakoupeno v Max-shop.cz

Doporučuje produkt
  • Je to zcela uzasny pristroj. Bavi me ze stale objevujete nove detailyy, moznosti a funkce. Ma perfektni aplikace, dokonaly display, uzasny fotak, krasne zpracovani a perfektni design.
  • Baterie. Nema vydrz. A také predni dil telefonu je tvoren sklem ktere je však nerozlucne spojeno s displayem, tudiz pokud vam upadne a rozbijete predni sklo, novy dil vas bez pracve vyjde na 2-3 tisice korun.

Telefon ze skvely a stylovy. Je to uzasny spolecnik pro kazdeho moderniho cloveka.

drato

drato

Přidáno: 7. února 2012

Nedoporučuje produkt
  • Rychlost odezvy telefonuStabilita systému iOSVzhled telefonuFotoaparátHryInternetový prohlížeč Safari
  • Malý displayCenaZtráta signálu v iOS 5.0.1Bluetooth - neumí komunikovat s jinými telefony a přijímat obrázkyNefunguje jako externí disk či flash

Koupil jsem na Apple.cz a telefon dorazil velmi rychle do 2 dnů. Z karty strženo necelých 14500 Kč. Spokojenost. Nádherně zabaleno :). Po vytažení a spojení s iTunes obnova dat z původního iPhone 3G. Za chvilku se mohl telefon používat. Co mě ale velmi zklamalo je, že telefon ztrácel během dne signál a byl tam nedostupný ani se z něj nedalo volat. Nepomohla ani výměna simkarty za novou. Telefon fungoval tedy jen jako pěkná hračka. Zavolal jsem do Apple a bylo mi navrhnuto ať počkám na novou aktualizaci 5.1 nebo že mi telefon vymění. Navrhl jsem tedy výměnu. Hned druhý den mi přišel nový telefon a starý si odvezli. Problém byl stejný. Jinak fotí pěkně, video je ok, prohlížeč super. Široká nabídka her a programů z Appstore. Bohužel trošku zklamání z nevýrazného posunu ve vývoji. Když jsem si pořídil na přelomu 2008/2009 iphone 3G byl jsem z něj nadšen, stál k tarifu u operátora 5000 Kč a přes 2 roky jsem ho používal, než se na něj přestali dělat aktualizace a spokojenost byla velká. Teď řeším jestli 4S úplně vrátit a počkat 3/4 roku na iPhone 5 nebo jen počkat na aktualizaci. Padání signálu a cena je to co mi na telefonu vadí. Jinak ok. Kdo si ho chce koupit a má Tmobile, vyčkal bych. Kdyby stál do 10000 Kč a nepadal mu signál byl bych nadšen.Co nechápu je, že lidi s výpadky signálu mají problém od listopadu 2011 a do začátku února 2012 s tím výrobce nic neudělal. :((

• Ano (17)
  • Ne (6)
mdojcar

mdojcar

Přidáno: 6. února 2012

• Hezkej design i iOS.
  • Je to prostě iPhone :D
  • Nemám rád způsob "Vitana vaří za vás"

Můj čistě subjektivní názor zní tak, že:
nejsem tak pohodlnej abych si kupoval iPhone.
Mě vadí že Apple si vytváří vlastní svět,
který nerad komunikuje s NeAplovým okolím.
Ale pro ty Lidi, které trochu připodobním
k některým pohodlnějším Američanům,
je naprosto skvělý a proto tu taky je ;)
Takže pro mě by to byl jen drahý šperk ale naprosto respektuji ty pro které má hodnocení 100% :)

• Ano (14)

• Internetový prohlížeč Safari
  • Malý display
  • Cena
  • Ztráta signálu v iOS 5.0.1
  • Bluetooth - neumí komunikovat s jinými telefony a přijímat obrázky
  • Nefunguje jako externí disk či flash

• Ano (12)
r

r

Přidáno: 2. února 2012

Doporučuje produkt
  • Výdrž (když vám nespadne na zem)
  • design
  • safari
  • iTunes
  • appstore
  • nic

Skusil jsem si SGS2 a už ho nikdy nechi vidět. Byl nepřehledný a přeplácaný. Kupte si iPhone je to to nejlepší co můžete udělat pro rychlou a pohodlnou práci. Prostě se nesrát se všema nastaveníma.

