Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Apple iPhone 4 32GB

Přidat recenzi

Smartphone - Apple - dotykové - Bluetooth - WiFi - Přehrávání MP3 - Fotoaparát

Apple iPhone 4 32GB dlouho očekávaný nástupce iPhone 3GS. iPhone obsahuje nový procesor A4, stejný který Apple používá v iPadu. Telefon běží na nejnovějším operačním systému iOS... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

7 zákazníků doporučuje tento produkt
2 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(45 z 61 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Tak jsem si to koupil a jsem s tím více než spokojený. Nenašel bych v tom jedinou chybičku, podle mě to je jeden z nejlepších smartphounů na světě. Zobrazit celou recenzi

Nejpřínosnější kritická recenze

(17 z 29 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze Apple iPhone 4 32GB

Ověřený zákazník Handy Mobil

marek434

Přidáno: 1. května 2012

Zakoupeno v Handy Mobil

Doporučuje produkt
  • Kvalitni zpracovani, dobry display, vydrz baterie, rychly fotoaparat.
  • U noveho kusu mi od zacatku nefunguje reproduktor!!! Budu ho muset reklamovat.

Zacatky byly tezke nakolik telefon vyzaduje neblokovanou SIM kartu (tj. SIM se musi v jinem telefonu odblokovat-zrusit PIN). Po zaregistrovani na iTunes vse krasne chodi az na nefunkcni reproduktor, to jsem u noveho iPhone skutecne necekal. U prodejce to neslo odzkouset, prave z duvodu registrace do iTunes atd.

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: dva dny
Ověřený zákazník Handy Mobil

Přidáno: 20. dubna 2012

Zakoupeno v Handy Mobil

Nedoporučuje produkt
  • nechytá signál - tedy telefon netelefonuje

u firmy jako je Apple mě to překvapilo - nechápu, jak takový přístroj můžou vůbec prodávat. Telefon jsme vyměnili na 4S + jsme samozřejmě opět doplatili...

Výdrž baterie při aktivním používání: jeden den

• Dobré ovládání.
  • Hezký displej.
  • Dobré fotky.
  • Velký displej.
  • Nezchasne displej při volání.

Tento telefon jsem si koupil protože se mi líbil.
Avšichni mi ho doporučovali.

Kvalita fotografií pořízených telefonem: dobrá
Výdrž baterie při aktivním používání: jeden den
Hodnotím se jako: běžný uživatel
Kvalita displeje: dobrá
Viditelnost displeje na slunci: průměrná
nuGGetka02

nuGGetka02

Přidáno: 2. dubna 2012

• Placené aplikace.

Prostě perfektní i pro kancelářskou činnost.

Výdrž baterie při aktivním používání: dva dny
www.slevy-aktualne.cz

www.slevy-aktualne.cz

Přidáno: 15. března 2012

Doporučuje produkt
  • www.slevy-aktualne.cz doporučují tento mobil všem
  • srdeční záležitost
  • super design
  • skvělá výdrž baterie
  • úžasné funkce

www.slevy-aktualne.cz se pro tento mobil rozhodli na základě kladných recenzí a doporučení přátel. Také ctíme odkaz Steva Jobse. Jsme první přehledný katalog slev v ČR www.slevy-aktualne.cz - denně více než 2000 slevových nabídek z celé ČR!!!

Kvalita fotografií pořízených telefonem: perfektní
Výdrž baterie při aktivním používání: více než dva dny
Hodnotím se jako: technický guru
Jakub

Jakub

Přidáno: 1. března 2012

(Upraveno 1. března 2012)

Tento telefon používám již přes rok a jsem velice spokojen. Přešel jsem na něj z jednoho Samsungu, se kterým sem byl velice nespokojen. Od té doby co mám iPhone si ho nemůžu vynachválit. Hned po prvé co jsem ho vzal do ruky mě uchvátil displej, který je opravdu úžasný, jemný a velice kvalitní. Další co je opravdu výborný je rychlost telefonu, nikde se ... http://www.neutron.tode.cz...

Ověřený zákazník mobilprovás

Lubomir Berecz

Přidáno: 13. února 2012

Zakoupeno v mobilprovás

Doporučuje produkt

je super a hovori sam za seba

sksyra

sksyra

Přidáno: 7. února 2012

• co dodat prostě Iphone 4
  • nepárování bluetooth s ostatními zařízeními (nokia,SE apod.)

