90%Hodnocení produktu: 90%
Doporučuje produkt
- notebook do kapsy
- tam kde nešlo s Nokií telefonovat, tak nyní mám signál a čistý hovor
- hromada aplikací zdarma, které nepadají a fungují
- kompletní správa z jednoho programu v PC
- výdrž baterie - zas to není tak hrozné
- nemožnost BlueTooth - nevadí, zvykl jsem si :-)
iPhone jsem si koupil z kraje prosince přes AppleStore - naprosto nejlepší cena, od výrobce, garance rychlého vyřízení případné reklamace - vše v pořádku, jen čekací doba 10 dnů - ale to se dá přežít. První dojmy - výborné. Do té doby vždy byla Nokia jednička. Znatelný rozdíl v signálu. V místě bydliště jsou čtyři vysílače operátora, s Nokií jsem musel ven, abych vyřídil hovor, s iPhonem kdekoliv z domu zavolám. To bylo pro mě nejpříjemnější. E-mailový klient fajn, aplikace také, jednoduché stahování. Aplikace zdarma jsou také kvalitní a plnohodnotné. Četl jsem v recenzích na heurece, že je silný, tlustý - nepříjde mi to tak hrozné, jen když se hodí do pouzdra. Se psaním je to horší s přesností, ale když se otočí na bok, tak to je úplně o něčem jiném. I tak píši v normálně postaveném telefonu a zvykl jsem si. Hold to není na psaní SMS při řízení auta :-) Na nemožnost poslat něco přes BlueTooth jsem si zvykl v podstatě rychle, protože jsem dosud téměř nepotřeboval, když je něco potřeba, tak přes e-mail. Z počátku jsem obtížně nahrával dokumenty do telefonu přes iTunes, ale také otázka zvyku. Pamět o 16 GB není takový handicap, po dvou měsících mám ještě 11 GB free. Kritické recenze na fotoaparát, že jsou rozmazané, beru jako vtip, protože jsou 100 % čisté a nerozmazané!!! S baterií je to slabší, ale nabíječka není velká. Výdrž baterie je daň za rychlé odezvy, kvalitní display atd. Když se vypne 3G, WiFi a zapnou jen při potřebě být on-line, tak dva dny. Když mám 3G i WiFi zapnuté, polohové služby vypnuté, tak mi vydrží tak 30 hod...dost telefonuji a použivám telefon. JINAK SE MI JEŠTĚ NIKDY NESTALO, ŽE BY SE KOUSNUL!!! Nokia již měla orýpaný kryt od baterky :-)))
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (23)
- Ne (1)