Tento model má spousty výhod a hodí se pro seniory přímo ideálně.Má masivní konstrukci,spíše odolá pádu.Doporučuji. Zobrazit celou recenzi
průměr z 29 hodnocení
58% | (17) | |
13% | (4) | |
10% | (3) | |
10% | (3) | |
6% | (2) |
Koupit jenom s pelivým přezkoušením kvality a funkčnosti. Zobrazit celou recenzi
Ideální telefon pro seniory. Tlačítko SOS v případě nouze spustí alarm a notifikuje zadaná čísla o nutnosti pomoci. Díky možnosti propojení s assistenční službou pro seniory je tento telefon velice vhodný právě pro tuto cílovou skupinu. Hlasitost telefonu je nadprůměrná. Displej je velý a čitelný. Písmo je kontrastní a telefon je tak čitelný i za prudkého slunečního světla
| Kvalita fotografií pořízených telefonem: | dostačující |
| Výdrž baterie při aktivním používání: | dva dny |
| Hodnotím se jako: | technický guru |
| Kvalita displeje: | dostačující |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
Tento produkt odpovídá požadavkům mé babičky. Zdá se mi z těch několika modelů na trhu ten nejvhodnější
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
velká klávesnice
| Výdrž baterie při aktivním používání: | dva dny |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
jsem důchodce a pro ně telenom podmínky dobře splňuje.Konečně slyším zvonění odkudkoliv.Přijatelná cena.Doporučuji
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
J.Novák
Přidáno: 7. března 2012
Telefon je dobře vybavený a dá se snadno ovládat, v této kategorii asi nic lepšího u nás není.
Občasné hučení, které zmiňovali někteří uživatelé a které někdy slyší protistrana byl dle výrobce problém jedné série telefonů a je snadno řešitelný - jen je bohužel třeba telefon reklamovat. Dědův exemplář už to nedělá.
Celkově mohu jen doporučit, telefon má kovový rám, takže by měl přežít i drsnější zacházení. Navíc ho podporuje MOBILedit, takže se dají celkem snadno sycnhronizovat a zálohovat kontakty pomocí PC. Což zase ocením předvším já, když to dědovi nastavuji.
Vlastimil Veselý
Přidáno: 17. února 2012
Telefon nezvládá doručenky. Při psaní písmen je velmi krátká doba pro opakovaný stisk (0,2s). Pro seniora, který přemýšlí, kolikrát stisknout tl. "9" pro napsání Z nepoužitelné. Při čtení přijaté SMS displej ukazuje čtyři řádky. Po stisknutí šipky dolů text poskočí o pět řádků a je nutné se vrátit šipkou nahoru. (Neplatí při opětovném čtení SMS v telefonu.) Telefon má verzi S600_64_Czech_EN+CZ+SL_O2_111001.
Lenka
Přidáno: 29. prosince 2011
Byl by to dobrý telefon, kdyby byl zvuk během volání čistý.
velmi vhodný pro seniory, ale i pro ty, kdo mají sníženou motoriku a citlivost prstů, velmi dobrá čitelnost displeje, snadné ovládání, možnost volby tónů dle volajícího
Koupit jenom s pelivým přezkoušením kvality a funkčnosti.
Zobrazuji 1 - 17 ze 17 recenzí