Apple má za sebou určitě obrovský kus práce a doufám že ještě nevyužily naplno svůj potenciál a budou nám stále přinášet řadu nových a nových vylepšení !!!

www.recenze.pinkr...

Přidáno: 7. ledna 2012

Upravujeme fotky v iOS - Big Lens | Recenze Pinkrobot

Už několik měsíců hledám kvalitní aplikaci na úpravu fotek pro můj iPhone. Za tu dobu jsem za aplikace utratil nemalé peníze. Ale nakonec jsem tu nejlepší našel.

Celá recenze na www.recenze.pinkr...

www.recenze.pinkr...

Přidáno: 1. prosince 2011

Top 15 aplikací pro iOS 5

Přehled aplikací, které Vám nesmí uniknout.

Celá recenze na www.recenze.pinkr...
Zdeněk

Zdeněk

Přidáno: 1. prosince 2011

Pokud si chce vydělat někdo drobný, tak doporučuju. ;-) Fake to není, ale penízky z toho jsou směšný, ale zase na druhou stranu za skoro nulovou práci. :-)

Ověřený zákazník Sunnysoft.cz

Svatopluk Pluskal

Přidáno: 2. listopadu 2011

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

Doporučuje produkt

Nepřeberné množství aplikací,skvělý display,solidní výdrž baterie atd.Netrpělivě čekám na 4S.

Ověřený zákazník Aukro.cz

peky14

Přidáno: 9. října 2011

Zakoupeno v Aukro.cz

• skvela dohoda,rychle predani DOPORUCUJI

mobilni-telefony....

Přidáno: 8. října 2011

Recenze Apple iPhone 4 - mobilní telefon

Firma Apple opět potvzuje, že určuje směr, kterým se vydávají i ostatní výrobci mobilních telefonů. Apple iPhone 4 v sobě spojuje originální mobilní telefon včetně multimediálních funkcí se skvěle navrženým způsobem ovládaní a je vynikajícím pomocníkem při...

Celá recenze na mobilni-telefony....
inno

inno

Přidáno: 18. září 2011

• Genialne vyladeny software
  • Kvalitne spracovany telefon
  • Retina display s vyssim rozlisenim
  • Prehravac medii
  • Kvalitnejsi reproduktor
  • Design
  • Nemoznost vlozit microSD kartu a za pamat je potrebne si priplatit pri kupe. Skoda, pretoze microSD karta stoji 30eur a integrovana pamat v iphone 100eur.
  • X aplikacii je v Appstore spoplatnenych pritom v android markete su zcela zdarma
  • Slabsi ale plne dostacujuci hardware

Boze uz nebudte trapni a prestante zavidiet druhym. Mame kapitalizmus a kazdy ma x moznosti ako zarobit peniaze. Tak kde je problem? mozno v tom ze 90% ludi je lenivych a radsej budu vyblakovat aky je Iphone strasne zly, ako by si mali nan podstivo nasetrit. Vela ludi pise ze Galaxy s II je najlepsi telefon sucastnosti, ja si to nemyslim. Vkuse sa resetuje, na kamere mate ruzovy flak, display ma problem s mrtvymi pixelmi, zltym odtienom na lavej strane displaya, prehrieva sa, zamrza, kratka zivotnost, poruchovost, strasny reproduktor a takto by som mohol pokracovat. U Iphone to nehrozi pretoze ma genialne vyladeny software a je zlozeny z kvalitnych suciastok. Dobre nepopieram ze Apple je zrut penazi a cena je prehnana ale ked na to niekto ma, tak preco mu to nedopriat....

anonym

anonym

Přidáno: 30. srpna 2011

• -desing
  • -display
  • -ovladani
  • -material
  • -vydrz baterie
  • -cena(v americe 299dolaru=+,-5000kc)

apple je good mobil pokud nebereme ohledy na cenu.procesor je celkem good ale pokud bych chtel poradnej mobil bral bych asi samsung galaxy s2...

• Ano (12)
Ověřený zákazník Sunnysoft.cz

Jan Nedoma

Přidáno: 14. srpna 2011

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

• Pro příznivce Apple perfektní chytrý telefon.
  • Horší komunikace s handsfree - chybí automatické přijímání hovorů.
  • Nemožnost nastavit si desktop dle své potřeby.

Mám rád produkty Apple.
Líbí se mi možnost rychlého nákupu aplikací na Appstore, a to za slušné ceny.
Mrzí mne, že iPhone nebyl k dostání v bílém provedení.

