Recenze Aligator A350
- Odborné (1) |
- Video (1)
Přidáno: 9. května 2012
Aligator A350 | Mobinfo.cz
I když se Aligator A350 funkcemi velmi podobá modelu A330, na první pohled byste to neodhadli. Telefon zvolil lehce odlišený design, má také mnohem bohatší výbavu. Výběr je na vás.
Celá recenze na www.mobinfo.cz90%
- Velmi velká tlačítka (pro starého člověka ideální)
- Povrchová úprava tlačítek ( jsou gumová, takže nekloužou, a dobře se mačkají, zase staří lidé ocení)
- Jednoduchost ovládání ( moje babička to zvládla během minutky)
- Velká písmena na jednoduchém displayi
- Hlasitost vyzvánění ( pro nahluchlé staříky super)
- Stolní nabíječka, super věc pro staré lidi.
- Přijde mi dost křehce a plastově (ale to je jen subjektivní pocit, sám mám totiž kovový tel., babička s tím problém v žádném případě nemá)
- Boční tlačítka (vypadají že toho moc nevydrží - zase subjektivní pocit)
Tento telefon jsem kupoval pro babičku, a ta z něho je přímo nadšená. Cenovo je za hubičku, oproti konkurenci. Jednoduchost ovládání je na výbornou, moje babča to zvládá hravě. A display je na výbornou, krásně čitelný s velkými písmeny, bez zbytečných kudrlinek. A že není barevný, a vypadá jako sebraný z telefonu z před 10lety, vůbec nevadí naopak, alespoň je přehlednýa jednoduchý. A to staříci, kterým je telefon určený, ocení. Je to super volba pro každého kdo hledá levný a jednoduchý telefon pro seniory. Vřele doporučuji.
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
| Hodnotím se jako: | pokročilý uživatel |
| Kvalita displeje: | perfektní |
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
Aligator A350 - Mobinfo.cz - YouTube
Videpreview seniorského mobilního telefonu Aligator A350 z rukou redakce webového magazínu Mobinfo.cz.
- Přehledný, přiměřeně veliký, hlasitý
- Nic jsem nenašel
Splňuje to co slibuje. Děti jej nechtějí, ale senioři ocení.
| Výdrž baterie při aktivním používání: | více než dva dny |
| Hodnotím se jako: | pokročilý uživatel |
| Kvalita displeje: | dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: | dobrá |
- pro daný účel (použití pro seniory) vyhovující
- displej přehledný
- nastavení telefonu jednoduché
- klávesnice dostatečně velká a přehledná
- zatím jsem ve funkci telefonu nic podstatnéhlo neobjevil
- jediná připomínka je k velikosti písma manuálu (naprosto nevhodná pro seniory)
výrobek mohu doporučit i ostatním zájemcům
| Výdrž baterie při aktivním používání: | dva dny |
| Hodnotím se jako: | běžný uživatel |
| Kvalita displeje: | dobrá |
| Viditelnost displeje na slunci: | průměrná |
- Přehledné tlačítka a ovládání pro seniory.
- Čitelný displej.
Mobil jsme zakoupili staršímu člověku a jsme s ním spokojeni. Jednoduché ovládaní, dobře čitelný display a velká klávesnice.
Doporučuji všem, kdo chce koupit svým starším rodičům, tento telefon.
- snadná obsluha, účelné funkce (např. zadání čísla do paměti pod symboly "syn", "dcera" pro rychlejší vytáčení, SOS tlačítko, svítilna, zamykání tlf.), navíc vcelku moderní vzhled.
- zatím si nejsem vědom žádného záporu či nevýhody (přístroj ale mám teprve týden),
tento typ MT je pro seniory skutečně velice vhodný, nanejvýš praktický (snad až na funkci "rádio" - tato funkce je podle mě zbytečná a seniory nepříliš využívaná), je za dobrou cenu a pokud bude i nadále spolehlivý, není co řešit.
- Velká tlačítka. Tlačítko SOS. Svítilna. Zámek kláves ovládaný z boku pouhým přepnutím.
- Slabší kontrast číslic a písmem na displeji i při nastavení maximálního kontrastu. Zbytečné vybavení FM rádiem. Tlačítka z boku produktu nejsou výrazněji označená.
Celkové zpracování odpovídá ceně. Pro seniory optimální vybavení.
- Cena, stojánek usnadňující seniorům manipulaci s telefonem (nemusí zasouvat titěrný kolíček či mikro USB do malinké dírky). Jednoduché a překledné ovládání. Zabudovaná svítilna (ač nikterak výkonná). Díky konstrukci bočních tlačítek, která jsou posuvná a mají navíc i aretaci, nehrozí jejich náhodné a nechtěné použití.
- Poněkud horší kvalita reproduktoru ve sluchátku, ale asi se na to bude dát zvyknout. Pouze 10 vyzváněcích melodií mezi nimiž chybí klasické zvonění, nebo pípání. Vše jsou to "písničky".
Potřeboval jsem telefon pro babičku, které jistě dobře poslouží a tak bych se na to měl nakonec dívat. Z melodií si běžný senior stejně vybere tu, kterou nejlépe slyší, takže závěr? Prostě telefon pro seniory. Pro lidi, kteří mají navíc rádi pořádek, pak se stojánkem, díky němuž může mít přesně stanovené místo.
- Velmi dobře viditelná klávesa pro příjem a ukončení hovoru na stříbrném podkladu.Dá se nahmatat i osobám se špatným zrakem.
- Praktický nabíjecí stojánek.
- Možnost poslouchat rádio i bez sluchátek.
- Praktická svítilna.
- Mobil není přizpůsoben k zavěšení na poutko,což je dost velká nevýhoda.
- Zapnuté vibrace nejsou v kapse citelné.
Mobil jsem koupil našemu 80.letému dědovi, pro dobře hmatem a špatným zrakem rozlišitelné klávesy.Hlavně ty pro příjem a ukončení hovoru.
SOS tlačítko je také perfektní.
Pro seniory je mobil dostačující,až na malý nedostatek,že není přizpůsoben k zavěšení na poutko.
Zobrazuji 1 - 26 ze 26 recenzí