• Ano (11)
petr

petr

Přidáno: 31. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • super telefon, super funkce
  • jeste ho nemam doma, ta cena by mohla byt o par tisic korun nizsi

Jsem priznivec Apple, takze doporucuju, ale ta cena by mohla byt nizsi

Josef Lank

Josef Lank

Přidáno: 28. ledna 2012

• notebook do kapsy
  • tam kde nešlo s Nokií telefonovat, tak nyní mám signál a čistý hovor
  • hromada aplikací zdarma, které nepadají a fungují
  • kompletní správa z jednoho programu v PC
  • výdrž baterie - zas to není tak hrozné
  • nemožnost BlueTooth - nevadí, zvykl jsem si :-)

iPhone jsem si koupil z kraje prosince přes AppleStore - naprosto nejlepší cena, od výrobce, garance rychlého vyřízení případné reklamace - vše v pořádku, jen čekací doba 10 dnů - ale to se dá přežít. První dojmy - výborné. Do té doby vždy byla Nokia jednička. Znatelný rozdíl v signálu. V místě bydliště jsou čtyři vysílače operátora, s Nokií jsem musel ven, abych vyřídil hovor, s iPhonem kdekoliv z domu zavolám. To bylo pro mě nejpříjemnější. E-mailový klient fajn, aplikace také, jednoduché stahování. Aplikace zdarma jsou také kvalitní a plnohodnotné. Četl jsem v recenzích na heurece, že je silný, tlustý - nepříjde mi to tak hrozné, jen když se hodí do pouzdra. Se psaním je to horší s přesností, ale když se otočí na bok, tak to je úplně o něčem jiném. I tak píši v normálně postaveném telefonu a zvykl jsem si. Hold to není na psaní SMS při řízení auta :-) Na nemožnost poslat něco přes BlueTooth jsem si zvykl v podstatě rychle, protože jsem dosud téměř nepotřeboval, když je něco potřeba, tak přes e-mail. Z počátku jsem obtížně nahrával dokumenty do telefonu přes iTunes, ale také otázka zvyku. Pamět o 16 GB není takový handicap, po dvou měsících mám ještě 11 GB free. Kritické recenze na fotoaparát, že jsou rozmazané, beru jako vtip, protože jsou 100 % čisté a nerozmazané!!! S baterií je to slabší, ale nabíječka není velká. Výdrž baterie je daň za rychlé odezvy, kvalitní display atd. Když se vypne 3G, WiFi a zapnou jen při potřebě být on-line, tak dva dny. Když mám 3G i WiFi zapnuté, polohové služby vypnuté, tak mi vydrží tak 30 hod...dost telefonuji a použivám telefon. JINAK SE MI JEŠTĚ NIKDY NESTALO, ŽE BY SE KOUSNUL!!! Nokia již měla orýpaný kryt od baterky :-)))

• Ano (23)
Pavel Bednář

Pavel Bednář

Přidáno: 27. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • rychlost (hlavně hry a safari)
  • přepracovaný upozorňovací systém (vlastně celý iOS 5.0.1)
  • fotoaparát
  • siri
  • vysoké rozlišení (krásný obraz)
  • skoro se nedá poškrábat
  • cena
  • siri skoro nikdy nefunguje (třeba jen jednou, dvakrát za den)

Výborný telefon. Vybral jsem si kvůli jeho kvalitě. Je nacpaný nejnovějšími vychitávkami ať už hardware nebo software (A5 procesor, nový grafický akcelerátor, 8MP fotoaparád s led diodou, nový iOS, siri). Myslím, že za tuto cenu se s telefonem nudit .

Ověřený zákazník x-store.cz

• Kvalitní provedení
  • Funkce, zvláště ve spojení s dalšími Apple produkty
  • Dostatek programů a aplikací
  • Cena!!!
  • Paměť se nezobrazí jako výměnný disk - nemožnost přímého kopírování souborů!!!
  • Všechny aplikace a programy z netu a tím pádem placené!!!
  • Chybí SD slot pro rozšíření paměti(nebo nutnost koupit dražší telefon s větší pamětí)!!!
  • Prý je náchylnější na rozbití - neověřeno :-)