Michal

Michal

Přidáno: 9. srpna 2011

(Upraveno 10. srpna 2011)

• výborný design
  • aplikace
  • spousta zábavy
  • kvalitní display
  • lehké ovládání
  • spousta funkcí
  • cena
  • pouze aktualizovaná předešlá verze
  • další mašlička na již mrtvé kočičce

No co se týče Iphonu Nejlepší léta má za sebou!
když vyběhla 1ka tak to byla pecka a apple měl obrovský náskok, ale odstupem času tento náskok ztrácel.
vezme si v potaz HTC flyer který je rychlejší, spolehlivější má lepší display a aplikací si něj seženete taky spousty nebo takový samsung galaxy 2 který je na tom podstatně lépe než iphone 4 a každý telefon který je lepší a vybavenější je paradoxně i levnější. až si v jabku přestanou nasazovat 50%ceny jen za značku tak to bude bezkonkurenční, ale do té doby samsung nebo HTC je jasnou volbou nabízejí více muziky za méně peněz a Iphone je již svoji technologii zastaralí. a všichni z něj blázní jen proto že je to iphone.

měl jsem možnost je srovnat Iphone 4, LG Optimus, samsung Galaxy 2, HTC flyer !

1.místo samsung galaxy 2 OD 9 500 KČ

2.HTC flyer OD 9 TIS

3. Iphone OD 12 TIS

4.oPTIMUS OD 3 TIS

popravdě mezi LG a Iphonem nebyl v rychlosti až takový rozdíl jen na iphone je podstatně více aplikací které v 90% nikdo nevyužije jinak než na zkrácení chvíle

měl jsem Iphne a už ho nechci galaxy forever

• Ano (10)
  • Ne (9)

www.emag.cz

Přidáno: 19. července 2011

Apple iPhone, nebo Samsung Galaxy S?

Dva nesmiřitelní rivalové v oblasti smartphonů. Apple se svým iPhone a Samsung se svým Galaxy S. Mobily, které již těžko od sebe rozeznáte. Je tedy vhodné zaplatit více za stroj od Apple, nebo koupit levnější Samsung?

Celá recenze na www.emag.cz

• rychlost
  • display
  • hry
  • programy
  • absence tlačítka na fotoaparát
  • nutnost používat iTunes
  • absence microUSB konektoru

Výborný telefon pro lidi co mají rádi Apple, design, hry a aplikace. Nebo už je jen nudí Nokia telefony a nechtějí android.

Bertík

Přidáno: 11. července 2011

Zakoupeno v Mobilzababku.cz

• 100% kvalita materiálů
  • HD kamera
  • Rychlost systému bez zamrznutí a sekání se
  • 32 GB paměť
  • Aplikace určeny pro iPhone
  • Jednoduchost operačního systému
  • Krátký kabel sloužící pro nabíjení a připojení k PC
  • Nevyjímatelná baterie
  • Menší výdrž baterie, než je původně udávána
  • Nepodporuje Flash, ale díky aplikacím, to není zase taková nevýhoda
  • Nižší signál, když se pohybujete v autě

S iPhone 4 jsem velmi spokojen, i když má (stejně jako všechny mobilní telefony na trhu) drobné nedostatky, jako je např. absence Flash, ale jak už jsem se zmínil, dá se to nahradit aplikacemi. Youtube běží na iPhone 4 naprosto skvěle a bez problémů. Kvalita zpracování je naprosti fascinující. IPS sklo, které je 30x silnější a tvrdší než plast, bylo použito nejen na přední stranu, ale i na zadní, takže už nedochází k poškrábání zadního krytu, jak to bývalo u starších typů.

ILONA

ILONA

Přidáno: 10. července 2011

• -je pěkný
  • -mnoho aplikací
  • -velký displej
  • -dotykový
  • -je jako jeden z mála mobilu dlouho v modě
  • -drahá cena
  • -baterie
  • -nic moc signál

no kte ceně mnohdy by bili zato dva dobré mobily hlavní duvod je ta znacka vezmeme si myphone levný mobil ale značka zaostáva..

• Ne (6)
Ověřený zákazník Nextmobil

baya

Přidáno: 3. června 2011

Zakoupeno v Nextmobil

dárek pro dceru, špičkový mobil pro mladé

• Ne (10)
arrowsik

arrowsik

Přidáno: 9. května 2011

• Ratina displej
  • Apple (už to o něčem říká)
  • Kvalitní materiály
  • 720p HD video
  • Fotoaparát s Led diodou
  • Design
  • Větší možnost volnosti a úpravy systému
  • 32GB paměti je opravdu hodně
  • Muliti tasking
  • Při pevném uchopení telefonu - ztráta signálu
  • Neobejdete se bez trvalého připojení
  • Vše přes iTuines
  • Malá výdrž baterie (i když oproti 3GS krok vpřed)
  • Apple jako by říkal "kup iPhone 5 a budeš mít větší volnost, teď ale vydrž se mnou..."
  • Chybí Flash
  • Více vyzařuje ( SAR)

Máme tady novou verzi Apple iPhone 4 nyní i White pro Českou Republiku. Je to další krok v před od Applu, a nabízí nám možnost zakládat například tématické složky (ve složce může být maximalně 12 aplikací- ale i to je dost dobře využitelné). Paměť 32GB je opravdu hodně. U iPhonu 4 je zcela nový design, kterým Apple dosti zavařil konkurenci ( ta se okamžite začala snažit iPhone napodobit). V ČR sice naplno nefunguje iTunes, který je velmi nutný pro efektivní využití iPhonu, ale i v naší zemi jeho funkce bohatě postačí. Jak už jsme zvyklí u firmy Apple, cena není malá. S přihlédnutím na kvalitní zpracování (přední i zadní kryt chrání sklo) a perfektní funkčnost však můžeme přivřít oči. IPhone 4 je dalším úkazem toho, že Apple umí dělat nejlepší Smarth-phony a já bych s jeho koupí neváhal.

www.mobilmania.cz

iPhone 4 - detailní zkušenosti - MobilMania.cz

Snese iPhone tvrdé hodnocení zkušeného uživatele. Co se nám líbí a co naopak nedokážeme překousnout? Doplnění recenze o uživatelské zkušenosti na sebe nenechalo dlouho čekat.

Celá recenze na www.mobilmania.cz

www.mobilmania.cz

Recenze iPhonu 4 - MobilMania.cz

První věc, které si všimnete? Nový tvar. I když je „čtyřka“ ve všech ohledech lepší, je štíhlejší. Druhá věc? Displej. Je famózní. iPhone 4 je nejlepší telefon na světě, pojďte se o tom přesvědčit.

Celá recenze na www.mobilmania.cz
Mladá fronta

pokročilý

Mladá fronta

iPhone 4 - rozbalování a obsah krabice - MobilMania.cz

Jak již napovídá název následujícího videa, podíváme se rozbalování iPhonu 4 a prozkoumáme zákoutí krabice, ve které si jej odnesete z prodejny.

jirka

jirka

Přidáno: 14. dubna 2011

• mnoho aplikací
  • docela dlouha zivotnost baterky (3 dny a to pouzivam casto wifi pripojeni, hrani her a stahovani aplikaci)
  • obrovska kapacita
  • super display reaguje presne
  • fotky by mohli byt lepší
  • obcas drahe aplikace

nakonec jsem se rozhodl spravne.Je super, rychly a velice prehledny a jednoduchy na ovladaní.

Ověřený zákazník Mobilplus

• - je celkem pekny
  • -predrazeny
  • -zastaraly
  • -hruza cely

kupte si radsi neco jinyho, treba naky HTC ( Desire napr)

• Ano (11)
  • Ne (22)
Funny

Funny

Přidáno: 28. února 2011

• Display
  • Rychlost os
  • CENA

Souhlasim s komentarema nize. Presel jsem z iphone na htc desire hd kvuli displeji, ale do mesice jsem byl zpatky u iphone 4. Konkurence ma jeste hodne co dotahovat aby mohl plne konkurovat. Kdo ma iphone da mi za pravdu.

• Ano (8)
samvondráček

samvondráček

Přidáno: 14. února 2011

(Upraveno 14. února 2011)

• hustej

chi ho zadara a davaj

• Ne (11)
Tomáš Svoboda

Tomáš Svoboda

Přidáno: 11. ledna 2011

(Upraveno 20. ledna 2011)

• Nejlepší dotykové ovládání na trhu
  • Retina displej
  • Rychlost
  • Provázanost se službami (iTunes stóře, MobileMe, ...)
  • Velikost
  • Horší příjem signálu
  • Nutnost synchronizace s iTunes
  • Dock konektor
  • Cena

Předem upozorňují, že jsem silné zaujatý a na iPhone 4 nedám dopustit! Tuto recenzi také píší na něm.