Telefon je u všeobecně, a u nás zvlášť neskutečně předražený. Dát 15tisíc nebo víc za mobil může jen někdo kdo si potřebuje honit triko že má něco vyjímečného a machrovat s tím, většinou puberťák co si to vybrečel na rodičích co ho nenaučili znát hodnotu a smysl peněz(jejich chyba), nebo "normální" pracující co na něj šetří aby měl pak čím ohromovat kamarády a o čem si povídat, nebo ten co přehazuje peníze vidlema a je rád in a má rád kvalitní věci a prostě si koupí kdykoli cokoliv chce( jediný případ který chápu).
Rozumná cena za tento přístroj by byla tak 7tisíc při uvedení a 5tisíc po půl roce prodeje. Hranice 5tisíc korun za chytrý telefon je pro většinu rozumných uživatelů strop.
To že se rozmáhá trend(Apple, Windows Mobile 7) nedávat na mobily slot na paměťovou kartu je způsobeno nenažraností těchto firem a snaha donutit uživatele měnit přistroje co nejčastěji, nebo je hned při koupi ještě víc oškubat za větší paměť. Také si pak nemůžete jednoduše rychle překopírovat co potřebujete ve čtečce na SD kartu, což opravdu zamrzí toho kdo často mění filmy a muziku. O tom že se snaží díky tomuto systému omezit nahrávání nelegálního softwaru do telefonu a co nejvíce nutí lidi platit za aplikace a software vadí jen někomu, viz výše ;-)
Tahat sebou pořád v kapse věc za 15tácu, s tím že mi to může kdykoli upadnout a rozbít se, ztratit, nedejbože když vás někdo oloupí(jako když pořád máte sebou 15tisíc v peněžence), to bych tedy nechtěl, v dnešní době spíše doporučuji za stejnou cenu sebou nosit kvalitní pistoli ČZ 75, ta vydrží věčně a v některých situacích je nenahraditelná.
Abych to shrnul, nemyslím si že je špatný telefon, ale díky důvodům co jsem zde popsal si ho nekoupím.
Zatím zůstávám u telefonu HTC s Windows Mobile 6, sd slotem až 32GB, spoustou programů jaké jen potřebuji a možností cokoli doinstalovat offline, rádiem atd. a čekám až se výrobci telefonů a jejich operačních systémů proberou, času mám dost..

• Ano (34)
  • Ne (25)
Ověřený zákazník GSMTelefony.cz

Zdeněk Loula

Přidáno: 23. ledna 2012

Zakoupeno v GSMTelefony.cz

• Nemá chybu
  • Mohl by být levnější

Ideální velikost telefonu na ovládání jednou rukou. Špičkový fotoaparát. Zatím bezkonkurenčně nejlepší telefon na světě.

Ověřený zákazník Mobily Ostrava

Michal

Přidáno: 22. ledna 2012

Zakoupeno v Mobily Ostrava

Doporučuje produkt
  • Zkrátka, není, co vytknout.

Velmi praktický, výborný vylepšený 8mpx fotoaparát, osobní asistentka Siri, která určitě není jen na ozdobu...

• Ano (7)

• iOS
  • naprosto plynulý chod
  • Apple - mohl bych pokracovat do nekonecna
  • Holt nemuzete mlatit o zem s veci za 15tis
  • Potreboval by silnejsi baterii, ale nic omezujiciho

Uchvátil mne iPod, uchvátil mne iPad. Proto jsem se rozhodl jít i do iPhonu a Apple pro mne bude odteď již jednička v těchto odvětvích. Můj názor - v současné době nemá konkurenci.

Lukáš Masopust

• rychlost systemu iOS 5.0.1
  • kvalitni sluchatka
  • rychlost internetu
  • dobra konstrukce
  • je ze skla - pri padu se rozbije

Tento produkt jsem si vybral z duvodu, ze sem vsude cetl samou chvalu. Nikdy predtim sem zadny apple vyrobek nevlastnil. Koupil sem si tedy apple iPhone 4s primo z apple storu. Za necely mesic mi dorazil. Uz samotne rozbalovani je zazitek, telefon jsem mel nastaveny za necele dve hodiny. Pripojil sem k itunes a zacal si stahovat do telefonu sve pisnicky, po sleze i hry z app storu. Uchvatila me hlavne rychlost systemu. Zadne z her, ktere jsem na iphonu hral se mi nesekla. Dalsi vec ktera mne uchvatila byl velice kvalitni fotoaparat ktery ma opravdu ciste a krasne fotky. Dokonce jsem fotil i za spatneho svetla a fotka z iphonu (8mpx) byla kvalitnejsi nez fotka z fotoaparatu (12mpx). Video z fotoaparatu je take moc povedene - HD rozliseni.

Na iPhonu delam vse - at pres prohlizeni internetovych stranek, foceni fotek, nahravani videa, hrani her, poslouchani hudby pri behani, prodeje a nakupy pres aukro, poznamky, schuzky do kalendare, budik, sledovani pocasi, sledovani CT ci voyo.cz. Proste je to univerzalni telefon, ktery zvladne opravdu hodne veci.

Mohu ho jen doporucit, myslim si ze to byly dobre investovane penize!!

pro ty, kteri se rozmysleji mezi 4s a S II odpovim jasne - apple je apple a urcite by jste si meli vybrat 4s.

• Ano (11)

Zobrazuji 1 - 50 ze 145 recenzí [ 1 ] 2 3