Již 4 roky je na trhu iPhone a s ním operační systém iOS. Stále není nikdo, kdo by komfort ovládání jablečného telefonu překonal. Navíc se iOS stále vyvíjí a pružně reaguje na výtky uživatelů.

Displej telefonu je to nejlepší, co můžeme nyní v mobilech najít. Rozlišení 960x640 na rozměrů 3,5" z něj dělají krále této kategorie. Krásné citelný na ostřejším slunci.

Rychlost telefonu na povely uživatele je okamžitá. Žádné čekání se tu nekoná. Spouštění aplikaci je rychlejší než na ostatních telefonech. Největší zásluhu na tom má provázanost hardware a software jako na všech produktech Apple.

Chcete stáhnout novou hru nebo aplikaci? Stačí pár kliknutí a máte ji. Ať už přímo v telefonu nebo v PC v iTunes stóře. Apple nabízí uživatelům obrovské množství obsahu ke konzumaci. Jen App stóře s aplikacemi obsahuje přes 300 tis. aplikaci nebo her!

Velikost je přesně dle mých představ. Krásné se drží v ruce, je tenký, takže vám v kalhotách neudělá velkou bouli.

Design telefonu je krásný. Kovový rámeček lemuje celý okraj iPhone. Luxusně vypadá sklokeramicky povrch na zádech a předků.

Při srovnání se starší generaci (iPhone 3G) má "čtyřka" slabší příjem signálů. Na místech, kde jiné telefony problém nemají se nechytá nebo zobrazuje pouze 1-2 čárky. Není to nijak výrazná obtíž, ale znatto trochu je.

Každému nemusí vyhovovat synchronizace s iTunes. Mobil nepodporuje Mass storage, takže klasické přetahování souboru, jako na flash disk použít nelze.

Dock konektor není univerzální a v jiných zařízeních ho nenajdete. Existuje ale spousta redukci.

Cena není rozhodně lidová, ale je to výjimečný produkt, tak i cena musí odpovídat.

• Ano (16)

• Video HD
  • Ovládání
  • Cena
  • Flash aplikace

Nejlepší telefon na trhu který má jedinečné ovládání a menu. Tento telefon dokáže ovládat každý bez ohledu na věk, nemusíte půl roku studovat příručku aby jste se s ním naučili. Všestranné využití, jak pro zábavu tak i pro práci. Má veškeré funkce které si můžete přát. A pokud by vám nějaká aplikace chyběla tak určitě ji najdete na internetu a za poplatek si ji můžete stáhnout. Jedinou nevýhodou jsou flash aplikace. Pokud jste zvyklí si na internetu pouštět video, hry apod. tak máte smůlu. Tento telefon nepodporuje aplikace flash. Ale zase díky připojení 3G si na youtube můžete pouštět video bez jakýchkoliv problémů. A další předností je že díky své popularitě se dá připojit k domácímu kinu, rádiobudíku a dalším elektrozařízením včetně autorádií.

• Ano (10)
marek

marek

Přidáno: 10. ledna 2011

• stylový telefon
  • intuitivní ovládání
  • předražený, platí se spíše za značku, za třetinu ceny koupíte stejně kvalitní telefon, ne-li lepší
  • kolísání signálu

Oproti iPhonu 3GS je lepší, celkově telefon není vůbec špatný, dobře se ovládá, dobře se s ním zachází, má celkem kvalitní fotoaparát. Ale už když jsem si ho koupil, věděl jsem, že už v té době byl v podstatě zaostalý. Pokud nemáte peněz na zbyt, pořiďte si radši telefon od např. HTC a ještě Vám zbudou peníze třeba na nový notebook, který se dá v dnešní době pořídit za cenu kolem dvanácti tisíc korun. Podle mě je to skoro až drzost, prodávat iPhone tak draze. Každopádně zpracování je kvalitní a telefon působí luxusním dojmem (dokud je zachovalý). Už mě ale štve, jak je předražený a má ho každý druhý, novou verzi (jestli nějaká bude a asi nejspíš bude) si už nekoupím a nejspíš změním značku.

• Ano (17)

• 2 mikrofony pro kvalitnější záznam zvuku
  • Kvalita
  • Displej
  • Operační systém
  • když ho stisknete menší signál
  • micro sim-carta
  • cena

Miluju Apple a tenhle iphone se jim v kalifornii fakt vyvedl.Dobrý design a spoustu her a aplikací (hlavně zdarma).výkoný a překrásný systém 4, který je i v ipodu touch.Jeho velkou výhodou je kamerka Face-time a můžete dělat videohovory. Můžete jestli máte Maca ta si k iphonu mužete připojit klávesnici,ale nevim jestli magic mause.Jinak Iphone je skvělý,ale myslím si že má jednu

Ověřený zákazník OK Computers

Galen

Přidáno: 2. ledna 2011

Zakoupeno v OK Computers

španělské softwaere, nutnost přeinstalace na český softwaer. Chybí čeký návod.

Dušan

Dušan

Přidáno: 30. prosince 2010

• Perfektní dizajn
  • Perfektní displej
  • Super ovládání
  • Video hovory
  • Stovky aplikací ke stažení

Perfektní stroj, kdo ho neměl v ruce nepochopí. Ke stažení z netu stovky aplikací a her, prostě nic lepšího neznám a ostatní výrobci jen napodobujou a jsou pořád o krok zpět.

• Ne (10)
svestkar

začátečník

svestkar

Přidáno: 6. prosince 2010

• Za ty peníze nejlepší na trhu Apple je jednička.
  • Jinak rozlišení je bohovské
  • Signál docela dost kolísá

Dopručuji všem co chtějí kvalitu za peníze

• Ne (9)

www.fonky.cz

Přidáno: 3. prosince 2010

Klasické navigace vs navigace v mobilu

iPhone 4G dle testu německého autoklubu ADAC zvítězil v testu jednoúčelových přenosných navigací s navigacemi integrovanými v mobilním telefonu.

Celá recenze na www.fonky.cz

www.latrine.cz

Přidáno: 2. prosince 2010

iPhone 4 - cos mi to Steve proved! » La Trine

Už po rozbalení jsem pochopil, že to nebude láska na první pohled. Divný skleněný těžítko, co nesedne do ruky. Vypadá spíš jako předchůdce, než následník trůnu. Hranatý, placatý, blbě se drží. Tlačí do prstů. Vyklouzává z dlaně. Špatně se zvedá ze stolu. Často jej z kapsy vytáhnu obráceně. Polohu přepínače tichého režimu nepoznám hmatem. Vadí mi!

Celá recenze na www.latrine.cz
  • Ne (6)
SKOŘUPA - nářadí a nástroje

SKOŘUPA - nářadí a nástroje

Přidáno: 23. listopadu 2010

• displej
  • operační systém
  • baterka
  • malý rozsah příslušenství (sehnat hezký držák do auto je nemožné)

Naprosto skvělý a povedený telefon. Je to opravdu skvělá mobilní kancelář. A oproti 3G nebo 3GS je neskutečně rychlý.
Prostě mobil jak má být.

palmare.idnes.cz

Přidáno: 30. října 2010

iDNES.cz - Chytré telefony

Papírový souboj nejvýkonnějších smartphonů: Galaxy S, iPhone 4, HTC Desire HD

Celá recenze na palmare.idnes.cz
Martin

Martin

Přidáno: 16. října 2010

• Výborný dotykový mobil.
  • Spousta funkcí které u klasických mobilů nenajdete.
  • je téměř v každém obchodě s elektronikou.
  • extrémní cena.

Výborný telefon, ale cenově nedostupný.

• Ano (15)
cuba

cuba

Přidáno: 14. října 2010

(Upraveno 14. října 2010)

• display
  • design
  • rychlost
  • kamera-foťák
  • cena - aspoň to je stále APPLE a ne rozšířená NOKIA :-)
  • menší odolnost zadního skla

Snad perfektní telefon na který jsem si maximálně zvyknul a 100% mi vyhovuje, jen je třeba se mít na pozoru s menší odolností toho modelu :(

• Ano (9)

• 5 Mpx fotoaparát
  • HD video
  • multitasking
  • cena

Více informací o produktu v katalogu mobilů na http://mobilizujeme.cz...

• Ano (12)

jana

Přidáno: 23. srpna 2010

• Protože je perfektní
  • Protože je drahý

je nadherny chci ho miluji ho zbožnuji ho jenomže je drahy a ja mam jen 15 000kč nevim budu muset setrit

• Ano (9)
  • Ne (29)